22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Lammer
    szerencséd van...
    mert egy átlag júzer aki neaggyisten többet forgalmaz, mint 15Gb annak löttek...
    ezért mondom, hiába itt a kánanán, pár napig...
  • Botond #922
    nekem 10 hónap alatt egyszer sikerült lekorlátoztatni magam,szal nekem mindig gyorsabb lesz :-)
  • Lammer
    meddig 5 napig?
  • Botond #920
    hát a tv csak aztat mondta,hogy még gyorsabb lesz a dolog :-)
  • Z
    "forgalomkorlát emelés" - eltörlést akartál mondani? :DDD
  • Cat #918
    forgalomkorlát emelés legyen, ne sebesség
  • Botond #917
    lesz sebesség növelés aszondja a reklám a tvbe,érdekes :-)
  • The Garrett
    NA nekem már 1 hete 120 ping szerverekre, érdekesmódon a letöltés megy rendesen.

Szomszédnek ugyanez...gg.
  • ÁjjLe BoBBi
    ehh :D ilyet se hallotam még.
    nekem mindig pár nappal hamarabb nyomják vissza mint kéne. általában 3-4. akkor még töltök hozzá kb.5gigát és jóvagyok :)
  • Kockásfülűnyúl
    Csak áramtalanítani kellett a modemet:)
  • Mighty
    És ha ezt ide beírod, akkor nem leszel lekorlátozva? Esetleg hívd fel őket, akkor talán megoldódik a problémád.
  • Kockásfülűnyúl
    Sziasztok
    Már nov 2 van és még mindig le vagyok korlátozva. Hogy is van ez?
  • Aspyrin
    Nyugi van, csak bátorkodtam megemlíteni, hogy a szolgáltatás műxik, szal valószínűleg "körülötted" van a gubanc. Igazán nem gondoltam, hogy ezt ennyire nehét megérteni.
  • Cat #910
    attol, hogy nálad megy, és nálam nem, még nem nálam van a hiba, ez nem világos?
  • Aspyrin
    Dehogynem:

Válasszon az alábbi lehetoségek közül Forgalom (MB)

Tárgy hónap Havonkénti összesítés Napi összesítés

Október

8539 MB
  • Cat #908
    1131 , Sun Oct 31 12:07:21 2004
    A kérés nem teljesítheto. Kérem próbálkozzon késobb!

operával is megnéztem, ugyanugy nem jó, sokadszorra sem - nem nálam van a hiba
  • Aspyrin
    [a hiba az ön készülékében van]
    Nálam mutatja a 10Gb-ot
  • Cat #906
    nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem már két hete nem megy a forgalommérés - mondjuk már nem is izgat
  • Kim Basinger
    27 gb utan sincs korlat :)

• Cat #904
    a számláló késéssel mér, tehát szerintem az utolsó nap töltöttél mint állat, és az a mérő hibája miatt átcsuszott erre a hónapra
  • repro
    5 nap alatt? végülis le lehet tölteni 15g-t
  • ÁjjLe BoBBi
    hmmm....
    érdekes. nem emlékszem arra hogy az október hónapot letöltés szempontjából intenzíven kezdtem volna...
    mr chello szerint azonban igen...
    tegnapra érkezett a 80%-os figyelmeztetés...
    nagyon érdekes...
    netlimiter szerint 5GB...
    alig töltöttem vmit...
    no m1...ha mégis lekörlátoznának akkor biztos hogy be fogok menni beszélni már velük kicsit.
  • Lammer
    öö a gépem ami nullba megy egy cerka 500+10G+15G vinyó egy rage128pro-val nem hiszem, hogy sokat fogyaszt... 200as táp van benne , de szerintem a felét sem használja ki... a monitor kikapcs, mert vnc-n keresztűl kalibrálom...
  • Lammer
    simán ;)
  • Botond #899
    lehet úgy értette,hogy több télen ^^
  • Hellhammer
    a teleken meg telken :P
  • repro
    villanyóra hosszú ó
  • repro
    most vettem észre, h a teleken a hűtőm kikerüli a villanyorát.
  • Botond #895
    nekem a hűtőláda,fagyasztószekrény,hűtőszekrény 2 boiler(vagy 3?) mellett ilyesmi nem igazán látszik meg :-D
  • Sir IvanHoe
    Nem szarrago vagyok hanem csak mondom, hogy sokat fogyaszt!
    Nekem meg ez abbol jott le,hogy volt 1 ev mikor non-stop ment a gepem, aztan ev vegen elszamolon ramvertek +29 ezret.Aztan neztem a villanyorat es mikor a gepet bekapcsoltam tiszta speedoba porgott az ora! loaal
  • repro
    mi meg éhezünk
  • Mighty
    58nm-es lakas :)
  • Botond #891
    3534?hm,olyan villynszámlát se láttam még :-D nekem 10096,szüleimnek meg 8k körül :-) igaz nekem 300nm a ház,nekik meg 200nm a lakás :-)
  • Mighty
    Meg annyit se. De en csak arra akartam ravilagitani, hogy igen ritka az olyan mikrosuto, amelyik csak 400 W-ot fogyasztana. Altalaban 7-800 W-nal kezdodnek.
  • Mighty
    En havi 3534 forintot fizetek 110 kWh-ert. Ez evi 42e forint. Asszem a szgep nem fogyaszt annyit, mint az 1+2fel szobas lakasban levo osszes szokasos elektromos berendezes. 2 eve fizetek havi 110 kWh-t. Az ELMU meg nem zargatott, hogy emelni kene a kvotan, mert nem ferek bele...
  • Botond #888
    főleg 25 fölött :-D
  • Laalee
    na ja de a mikor megy napi fél órát :D
  • Mighty
    Mikrosutok minimum a duplajat fogyasztjak.
    400w-os gep meg nem allandoan 400 w-ot fogyaszt.

Amugy meg nem kell egybol ugy gondolni az itt forumozokra, hogy apuci-anyuci fizeti a dolgokat.
  • Botond #885
    saját magam fizetem :-o ,de ha nem eszek az is olcsóbb,csak nem lehet mindenki szarrágó :-o
  • Sir IvanHoe
    Foleg,hogy 150w fogyaszt minimum.
    400w gep majdnem olyan mintha egy microsuto menne ejjel-nappal.Persze nem szamit a villanyszamla ha nem sajat zsebbol kell fizetni.