IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tegnap multiztam egy kicsit, így 3 hónap kihagyás után kicsit merész voltam :)
2-en megtámadunk egy il2 köteléket amit 3 p40-es kísér, vagyis támadtuk volna, ha meg szálltak volna ránk a p40-esek, ezért velkül föglalkoztunk. Szembe jön a p40, mellémlő egy sorozatot, és egy gyönörűen elcseszett manővert csinál, ami miatt egyből be is álltam mögé, 3 lövedék az mk108-ból és megszabadítottam a bal szárnyától, de elég közel mentem, így majdnem lekaszált mikor elkezdett forogni. Na mind1, mentem a következő p40 mögé, úgy 5 méterre mondom, na most rongyá lőleg mk108 belelőttem 2-t erre felrobbant, szépen szétkenődött az olaj a pilótafülke ablakán, és látom, hogy füstölög a motor (nemtom melyik patch óta van érezhető hatása közelben felrobbanó gépnek, mert eddig ilyennel nemnagyon találkoztam akármilyen közel is robbant a gép). Mind1 szóval megszívtam, és ennek örömére rámszállt a 3. p40, és akkor vettem észre hogy valamiért nehezen irányítható a gép, na mindegy, addig ficánkoltam, amíg ellőtte az összes lőszerét rám, persze egy se talált :) aztán megyek leszállni, mert már hallottam hogy nyikorog a motor, leszállásnál meg meg mit veszek észre, hiányzik valami a szárnyról :) na mondom ezt aztán jól elbambultam, hogy észre se vettem, hogy nem csak a motor ment szét a robbanásban. Előtte Utána :)