22959
-
#723 Ezt nem értem. Eddig mindenhol azt olvastam, hogy csak akkor raknak át egy körzetet 768/256-ra, ha ott már az összes modemet lecserélték. Most akkor mi lehet a helyzet? -
#722 lehet hoyg hamis, de annyi volt végig :D
terayon modem van még mindig... -
#721 az 1-es ping nyilván hamis érték, hacsak nem helyihálón van a szerver :) -
#720 a ping azt jelenti, hogy egy adott helyról hány milliszekundum alatt "pattan" vissza (ezért amikor megpingelsz valamit, akkor azt írja a gép, hogy ping-pong) az elküldött adat.
30-40-es ping 30-40-es milliszekundumot jelent.
1-es ping? Bameg! :DDD
És milyen kapcsolat/modemed van? -
#719 úgy látszik téged is átraktak 768/256-ra. <|., :) -
#718 ezt a pinget nem tom hogy értitek, de egy ideje megvadult a csellóm!
100K le, 30 fel!
Battlefield-en 1es pingem volt mindig :D -
#717 #710: Na látod :)) -
#716 betelefonálsz UPC nek megadod a neved stb és leellenőrzik ott helyben. -
#715 A jelerősséget milyen címen lehet megnézni?
Mert egy ismerősömnek berakták az új motorola modemet, és sokkal jobbak a pingjei, mint előtte voltak (olyan, mint egy 100Mbit-es kapcsolaté). Az enyém viszont b.szik javulni. -
#714 tápos magyar... :P -
#713 aztán mi van, ha akkor szünetel a szolgáltatás, de "a kollégák már dolgoznak rajta"??? :DDDDD
XIII.ker-ben a legutóbbi vihar után eléggé akadozott a net. Bitang nagy lagok voltak. -
#712 egy kis extra lóvé mi? hehehe -
#711 :)) -
#710 Én csak otthon töltök, de ha megszorulnék, én is besétálnék a 100 Mbit-hez :-P -
#709 #698: Jah, a helyetekben engem se izgatna, hogy otthon korlátozva van az adatforgalom... ;) -
#708 akkor 27-én kell kezdeni! :) -
#707 hmmm....768/256 :P -
#706 Szerintem inkább az a legjobb, ha tartogatod a gigabájtokat 25-éig, aztán éjjel nappal folyamatosan töltesz lefelé. Három nap alatt eléred a korlátot, de azonnal úgysem korlátoznak le, így túl lehet szaladni rajta jó pár gigával. -
#705 akkor leszedem jóvőhónapban, vahy megnézem moziban. :) ha annyira érdekel.
-
Cat #704 hülye taktika :) hisz mi van ha kijön egy téged marhára érdeklő film 12én, és akkor várnod kell három hetet? jobb az hogy hetente fejadagokat adsz magadnak :D -
#703 én töltök 14 gigát kb 10 nap alatt, aztán a maradék 20-21 napban elvegetálok a maradék 1G-n. és így teljesen ok :) -
#702 ez igen -
#701 csinalni kell egy 486 os bol linuxal :D
-
#700 én még az 5gigából se tudtam sose kifutni :-) igaz 0% a warez az adatforgalmamból :-D -
Cat #699 hát nemtom, nekem be kell osztanom, és aztán az utolso 1-2 napban megnyomni -
#698 Megsúgom, hogy nálunk hárman használják a 15 gigát és még marad is, pedig nem spórol senki :-P -
#697 csak én töltök le nagyobb mennyiségben, apám szörfözik, meg elküldi a munkáit. -
Cat #696 teljesen mind1 milyen
hogy elég kettőtőknek 15 giga? -
#695 Nálunk is meg van osztva a net, de csak hálókártyával, így csak akkor lehet az emeleten netezni, ha a lenti gép is be van kapcsolva.
Szerintetek milyen olcsó routert érdemes venni? -
Cat #694 bár ez nálad nyilván nem jó ötlet, mert a gépnek mennie kell - a hub nem jó, csak egy adsl router
én egyébként nem osztanám meg, mert mi van ha a szomszéd sokat töltöget, és akkor a honap közepén büntetősávon vagytok - 6 kbyte kétfelé osztva nem sok :D -
Cat #693 megosztható akár hub nélkül is, de arra figyelj hogy NAT (network adress translation) be legyen kapcsolva, különben a teljes hálózaton hirdetni fogod a saját belső hálozatos ipdet, és akkor megy a figyelmeztetés upctól hogy ne oszd meg
én 2 éve használok winroute pro t - feltelepít progi főgépen, a gépben két hálókártya van, egyiknél chellos ip, másiknál helyi hálozatos (192.168.0.1), a kliensgépben egy kártya, az ipje 192.168.0.2, és ennél beállítod default gatewaynak a 192.168.0.1 et (tehát a netes gépet) és kész -
DePreSsZYo #692 Hi!
Arra gondoltunk szomszéddal összekötjük a netet.
Chello-nál megosztható-e ez egy hub-al ha igen akkor hogyan?
Erre kérnék választ pls. -
#691 Ha már van előfizum, akkor módosíthatom ilyen közalkalmazottira (még van rajta hűség)?
A "közalkalmazott" az mit takar amúgy? Bármely hivatalnál dolgozókat, vagy csak a felsoroltakat? -
#690 zsír! anyámat zavarom is munkátatói igazolásért! -
#689 lakóhelytől független gondolom. a közalkalmazott az itt is az meg pesten is... -
#688 na??? -
#687 oks. sajnos nem az én nevemen van a cucc, így szüleimmel kell hogy lebeszéljem...csak Bp, vagy lakóhelytől független a dolog? -
Cat #686 1. pls probálj meg egy hozzászolásba irni, ne 4be egymás után
2. ezek szerint ezért ugrálsz ennyire, mert jutalékot kapsz :> -
#685 tom az énekzene nem volt erősségen. Bár aszem 1x voltam benn énekórán :) -
#684 Most sem csatlakozási, sem modem letéti díj nincs. Az internet használat díja 11.990 Ft helyett 7.490 Ft. 768/256 kbit/sec a letöltési ill. feltöltési sebesség.