22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • :)
    bazuzeg... ma cseréltek nekem modemet, és csak 80 kval jön a cucc:((((((( kinek voltak ilyen gondjai ?
  • Roll
    Hogy kötik be 1024kbites chello-t több gépre? routerrel vagy a tvkábelt elosztják?
  • mozesapo
    Ha lenne egy kis eszük, akkor levinnék az árakat kb. 3-4e FT-tal és a mostani áron vagy egy picit drágábban behoznának korlát mentes csomagokat. Tuti, hogy sokan átmennének a korlát mentes csomagra, és rögtön le van tudva az egész. Aki meg olyan területen lakik, hogy állami hozzájárulással van netje, fizethetne korlátos v. korlát menteset. És akkor már az állam se köthet bele, mert az előfizető választ, hogy milyet szeretne. Az egész EU-ban van a Chello-nak korlátos és korlát mentes csomagja.
  • Cat #560
    kár hogy már évek óta, az indulás óta igy van :D
  • The Garrett
    jaajjaj itt tudtam meg ma énis :D
  • davos80
    " Gyertek erre a hubra: chellohub.dyndns.org:1337
    Csak és kizárólag chellosokat enged be, viszont itt nem számolják az adatforgalmat, mivel a chello hálózatán belül marad a forgalom!!!!!!!!!!!!! "
  • davos80
    Van egy HUB is erre.
  • The Garrett
    Nagy titokra derült ma fény:
    a CHELLO nem mér adatforgalmat, ha hálózaton belül értsd: chellosról töltesz!!!!!!!!!!!!!

wíííííííííí
  • FtranX
    3 gépnek is el kell mennie. 5 gépnél már tényleg necces, bár attól függ, mivel játszanak.
  • Z
    hehhe, egy waron nem mindegy...főleg garanddal STG ellen
  • The Garrett
    10-20 ms pont elég :P élet v halál :D
  • Z
    igen. ez igaz, meg ha valaki steaming media-t les a saját gépén, neadjisten le is tölt valamit, akkor befigyel a gama lag...nem is puha!

szal kell a sávszél, bár a gödöllői 100Mbit után elég gyengécske az 1Mbit, főleg, hogy most már 2Gbit van a koliban...
  • Botond #551
    de nekik nem 2gép vanhanem 3,és 5 lesz :-D
  • FtranX
    miért?
    nekünk két gép van 512/128-on és mégis tudunk egyszerre játszani (egy szerveren is). Annyi hibája van a dolognak, hogy a kliens gépen 10-20 ms-el magasabb a ping. de tökéletesen megy.
  • The Garrett
    Mert ha mind3 gép fennvan, és esetleg mind3 an játszani akarnak... amit nem fogsz tudni megcsinálni a 768 assal 3 as osztással.

AMugy most mi is belefogtunk a hálózatépítésbe a szomszédokkal.
    Veszünk egy 5 ös swiccset, bevan kötve mindenkinek a net+ összekötjük az 5 gépet , és csinálunk bérházlant :D
  • Botond #548
    nekem is az van,de nem osztom meg :-)
  • Cat #547
    és mi a francért fizettek kurvasokat a három gépes csomagért?
    nekem 768as, 15ös van, de ezt is simán megosztottam
  • Botond #546
    chello+ ami nem az üzleti csomag egyébként,vankülön üzleti is,de az nemtom mennyivel ketyeg
  • Botond #545
    nem,1024k-ra emelték csak 768ról
  • Vernoon
    Ez az uzleti csomag (chello+) amire ra lehet kotni tobb gepet, az nem 1,5M ?
  • HuAn82
    Ha csak ilyen apró("lim-lom") dolgokat töltesz le, akkor mi értelme van a 1024kbit/s-nak?
  • Botond #542
    nekem sima chelló van nem + és papíron 768/256 csak ez különösebben nem szokta érdekelni... :-D
  • Z
    nah, akkor chello májer díjcsomagod van (chello + , ami 768kbit/sec d/l) és azt emelték 1024kbit/s-re (d/l).

Nekünk is ez van, és nagyon meg vagyok elégedve. Filmeket, meg nagy állományokat én sem töltök, ergo a 20Giga nem fogy el. És 3 gép van rajta, igaz, kettő nem folyamatosan (WLAN).
  • Botond #540
    103kval szedek le mindent ami nem vmi szutyok túlterhelt szerverről jön O.o
  • Z
    héhé! ilyennel ne pojénkodjunk, mert a többi csellós harap!
  • Botond #538
    költői túlzás? :-D never heard of it? :-D
  • Mighty
    Mióta 80 Mbit-es a chello nálad? Csak azért kérdezem, mert azt írtad a 20 megás directx-et 2 másodperc alatt szeded le.
  • Match
    Chello; Chello Classic, Chello "egermellettikisfalu" csomag :)
  • Botond #535
    ha megéri nekik csak itt nem korlátozni,akkor igen
  • Fefe
    Még csak modemet se cseréltek
  • Fefe
    Sziasztok!

Nálam a letöltés május 1 óta átlag 95-100K de helyenként 130 ra is felmegy.
    Ja és Csepeli vagyok
  • Cat #532
    és szerinted külön lesz egy chello, meg egy chello eger csomag? :)
  • Botond #531
    konkrétan Eger környéki kistelepülések fejlesztésére kérte
  • Cat #530
    igen, ott kell megszüntetni ahol állami támogatásból fejlesztenek
    NODE!
    70 millió forintból jópár ezer usert be fognak kötni, és nem egy meghatározott területen, hanem vegyesen. Namármost egy országos cég nem csinálhatja meg hogy debrecenben mondjuk x ft és 15 giga korlát, debrecen melletti kis faluban, ahol állami támogatással fejlesztettek meg szintén x ft, de korlát nélkül. Ilyet azért nem csinálhat, mert lázongás lenne belőle - most ne mondd hogy Budapest - vidék viszonylatban ez most is igy müködik, mert ez törvényszerű a méretbeli eltérés, és a megtérülés miatt, jóval drágább budapesttől (és persze a BIXtől) 150 kmre szolgáltatni, mint helyben.

Szerintem mindenképpen változtatniuk kell valamit, de biztos hogy ki fogják valami jogi csürés csavarással kerülni a dolgot, nem olyan ravasz az IHM hogy ne lehetne átbaszni.
  • The Garrett
    Haaaa majd biztos átteszik a korlátot a kábelTV re.
    ÉS 23 óra adás után már csak 10 csatornát foghatsz... :D
  • The Garrett
    NA igen :DD Biztos a zunió :D Akkor a Zeuba mégis kolibászból lesz a kerítés:D
  • Laalee
    várjunk asszem a chelloról van szó... az nem lehet jó :D

olyan nincs hogy valami jólegyen és az upc szolgáltatja :D
  • Botond #526
    én kezdetektől fogva szeretem,semmi gond vele,le nem töltök,szal a korlát se gond,amit leszedek az driver ilyesmi,és ilyen 20megás directx 2sec alatt lefigyel az jó :-)
  • The Garrett
    hehe még a végén jó lesz a chello? :D
  • Botond #524
    csak ott kell megszüntetni ahol fejlesztettek a zsből,tehát nekem nem hogy alapból 768/256 ami ráadásul 103kval tölt le ami több mint 768,ráadásul nincs is kimaradás meg semmi se,de most még a korlátot is eltörlik LOL