22959
-
#763 gyaaaaaaaaaaaaaa, te miskolci vagy? privbe nem írod le hoyg hol dolgozol? (tudod, volt róla szó egy másik topicban) -
#762 en is megkaptam a korlatot -
#761 Van rajtam kívűl chellos akinek kiakadt a "hivatalos" számlálója? Jún. 2.-nál áll és azóta sztem lejött a 15 giga de nem tudom pontosan, és nem akarom átlépni a limitet.
-
#760 nekem tegnap megtáltosodott a 384-es ADSL és 90k-val leszedtem kb 500 megát :) -
steweee #759 decemberben én is áttértem axelerora, mert a chello tényleg elég soxor akadozott vagy nem volt szolgáltatás.de most vagy egy hónapja az axelero is elég szar, soxor ledob, vagy megszakad a szolgáltatás 1-2 órára is. monjuk nem napok mint a chellonál. miskolcon lakom.másnak is van ilyen gondja? -
#758 jájj, lemarad, a smiley, mind1 :P -
#757 Nem szeretnék elköltözni :P -
#756 ne töcsé annyit.
warezfreak. pfff -
#755 válts át adsl-re :) -
#754 Hello!
Van valaki korlátban, én sajna megkaptam...
Tudtok vmi yo kis trükköt??? -
tmate6 #753 hát akkor be*a**atják a ******at -
#752 ez vicc??? :DD
kb olyan, mint: SÜKETEK ÁLLJANAK FEL! -
Cat #751 nem, egyáltalán nem (bp) -
#750 nekem mostanában folyamatosan laggol, és a jel-zaj viszony is béka feneke alatti... :(((
egy évig kb ok volt. most, hogy kicsit többet fizetek, miért lett fekália? :\ -
tmate6 #749 hát nekem is de már k***ára unom -
#748 Aham. De már visszajött :)
-
tmate6 #747 Nektek is elemnt a net? -
Cat #746 ezt tapasztalatból mondod? -
#745 babrálni annyit lehet, hogy kiszeded az ellenállást abból az elosztóból amin kapja a netet, és akkor 120-150k val töltessz ;) -
Cat #744 hm, az érdekes, a motorola oldalán erről egy szó sincs
http://broadband.motorola.com/consumers/products/sb5100/ -
#743 lecserélték...
nem mondom hoyg rossz....de azt se hoyg jó.
eddig 90-101 között ugrált kb, most inkább 90-95 között.
meg aszongya a csávó:
van benne web server, meg dhcp szerver...
monodm az jó, hoyghasználjam?
Háááát.....azt sehogy, csak van benne...
köszike :D
örülök :D
nem lehet megbabrálni valahogy? :D -
#742 ha sose olvasol vissza, akkor honnan tudtad, tudod, hogy mire kellett, kell reagálni pl a 734-ben?? ;-) -
#741 ha azt mondták akkor jöjjenek is...
itt cég van, nem érünk rájuk... -
#740 *aztmondták hogy holnap jönnek :D... -
#739 holna jönnewk cserélni a modemet....
ha rosszabb lesz visszahozatom velük... -
#738 akkor ne állj rájuk -
#737 a régi fejállomások teherbírása kevés. -
#736 sose olvasok vissza :P
de akkor meg nám értem, h minek szenvedtek, h a régi modemen jön a 768? -
Cat #735 ez egyáltalán nem volt bennfentes info, ha visszaolvasol láthatod hogy hónapok ota tudjuk :> -
#734 na, mint benfentes elárulom:)
a régi modemekkel is megy a magasabb sávszél, egyáltalán nem tőlük függ.
a régi modemet azért cserélték le, mert lecserélték a fejállomásokat és azokra az új modemek csatlakoznak, a régi állomásokat meg leselejtezik... kicsit hülyén hangzik, de ez van.
Nekem ezt mondta a haver, aki beszerelte az új modemet. -
#733 ajja miskolc és környéke is megtért a szélessávú mennyurszágba :) -
#732 ahh, dehogyis. Nekünk siman jött a sávszél növelés. Azután kb két héttel egy mél is, hogy : ...bizonyára Ön is észrevette, hogy.... és hozzá ingyen....stb.
Szóval ment az még a régi modemmel is. Jobban, mert az átállások megkezdése óta, elég sokszor laggolok.
1-es pinget, valóban csak helyi hálón tudnék elképzelni. De szerintem valamit csal az új modem, mert egy ismerősömnek is folyton 4-7-es a pingje. Na most ő nem pesten van...hanem "kicsit" messzebb. Onnét szerintem még 100Mbittel sem lenne 4-7-es pingje, hanem olyan 10-12 talán. Ki tudja mi az igazság? De főleg minek tudni? Csak menjen és kész. :D -
#731 a szkrínshot (ha IE-s, akkor lóxar- sajna). Mutogat itt nekem mindent: 500k-tól 90-ig mindent, és a fix az 120k. -
Cat #730 a régi terayonnál még számit a chello-chello közötti forgalom, mert az a modemnél mér -
#729 én se értem mi a gond ezzel... -
#728 én sem kaptam még új modemet, de már én is 768/256-on vagyok...legalábbis a speed ezt mutatja... -
#727 és ez miért gond? -
#726 én elhiszem neked. pont ezért csodálkoztam. -
Cat #725 a gond azzal csak az, hogy a terayonoknál még a modemnél mérik a forgalmat, viszont az uj motoroláknál már a fejállomáson -
#724 igazából szerintem kurvára nem az én dolgom...
engem az se érdekel ha 128-on vagyok...
a lényeg hogy 100K le, 30 fel...
kell szkrínsot?
és a modem meg a régi szép kék terayon csúcsmodell.