22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Botond #963
    0-24 játszok és megy mellette a TS,megnézzem mennyi volt múlthónap?:-)
  • Botond #962
    egyébként ami a cseheknél van ez a chelló szocpol csomag 3800forintért 256k/64k 5giga limittel lesz nálunk is?mert akkor lehet váltok,böngészni pár demót lehúzni szüleimmel/haverokkal beszélni msn-en,kis online gémelést tolni elég az is,és havi sokezer forint bemarad :-)
  • Punkerwork
    ha csak játszok + mellete megy a TS (ami nélkül nem lehet igazán játszani) az is rengeteg forgalom
  • Laalee
    30giga már elfogadható mennyiség, ha az ember nem p2p programokat futtat 0-24 ben
  • Botond #959
    nagyon sok,ha nem lop semmit az ember :-)
  • Punkerwork
    mert nem érdemled meg :)
  • Lammer
    megbaszom...
    skh!
    csak azt nem értem a DSL-es orbbaszájba tölthet... én miért nem?
  • Lammer
    bocs a classic-ra értettem, de ha megnézed a plus is 3X sáv 3X korlát...
    no comment
  • Punkerwork
    hidd el 30 giga nem sok
  • Botond #954
    meg 30 giga bazmeg,mennyit akarsz forgalmazni?200at?mirrorozni akarod otthonra az egész internetet vagy mi?
  • Botond #953
    20nak nem duplája a 60,de lehet én vagyok a hülye :-o
  • Lammer
    megvan a bejelentés!

"

Legkésőbb december elsején megkezdi a sebességnövelést a UPC a Chellón, tudta meg a Nyugat.hu Szűcs Lászlótól, a UPC Magyarország szóvivőjétől. A jelenlegi Chello Classic 768/256 kbit/sec (le-/feltöltési) sebesség 1536/512 kbit/sec-re változik, míg a Chello Plus 1024/512-ről 3072/512-re nő. A Plus csomag feltöltési sebessége azért marad változatlan, mivel a UPC úgy véli hogy már ez is megfelelően nagy sebesség.

Változik a sokat bírált adatátviteli korlát mérete is. A Classic csomagban a változtatás után 30 GB, a Plus esetében 60 GB lesz a limit (eddig 15/20 GB volt). Ha a felhasználó le- és feltöltött adatainak összege meghaladja ezt a mennyiséget, akkor csökkentett sebességgel netezhet tovább az adott hónapban."

szarnak a pofon... dupla sebesség,dupla korlát

• NecroJoe
    Az mondjuk furcsa hogy a cseheknél alacsonyabb a feltöltési sebesség és azon nem is emelnek. Kiváncsi vagyok a Chello Easy mennyi lesz (ha lesz).
  • orkenyid
    de pl én mindig 40-50 gb-ot töltök (chello classic) és még csak 1x korlátoztak, de akkor is használható maradt (20-al még lehetett tölteni)
  • Cat #949
    hát, kb.
    15 vagy 20, olymind1
    a gáz ebben az, hogy másfél megabittel (azaz 180 kbyte/seccel) már 2 nap alatt elérhető...
  • FtranX
    hát ez van sajnos, de azért jobb mint a semmi.
  • Aspyrin
    Korlátot sztem nem lesz eltörölve, viszont az 1538kb/s már egész kellemes. Emléxem a modemes 56kb/s-re még, sosem gondoltam volna, hogy pár év alatt több tízszeresével fogok tölteni
  • Cat #946
    lehangoltál, 5 gigát emeltek, nálunk 15 náluk 20, és bekerült egy chello easy 5 gigával

chello easy 5 GB
    chello classic 20 GB
    chello plus 40 GB
    chello professional 80 GB
  • FtranX
    nézzétek meg ezt a linket:

A cseheknél dupláznak:

http://www.upc.cz/cz/vysokorychlostni-internet/?page=zakladni_info_

:)
  • Cat #944
    a forgalom változatlanul hagyása mellett ez halottnak a csók
  • FtranX
    honnan??? :DD
  • Cat #942
    én 768al elégedett lennék, adatforgalmi korlát nélkül (vagy legalább 50 gigával)
    idegesítő hogy vissza kell fognom magam, és számolgatni hogy mi mennyi
  • Z
    Ma hívtam fel az axelerot:

tarifák üzleti előfizetők számára:

512 - 13900/12900.- HUF nettó/hó

768 - 17900/16500.- HUF nettó/hó

Ha ezt dulpázzák, akkor szénnéalázza a Chellot. Úgy, hogy nincs adatforgalmi korlát... :)

Csak sajna még tart a hűségnyilatkozat...de ami késik nem múlik.

Végre van verseny, csak a rohadt politikusok miatt nem jött előbb. Folyton csak a pofájuk jár, hogy tudás alapú társadalom, meg Internetet mindenkinek. Eddig ültek a seggükön a cégek. Na most majd meglátjuk ki hogy tud durvítani.

Lehet, hogy ezzel fogom riogatni telefonon a UPC-t: nos marad az adatforg. korlát, vagy már izzíthatom is az Axelero hotline-t?
  • orkenyid
    ugy tudom hogy a chello classic 1500/256, a plus 3000/768 lesz
  • FtranX
    azért a matáv sem tétlenkedik:
    Megduplázza az ADSL internetelérések sávszélességét a Matáv
  • FtranX

Jó lenne, ha a sima csellót felemelnék legalább 30 gigára és 1024/512-re.
  • Aspyrin
  • Mighty
    Lesz itt meg kanaan :)
  • Lammer
    Chello bennfentes a HWSW fórumáról!!!
    "És hogy ONtopic is legyek, csepegtetek egy kis információt okos fejetekbe biggrin_2.gif Szóval igen, beismerem, nagyon valószínű, hogy a matáv a november közepére időzített akcióval egy ideig beelőz. Nagyjából december elejére lehet várni a chello sávszélesség- és korlátemelését, és nem egy éjszaka alatt, hanem ahogy az 512->768 upgrade is volt, városok között kis eltérésekkel. Népharagot megelőzendő: még nincs meg a sorrend, nem tudom, hogy melyik város jön előbb vagy később. És nem, nem mondom meg, hogy mik lesznek az új csomagok, mert még változhat."
  • Lammer
    mert mondjuk a sima rádiótól kifordúl a belem,,, vagy ha acc Psytrance meg Black metal meg Dark ambient adókat, komolyan körbecsinálom magam...
  • Botond #933
    22nap alatt az is napi több mint 5 óra rádiózás egyébként,az már kicsit sok sztem :-)
  • Botond #932
    sima rádió az nincs arra?:-D minek ezzel a netet terhelni?:-D
  • Lammer
    khmmm én sajnos most Novemberben most itthon leszek 22 full napot! khmmm gondolhatod, ha nem találnám fel magam, szarrárádióznám magam, régen sokat is hallgattam, mostmár inkább egésznap mp3ak szólnak lokálból...
  • Botond #930
    akinek van 120órája egy hónapban rádiózni az nem semmi :-)
  • Cat #929
    ja, és ha ehhez hozzáveszem hogy nekem két hete egyáltalán nem jelenit meg semmit a forgalommérő lap, akkor talán jogosan tartom szarnak az egészet

• Cat #928
    számolj utána
    ha öt napig hallgatsz webrádiót 256 kbiten, akkor már meg is van a 15 giga
    egy sec alatt 32 kbyte, egy perc alatt 2 mega, egy óra alatt 115 mega, azaz egy nap alatt majdnem három gigát forgalmaz
    5 nap, és akkor nem csináltál mellette az égvilágon semmit (egy weboldal egy mega, néhány poénos csatolt levél amit megkapsz a haveroktol szintén sok mega, bemész a veszett jó csajok topicba megvan 5 mega...)
  • Botond #927
    webkamera és rádió 0-24 kell hogy menjen jó sokáig,hogy meglegyen a korlát :-D hamarabb halsz meg a fáradtságtól semhogy ilyesmivel le tud magad korlátoztatni :-D
  • Lammer
    nagyon sok???
    na ebbe ne menjünk bele, lehet a szomszéd MArinéninek is sok, mert ő ellevelez, meg elszörfől párszáz megát...
    csak amikor MArinéni rájön, hogy tud beszélgetni az 56ban kiszökött bátyjával Kanadából webkamera segítségével, naszóval érted???
    nem kell 1ből warezra gonodlni...
    VOD, webkamera, online Rádió, Linux disztrib... seccperec ;) meg van a 15GB!
  • Cat #925
    az a 15 giga három darab dvd
  • Botond #924
    nagyon sok aza 15giga,nem véletlenül mennek ki a limitből a júzerek,és ennek következménye a korlát