22959
-
#643 nekem pl: a régi modemem van még csak új kábelt se hoztak be és mégis 80-100 K-val tolom -
#642 faszom.
de most nektek csak azért gyorsabb mert az új modemmel toljátok, vagy a kábelezés is új?
ja és ha most betelefonálok, és a "Szolgáltatás bővítés"-re nyomok akkor lehet kérni hogy hozzák a cuccot te izibe ? -
#641 az utobbi 2 hetben rendszeresen nem volt net reggelente :P -
#640 lol pedig nálunk aztmondták csak évvége (nekem még mindig nem szedték le a korlátot, most telefonikah.) -
#639 Ekkora rohadékokat... Napi 24 óra online-kodásról volt szó.
NEM ARROL HOGY HOL MEGY, HOL NEM!!!!!!!! -
#638 sorry mégse...,most eszem észre hoyg 80 K-al töltök! -
#637 nekem mikor csinálják már meg? -
#636 Hohha, megcsinálták a chellot.
90-95 K le, 30 K fel. -
#635 hehe én ezer 5 k val :D -
Cat #634 ugye tölt mindenki ezerrel, hóvége van emberek! :) -
#633 akkor máris irok nekik egy felháborodott levelet :D -
Cat #632 viva -
#631 viva+-on naponta többször mondhatni minden orában videoklippek közben chello reklám megy némán, csak képpel
ezt a viva csinálja vagy a helyi kábelszolgáltatom? -
Cat #630 igen, ezzel osztott ki nem jót a szerver :> -
#629 ipconfig /relase
ipconfig /renew
igy nekem rendberakta amikor meg chellom volt -
#628 nekem is fent volt...
szarnak egy pofon... -
#627 Fent van, de semmi értelme. :) -
Cat #626 most elmentem chello.hu ra és találtam vmi dr. net programot
ezt használja vmelyikötök? hibabejelentés, meg egy elég részletes faq van benne
már két éve meg kellett volna csinálniuk -
Cat #625 nálam is DHCP hiba volt, nem osztott ki ipt (pontosabban 192est adott), emiatt nem lehetett netezni
csak most javult meg -
#624 LOL...
-
#623 Nekem tegnap estétől nem volt netem...
Fél óra telt el mire rájöttem hogy melyik username kell a modemregisztrációnak. Öt percig csak homokóra volt mire elfogadta... agyamra megy a upc!
Az ígért chello classic gyorsítás természetesen nincsen, továbbra is örülhetek a 60 K-nak... -
#622 Igazad van, és természetes, hogy betelefonálok. Az egyértelmű, ha a modemet kihúzom, akkor az van amit irtál, de nem húztuk ki, és mint irtam, úgy mutatja a modem állapota, hogy netszolgáltatás van, én csak ezért irtam be, mert érdekes, és hátha volt már így valakinek.:)) -
#621 telefonálj be az ügyfélszolgálatra nálunk volt egyszer netkimaradás,akkor az volt,hogy a modemet kihúztam éjszakára,és közben updatelték a modem update oldalt,és ez megkavarta törölni kellett a regitrációját és újra regisztrálni,na de a lényeg,hogy beszóltam és 2 órán belül itt volt a guy és megcsinálta,szal nem hülyeség nekik szólni először mint itt embereket kérdezgetni,hogy így látatlanba mit gondoltnak sztem -
#620 Olyan gondom van, hogy reggel óta nincs netünk, este még volt, a modemen rendesen világítanak a ledek, ahogy kell, semmi hibajelzési led nem villog, de net az nem megy. Van valami ötletetek,hogy mi lehet a baj? -
#619 elvileg ez a normális ;-) -
Cat #618 nekem lecserélték, és semmi változás a korábbihoz képes, továbbra is 85-90 k a stabil sebesség -
DePreSsZYo #617 Dehogynem :P
Szóval inkább nem panaszkodok :P -
#616 A Chello Classic : 768 kbps
Chello + : 1024 kbps -
#615 és nem megy jól az ami most van? -
DePreSsZYo #614 Nekünk még nem cserélték le :( -
#613 Nekünk is Motorolára cserélték, és semmi gond vele, a férjem szerint szuperjó. -
#612 persze, cseréltesd le! amúgy is le kell. állítólag az új fejállomások nem kezelik rendesen a terayont, nekem berakták az újat, és hip-hop megjavult. Pedig a jelerősségem hullagyenge. -
#611 jobb, cseréld le. -
#610 Nekem Motorola modem van és a letöltések nem leterhelt szerverekről átlagban 95 kB/sec sebességgel mennek. -
#609 most akkor jó a új modem (motorola) vagy nem?
mert ha jó akkor 1 telefon és itt van, ha meg nem akkor inkább húzom ezzel ameddig lehet... -
#608 nah hol bujkálsz kis szöcske?:) -
#607 1 megabit le, fél megabit fel -
#606 jah. hát azt tudom.
nekem olyan is volt már mikor rendes filmet húztam 350-400k-val...
csak hát ez a szar olyan 20 perc után visszaállt -
Cat #605 szövegfájlt tölt, amit automatán tömörít a gép, és igy csal a progi
.rar t vagy .jpg t tölts, és akkor kukkold meg a sebességet -
#604 mid van neked amivel 120k-t tolod ?