22959
-
#603 -
#602 -
#601 na a telefon úgy látszik használt...valamit bütyköltek a kollégák!
mert megint 120k a letöltési sebessés -
#600 nincs elbaszbva semmi a terayon rendszer half-duplex rendszer volt, akinek még a szép kék dobozkája van, hiába van megemelve a letöltési sebesség ugyanugy h-d rendszeren van. az pedig lassul, nem is keveset. -
#599 semmi....
még mindig a terayon van -
#598 modem csere volt már ?
kábelezés vagy ilyen szarságok ? -
#597 nekem most rekord sebessgé 50-60 K...feltöltéstől függetlenül.
sosem volt ennyi...régen mindig 30 K körül volt -
#596 mármint hogy az enyém szar? és nem kéne bezavarnia egymást? -
#595 Akkor valami el van qrva a modem beállításánál... -
#594 ohh nem a bánatot nem! mikor töltök fel, vagy töltenek le rólam, valahogy nem tölt 60-70k-val...;) -
#593 most se zavarja -
#592 most valamit te nem értessz, vagy én, vagy mindketten :)
pont ezt mondtam.
tudom hogy az ADSL ilyen, benne is van a nevében.
de a chellonál nem fogja bezavarni egyik a másikat.
-
Cat #591 nem, ez a kábeltévé sajátossága, mig az ADSLnél a feltöltés megöli a letöltést -
#590 és az új rendszer olyan hogy párhuzamosan mehet a letöltés és a feltöltés is, nem lassítja be egyik a másikat...legalábbis ezt olvastam valahol -
#589 Akkor meg ők voltak a hülyék.. rossz stratégiai döntést hoztak és most megfizettetik a kedves USerrel:) Még jó, hogy Szegeden DOCSIS szerint ment:) -
Cat #588 Csak van egy csomó felesleges modemjük és ki akarják cserélni
Nem, hanem a régi terayon fejállomások maximálisan 8 megabitet tudtak, és mivel ezért a jövőben nem bővíthető a rendszer (pontosabban csak nagyon drágán), lecserélik a teljes terayon rendszert DOCSIS szabvány szerintire, ugyanis amikor a terayon mellett döntöttek (cirka 6 éve) még nem tudta senki mi lesz a szabvány... -
#587 na mondjad csak ! :) -
#586 Asszem már toicindulasnal elmondtam vagy másik topicban, hogy qrvára nem függ a modemtől a letöltési sebesség!!!:) Csak van egy csomó felesleges modemjük és ki akarják cserélni:) ÉS qrvára mindegy mit mondanak csellósok bennt csak a szabványt kellene elolvasni:) A kábelmodem szabványban rögzítették , hogy legalább 2,5 megabit/ sec a határa a töltési sebességnek fejállomáshoz catlakozva:) A szolgáltató tiltja le a sávszél nagyságát.... -
#585 Azt nem nálad kell állítani, hanem náluk:) Központilag szabályozható bármeliyk szolgáltatónal, hogy mekkora sávszélt adnak adott Usernek. (Like régen Tiszanetnél lehetett akár 2,5 Mbit is fel/le de 10 fel és 15 giga letöltés után egyszerűen bevágtak 512/128 alá központilag.) Szal ez gáz:) vagy sokan vannak a fejállomásra csatolva és jobban leosztja a sávszélt mint kéne.. Nézd meg a szerződésedben, hogy állandó sávszéled lenne az 1024/512 vagy maximálisan elérhető sávszélesség:) Ez is amolyan népi magyar játék lehet :) -
#584 nos mivel belassult a netem, de csúnyán...felhívtam a UPC helpdesket, és azt mondták, hogy kijön majd egy kolléga beállítani a modemet. Mert a modem jelszintjei nem olyanok, mint amilyennek lenni kéne. A probléma a XIII. ker-ben már tegnap óta fennáll, és a kollégák már dolgoznak rajta.
Mitől változhattak meg a modem jelszintjei?
Miért itt kell fixálni a hibát, ha az egész kerülteben van ilyen gebasz?
1024k/512k sávszél mellett a letöltések 110k fölött indulnak, és fokozatosan esnek 45-50k-ra, míg a feltöltés 16-17k-ra esik vissza. -
#583 gihihi success :D +1 nap és 100% ig biztos. -
#582 ne várd meg!!! :DDD -
DePreSsZYo #581 Hát reméljük sikerül ^^ -
#580 hehe asszem haver rájött hogy kell tuljárni az eszükön. Ha bejött amit elkezdett akkro írok ide. és énleszek a megváltótok mwhahah :D -
#579 na upc nel siman el is hiszem :D
amikor upc volt nekem, villámlott, levették a tv adást is :D ez mondjuk 4-5 éve volt de akkoris milyen már, persze net is csak vánszorgott. jobb volt mint a meteorológia. nincs net, vihar van magyarországon :D -
#578 LOOOL. beszéltem velük aaztmondják nem vagyok lekorlátozva... biztos a vihar miatt szar a net :DDD
várjak 1-2 napot és rendbejön :DDD
ugy szeretem mikor hülyéneknéznek. -
#577 huhuu holnap mit kapnak. -
#576 felhívod őket, panaszkodsz.... -
#575 deezt nemértem... az adatforgalom mérő szerint k. ra nemkéne még lekorlátozniuk...
Namost én mint felhasználó elvileg megbízom az Ő adatofogalom mérőjükben, és ahhoz igazítom a nethasználatot.
Namost arról nemtehetek, hogy az ő órájuk nem mér rendesen... Tehát elvileg nem kéne hogy lekorlátozzanak, csak ha az ő buzi forgalommérőjük eléri a 15g-t. -
Cat #574 mivel még csak 9ike van, jó hónapod lesz :) -
#573 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GG kaptam a korlátot :DD
DE k. vicces volt. Reggel nézem az "órát"9.8 giga.
D.u. bekapcsolom a gépet már 11550 :DD
na mondom ebbe tényleg tréfa lesz :D
most 5kval jön a cucc :D GÉGÉ -
#572 áá régen is mindig szar volt a forgalommérő :D nem meglepő ha megint szar. -
#571 Valaimre készül a chello....
Eddig 40 gigát szedtem ebben a hónapban és a forgalommérő 9.8 gigán áll.
A kis sunyik biztos egyszerre ráírják majd a 40 gigát aztán vagy 3 hónapig le se szedik a korlátot .D
-
#570 nekem meg még mindig a terayon modem, de már tudok tölteni 60-70-el.....
ekem ez a menyország mert eddig max 30-al tudtam :D -
:) #569 hatudom hogy ilyen gyér lesz az új modem, akkor maradtam volna a réginél -
#568 nekem még a régi van, Terayon, és 112k-val megy, így ippeg, hogy elég, hiányzik már a régi koli 5-8 Megabyte/sec-es letöltés... -
lbzy #567 De jó nektek, nekem sem a régivel, sem az újjal nem megy 85 fölé, sőt inkább 76 körül megáll a mutató, feljebb csak 1-1 pillanatra ugrik . Úgyhogy nem ti jártatok a legrosszabbul -
:) #566 bazzeg lassabb ezzel a modemmel((( 87-88-l töltök csak:( megszoktam már a 95-t:( -
#565 router, de nem ők osztják le, hanem te. -
#564 Nekünk, azaz nálam!! A múlt héten cseréltek nálunk is, Motorola a neve modemnek, azóta rosszabb, lassúbb. De az ürge azt mondta, aki átcserélte, hogy 2-3 hétig lesz így. Hát kiváncsi leszek, mert nagyon mérgesek vagyunk.