22959
-
#683 szerzödés kötést is válalok.
-
#682 a részletek telefonon.
-
#681 a korházakat és egészségügyi munkahelyek is köthetnek.
1 tel.szám e-mailbe hivlak!!!!! -
#680 nem akarok hülyeséget mondani, de úgy emléxem, h nem a Négy évszak volt (tegnap hívtam őket).
Nem is volt ismerős. habár lehet, h csak késő volt.:) -
Cat #679 az vivaldi bazze, a négy évszak
-
#678 mind1,csak a számlareklamációt nem szabad benyomni,mert akkor semmi válasz az tuti :-) -
#677 Segítek:
1221 - 4
ennyi. ha jól emléxem az alapmenüben van. szal válaszd az akciókat (értelemszerűen) -
#676 tudom hülye nemvagyok :D sajónekeresdet poénbol írtam. :) -
#675 vázze nem azt kell megtudni, h mennyire hülye a telefonos kisasszony, hanem h hova lehet beköttetni/előfizetni a chellora. Hogy a közalkalmazott bejelentett lakcímén, vagy máshol.
:) -
#674 1221 et nekem még nemvette fel élő ember.
elnyomogatom az automatat 5 percig, aztán 2-3 perc mócárt után leteszem. -
#673 ott nincs is chelló azt mondták 1221en -
#672 akkor sajónekeresdi.
:D
de ezt komolyan kipróbálom, majd írok sikerült e :) -
#671 há nem is, mert iszapszentmotoros :) -
#670 és ha nem iszapszentmonostori a postás? -
#669 híjjad fel a 1221-et és kérdezd meg.
"Csókolom, albérletbe lakom. Nem ide vagyok bejelentve, hanem otthon, Iszapszentmotoroson. Mivel postás vagyok lehetne ez az izém? Előfizethetek itten rá?"
ennyi :P -
#668 ugyértem ittlenne a szerződés megkötésnél, ide jönne a számla, de az ő nevére... utánna nem járnak ki ellenőrizni :P -
#667 jha. elvileg nem, GYAKORLATILAG kell :P -
#666 lol fergeteges ötletem támadt. Megkérem a postást fizessen elő nekem chellora ide. Ugyis jár erre minden hónapban a családi pótlékkal, akkor odaadom neki a pénzt rá.
ELVILEG nem kellene magát a mi címünkre bejelenteni, ahhoz hogy előfizessen nekem a chellora ugye? -
#665 ez a módszer nálam is bevált ;-) mármint a 1221 :-) -
#664 Hívjátok fel a 1221 -et (helyi tarifa)
bázzeg ha nem lenne SG nem találnátok meg a közértet és éhenhalnátok? -
#663 http://info.hun.chello.hu
itt vannnak mindig a legujabb ajánlatok.
kis kereséssel bármi megtalálható... -
DePreSsZYo #662 Hát konkrét forrás.
Haver postás és már megkötöték az uj szerződést. -
Cat #661 mint irtam, apám postás és egyáltalán nem tud erről, szal furcsállom a dolgot
valami link, vagy konkrét forrás? -
Garrett #660 Hmm ilyet vettek most igénybe szimszédomék [rendőr] az apuka és akkor lehetett a kedvezményt igényelni, ha 100! rendőrt beszerveznek hogy kössön szerződést. sikerült nekik. -
#659 van vmi oldal ahol pontosan le van írva ki veheti ezt igénybe és ki nem? -
#658 az isten faszát akkor már a korházakat és egészségügyi munkahelyeket mi a faszért kellett kihagyni? tróger kurva édes anyukájukat -
#657 honvédségi alkalmazottaknak nem? :-( -
DePreSsZYo #656 Tudom, anyukám ma megy megkötni az uj szerződést. :)) -
#655 ha már van chellod a kedvezmény akor is jár.
-
#654 e-mail cím: [email protected] -
#653 ha valakit érdekel küldj: egy tel.számot e-mailbe hivlak!!!!! -
#652 Ez azt takarja hogyha ezen cég alkalmazotja vagy a chellot 7400-ba kerül -
#651 Uj chello elöfizetési lehetöség a rendőrség,tűzoltóság,határőrség,polgármesteri hivatalok és intézményeik,iskolák dolgozoi, felsöoktatás dolgozoi,MÁV,Posta dolgozoihavi 7490_ft áron -
#650 Most sem csatlakozási, sem modem letéti díj nincs. Az internet használat díja 11.990 Ft helyett 7.490 Ft. 768/256 kbit/sec a letöltési ill. feltöltési sebesség.
-
Cat #649 mázlista -
#648 örülj neki. -
tmate6 #647 Képzeljétek el 5 nappal ezelott az Adatforgalmamat lenullázták ma megintle nullázták -
#646 Chellosok figyelem!!!
Fake levelet kaphattok az [email protected] emilről egy új ajánlatról. DE a linkekre kattintva egy osztrák oldalra küldi el a személyes adataid! (pl. ügyfélszám)
Felhívtam a supportot és megerősítették, h FAKE a levél!! -
#645 hmm a korlát fokozatosna múlik el? :D
már 12k val töltök ( olyan helyről ahonnan eddig stabil 70k val :D ) -
#644 vaaaaaz még mindig nem kapcsolták ki a korlátot. Fakkerz