22959
-
#803 Ötvenezer Chello ügyfél
Változások az Axelero élén -
#802 milyen igaz :-D -
Cat #801 A UPC szerint nagymértékben nő az illegális adatforgalom -
#800 4. kerben reggel ota nincs net :\
Halokarbantartas lehet, az osszes led pirosan villog a modemen :) -
#799 szvsz a modemed lehet a ludas, de inkább halgass egy kis Vivaldit (hívd fel az ÜFSZ-t). -
robertone #798 Senki nem találkozott még ilyennel? -
robertone #797 Hi!
Az a problémám, hogy váltakozó időközonként (1-5 óránként) megszakad a kapcsolatom, és az xp a "network cable is unplugged" üzenetet írja ki, majd pár perc múlva minden helyreáll, de addigra már pl. egy filecserélő rendszeren futhatok a kapcsolataim után, a másik félnek azt írja ki, hogy én bontottam le.
Szerintetek az Upc a ludas, vagy nálam van valami hiba?
Előre is kösz a segítséget, nagyon idegesítő a jelenség... -
#796 sajnos késő! no szmájli időben, úgyhogy már utál mindenki! :DDDD -
#795 Nah voltak kint a chellotól és beregisztrálta a modemet. Vmilyen más felhasználónévvel lépett be szal nemcsoda h az enyém nem volt ehez jó.. Most már elég jól tölt. ("Becsült sebesség: 668.8 Kbit/s")
A srác viszont itthagyta a régi modemet.
Megkímélt állapotú kábelmodem táppal eladó! -
#794 de ha zavar akkor nyomd meg a modem tetejen a készenléti állapot gombot ;) -
#793 Alaplapfüggő. Ha az lapod támogatja a wake up on lan meg ilyen hülye fícsöröket akkor a gép kikapcsolása után is kapcsolatban áll a gépppel.
A pc activity led egyébként csak annyit jelent ohgy be van dugva a gépbe. nem az adatforgalmat. -
#792 nálatok még nem bővítettek sávot. az is lehet. -
#791 na van már chellóm pesten meg vidéken is pár hónap tesztelés és meglátom mi a különbség :-) -
#790 Ja, és folyamatosan villog a PC/ACTIVITY led, mióta megvan. Elég rendszertelenül, így egyértelmű, h megy az adatátvitel. És akkor is, amikor egy gép sincs itthon bekapcsolva. Sőt, most már szinte folyamatosan ég, csak pillanatokra alszik el. Lehet h ez terheli le a sávszélességet? De mit tölt ez a ************?? -
#789 Voltam fent a címen köszi, de most is ugyan olyan lassú: 50 Kbit/s körüli. Ez "kicsit" kevesebb mint a 768 Kbit/s.
Leválasztottam a régi modemet (Terayon-t) MAC ID alapján, mert írta h sok lesz így a modemekből. Az újat (a Motorola-t) pedig már a chellos csákó berakta, szal nettel most sincs gond, csak a sebességgel.
Ezt írta a prov.chello.hu-n:
A következő adatok kerültek rögzítésre:
Kábelmodem: Terayon-TeraPro
Sorozatszám: XXXXXXXXXXXX
PC
MAC cím: XX:XX:XX:XX:XX:XX
A kábelmodem helyén nem a Motorolának kéne lennie? A Sorozatszám viszont valóban a Motorolájé. -
#788 prov.chello.hu n regeld be a modemet. -
#787 Ma délelött hozta a srác az új Chellos modemet. Berakta nem volt net csak az IPjött, visszarakta a régit, és elment. Azt mondta szombaton visszajön és elviszi a régit ami most itt van az újjal együtt.
Amikor elment volt net, de leállt. Kihúztam, átdugtam az újat és lám működik. Viszont qrva lassú. Olyan, mintha le lennék korlátozva, vagy annál is lassabb. Ilyenkor mi van? Megjavul vagy ezér külön még ugatni is kell, h legalább csak annyira legyen szar mint volt?!? -
#786 nekem pl 10 a pingem... ennel se jobb se rosszabb nem kell online.
de ez 100000000000 dologtol függ. -
#785 grrrrrrrrr -
#784 Meddig van meg korlat? Mar harmadika van... -
#783 inkább fordítva. -
#782 az akkor nem is rossz.
az igaz hogy játékokban rosszabb a chellosok pingje mint az ADSL eseké? -
#781 Hm. Mar masodika van. Mas is van meg korlat alatt?? -
#780 Meg mindig nem oldottak fel a korlatot. Remelem mire a Doom3 kintlesz, addigra mar sikerul nekik -
Robert5 #779 Hi! Nekem december óta van chello, és még csak egyszer korlátoztak be. De minden hónapban bőven túllépem a korlátot. A múlt hónapban 38giga volt. Ezt a honlapjukon néztem meg. -
#778 nem csak fejegységen belül, hanem az UPC hálózatán belül nem mérik a forgalmat. Amit mérnek az a UPC--->BIX, ill. a UPC-->külföld
van egy DC HUB, amire csak chello-sok mehetnek fel. -
#777 fejegységen belülre hogyha pl. dc zel is másokkal, akkor sem mérik a forgalmat? hogy használható ez? -
#776 nekem tegnap olyan volt egy fél órára, hogy a pingem fejegységemen kívülre 300 feletti volt és 50%-os volt a veszteség. -
#775 meghalt a net :6 upc roxxor. ilyen 10-15mp es adagokba jön a net utanna felperc szünet. -
#774 Talan ma mar visszaadjak a savszelt -
tmate6 #773 Egy 4-5 napig nekem is kiakadt aztán meg nem is birtam megnézni most meg tegnap sikerult (ÉS MOST FIGYELJETEK) -4728mega aztán elkezdtem tolteni mint állat és 10gigánál járok -
PCanalfabeta #772 elirtammmmmmmmmmmmmmm:)))))))))
a szamlalo nem megy juli 12 .-e ota !!! kb......ezuert nem tudom hogy mostz mi van .......... ket hete ugyan ott all az egesz......... pedig mar az tuti hogy 4 gb -nel tobbet lehuztam !!!!!! -
#771 De a változást szerintem csak holnap fogod látni,ha töltesz stb... Mert nekem tegnap ilyen tájt 10 gigánál volt ma meg már 14,8xx van (töltöttem ) -
#770 Nekem sajna megy :( -
PCanalfabeta #769 megy a szamlalotok???? -
#768 Nekem 2 éve van chellom és eddig 2x volt 1-2 órára net kimaradás (kop,kop) -
#767 Nekem még 100 mega és én is kapom a korlátot -
PCanalfabeta #766 erdekes , nekem is all juli 27 ota "3977 MB-n" pedig mar tuti hogy en is tobbet huztam le .......... -
DePreSsZYo #765 Hali, tegnap beszerelték az uj motorla modemet és máris lenne egy kis bajom, oan 5-10 percenként ujraindul ez a szar, mitől lehet ez? -
#764 Itt debiben haverommal még mindketten a régi rendszeren vagyunk, de őt már áttették 768/256-ra, engem meg még nem.