22959
-
#923 szerencséd van...
mert egy átlag júzer aki neaggyisten többet forgalmaz, mint 15Gb annak löttek...
ezért mondom, hiába itt a kánanán, pár napig...
-
#922 nekem 10 hónap alatt egyszer sikerült lekorlátoztatni magam,szal nekem mindig gyorsabb lesz :-) -
#921 meddig 5 napig?
-
#920 hát a tv csak aztat mondta,hogy még gyorsabb lesz a dolog :-) -
#919 "forgalomkorlát emelés" - eltörlést akartál mondani? :DDD -
Cat #918 forgalomkorlát emelés legyen, ne sebesség -
#917 lesz sebesség növelés aszondja a reklám a tvbe,érdekes :-) -
#916 NA nekem már 1 hete 120 ping szerverekre, érdekesmódon a letöltés megy rendesen.
Szomszédnek ugyanez...gg. -
#915 ehh :D ilyet se hallotam még.
nekem mindig pár nappal hamarabb nyomják vissza mint kéne. általában 3-4. akkor még töltök hozzá kb.5gigát és jóvagyok :) -
Kockásfülűnyúl #914 Csak áramtalanítani kellett a modemet:) -
#913 És ha ezt ide beírod, akkor nem leszel lekorlátozva? Esetleg hívd fel őket, akkor talán megoldódik a problémád. -
Kockásfülűnyúl #912 Sziasztok
Már nov 2 van és még mindig le vagyok korlátozva. Hogy is van ez? -
Aspyrin #911 Nyugi van, csak bátorkodtam megemlíteni, hogy a szolgáltatás műxik, szal valószínűleg "körülötted" van a gubanc. Igazán nem gondoltam, hogy ezt ennyire nehét megérteni. -
Cat #910 attol, hogy nálad megy, és nálam nem, még nem nálam van a hiba, ez nem világos? -
Aspyrin #909 Dehogynem:
Válasszon az alábbi lehetoségek közül Forgalom (MB)
Tárgy hónap Havonkénti összesítés Napi összesítés
Október
8539 MB -
Cat #908 1131 , Sun Oct 31 12:07:21 2004
A kérés nem teljesítheto. Kérem próbálkozzon késobb!
operával is megnéztem, ugyanugy nem jó, sokadszorra sem - nem nálam van a hiba -
Aspyrin #907 [a hiba az ön készülékében van]
Nálam mutatja a 10Gb-ot
-
Cat #906 nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem már két hete nem megy a forgalommérés - mondjuk már nem is izgat -
#905 27 gb utan sincs korlat :)
-
Cat #904 a számláló késéssel mér, tehát szerintem az utolsó nap töltöttél mint állat, és az a mérő hibája miatt átcsuszott erre a hónapra -
#903 5 nap alatt? végülis le lehet tölteni 15g-t
-
#902 hmmm....
érdekes. nem emlékszem arra hogy az október hónapot letöltés szempontjából intenzíven kezdtem volna...
mr chello szerint azonban igen...
tegnapra érkezett a 80%-os figyelmeztetés...
nagyon érdekes...
netlimiter szerint 5GB...
alig töltöttem vmit...
no m1...ha mégis lekörlátoznának akkor biztos hogy be fogok menni beszélni már velük kicsit. -
#901 öö a gépem ami nullba megy egy cerka 500+10G+15G vinyó egy rage128pro-val nem hiszem, hogy sokat fogyaszt... 200as táp van benne , de szerintem a felét sem használja ki... a monitor kikapcs, mert vnc-n keresztűl kalibrálom... -
#900 simán ;) -
#899 lehet úgy értette,hogy több télen ^^ -
#898 a teleken meg telken :P -
#897 villanyóra hosszú ó -
#896 most vettem észre, h a teleken a hűtőm kikerüli a villanyorát. -
#895 nekem a hűtőláda,fagyasztószekrény,hűtőszekrény 2 boiler(vagy 3?) mellett ilyesmi nem igazán látszik meg :-D -
Sir IvanHoe #894 Nem szarrago vagyok hanem csak mondom, hogy sokat fogyaszt!
Nekem meg ez abbol jott le,hogy volt 1 ev mikor non-stop ment a gepem, aztan ev vegen elszamolon ramvertek +29 ezret.Aztan neztem a villanyorat es mikor a gepet bekapcsoltam tiszta speedoba porgott az ora! loaal -
#893 mi meg éhezünk -
#892 58nm-es lakas :) -
#891 3534?hm,olyan villynszámlát se láttam még :-D nekem 10096,szüleimnek meg 8k körül :-) igaz nekem 300nm a ház,nekik meg 200nm a lakás :-) -
#890 Meg annyit se. De en csak arra akartam ravilagitani, hogy igen ritka az olyan mikrosuto, amelyik csak 400 W-ot fogyasztana. Altalaban 7-800 W-nal kezdodnek. -
#889 En havi 3534 forintot fizetek 110 kWh-ert. Ez evi 42e forint. Asszem a szgep nem fogyaszt annyit, mint az 1+2fel szobas lakasban levo osszes szokasos elektromos berendezes. 2 eve fizetek havi 110 kWh-t. Az ELMU meg nem zargatott, hogy emelni kene a kvotan, mert nem ferek bele... -
#888 főleg 25 fölött :-D -
#887 na ja de a mikor megy napi fél órát :D -
#886 Mikrosutok minimum a duplajat fogyasztjak.
400w-os gep meg nem allandoan 400 w-ot fogyaszt.
Amugy meg nem kell egybol ugy gondolni az itt forumozokra, hogy apuci-anyuci fizeti a dolgokat. -
#885 saját magam fizetem :-o ,de ha nem eszek az is olcsóbb,csak nem lehet mindenki szarrágó :-o -
Sir IvanHoe #884 Foleg,hogy 150w fogyaszt minimum.
400w gep majdnem olyan mintha egy microsuto menne ejjel-nappal.Persze nem szamit a villanyszamla ha nem sajat zsebbol kell fizetni.