22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Cat #843
    ja, a forgalomkorláton kivül nincs vele semmi baj, jo ez a 768, lehet élvezni
  • Aramir
    Hogyérted, hogy aki keveset netel, annak jobb az adsl?
    A forgalom korlát miatt inkább fordítva, nem?
  • CLINT EASTWOOD9
    még rímel is milyen szuper mondat
  • CLINT EASTWOOD9
    a chello szuper a többi szar megbíhatsz bennem nem hazudok!!!!!
    Persze aki keveset netel annak jobb az adsl
  • Cat #839
    nemigaz, mindig is a le-fel számított
  • repro
    Kérdés: Lehet, h én vagyok vagy csak régen néztem a UPC adatforgalom számlálóját, de régebben nem úgy volt, h a _letöltés_ nem lépheti át a 15G-t? mert nekem most 13 oda-visszáért jött a 80%-os emil.

Edit: jha most bejött az oldal... de régebben akkor is csak a letöltést mérte
  • FtranX
    Ügyfélszolgálat.
    Talán ők meg tudják mondani, hogy mi a baj.
  • Kit--Kat
    HMM gáz van a Csellóval???
    Régen én is az voltam.
  • ÁjjLe BoBBi
    kit mit?
    nem hivtam meg senkit, ma fogom szerintem...bar elore hallom hogy megint probalnak okitani...na m1 akkor sem hagyom oket beken
  • Cat #834
    aha, köszi!
  • FtranX
    felhívtad az UF-et? mit mondanak?
  • FtranX
    most a modemcsere után csak 92-94 kval megy. :/ de jobb ez is, mint a 60-62.

amúgy azok közé a szerencsések közé tartozom, akiknek eddig nagyon kevés bajuk volt a chelloval (sem sebesség, sem készenlét), leszámítva a tavaly augusztusi nagy leállásokat.
  • ÁjjLe BoBBi
    viszont az mer nem hogy 72x vagy 810...raadasul a 72x -et hozza akkor en mar boldog vagyok...de mostanaban a 300 mar jonak mondhato
  • Cat #830
    szerintem annyira mind1 hogy 72x vagy 768
  • ÁjjLe BoBBi
    mondjuk amit Ftranx írt a #809-ben azon is nagyot lestem.
    mikor még "jó" volt ez a szar, akkor is csak 72x körül mértem...még az alapot a 768-at sem érte el
  • ÁjjLe BoBBi
    dögöljenek meg. én felhívom őket. hát nehogymár nekem ne menjen ez a túró. szar a net, alap hogy 1 percig se hagyom nyugodni őket
  • The Garrett
    upgradelnek fiam upgradelnek .D
  • Sir Quno Jedi
    A korlátozással kapcsoltban kár védeni a Chello-t. Ez abból adódik, hogy basznak fejleszteni a külső kapcsolatukat, kivonják a pénzt a tulajdonosok az országból.

Az lenne a reális hírdetés, hogy "Villámgyors internet 768/512kbps KEREK KÉT NAPIG EGY HÓNAPBAN 9900-ért!"

Nos kb. ez a helyzet. a Chello-s HUB meg nem vígasz azok számára akik dolgozni akarnak, esetleg külföldi fájlcserélőkön lógnak.
  • ÁjjLe BoBBi
    na de mi a faszér ilyen fos már megint ?
  • The Garrett
    egyátalán nem méri. a honlapon se jelzi ki.
  • Cat #823
    kérdés: a chello hubon forgalmazott adatmennyiség megjelenik a forgalommérő honlapon, csak nem lesz korlátozás, vagy a számláló egyáltalán nem mér semmit?
  • Mighty
    Aki meg használja a chello hub-ot, az forgalmaz 50-60 gigát is. De az nem számoldóik be a 15 gigás korlátba :)
  • The Garrett
    a 10-18 giga pedig gondolom átlagból jött ki, mert van aki korlát ide vagy oda 30-40 gigákat tölt, van aki kevesebbet. Így reális a 10-18 as átlag, nem jelenti azt ohgy a felhasználók nagyobb százaléka lenne korláton.
    ÉS ahogy ezt leírták ott is, ez inkább statisztikai mint tényleges adat.
  • Botond #820
    én egyáltalán nem warezolok,csak netezek,egy online játékkal nyomulok,néha demót drivert patcht szedek le,és így 3-5giga között szór az adatforgalmam,szal közel jársz az igazsághoz :-)
  • The Garrett
    értem, #817 pedig az én magánvéleményem ;)
  • Cat #818
    ismétlem, ez az UPC hivatalos válaszában volt az infomediator kérdésére!
  • The Garrett
    Szerintem egy atlagos felhasznalo sokkal kisebb adatforgalmatr csinál. Például ha "odafigyelek" és csak netezek, esetleg letöltök 1-2 előzetest, demot, jáccom, akkor nem lépem át az 5-6 gigát se.
    5 giga is csak szélsőséges esetekben.

de általába nem ez a jellemző sajna >))))
  • Cat #816
    van benne egy érdekes mondat

"Visszatérve az internet használathoz kijelenthetjük, hogy a rendszeres internet felhasználó havi 10 - 18 GB adatforgalmat bonyolít (amely a téli hónapokban emelkedik)."

ha az átlagos felhasználó 10-18at bonyolít az UPC közlése szerint, akkor nem hinném hogy pár % lépné át a korlátot...
  • The Garrett
    lényege?
  • Cat #814
    http://www.infomediator.hu/index.php?fm=1&am=0#2
  • Botond #813
    nálam nem ^^
  • The Garrett
    nalamis.
  • ÁjjLe BoBBi
    grrrrr
  • ÁjjLe BoBBi
    genyó upc...nemtom mi a bánatos kurvaélet faszát csinálnak már 4-5 napja, de kibaszott fos a net. 100 kuldott csomagbol 20 eltunik a faszba!! nem igaz mar hogy nem tudnak normalis netet csinalni
  • FtranX
    Holnap jönnek hozzám modemet cserélni. Most 790-810 kbit/s között van a letöltésem. Remélem a csere után is ennyi lesz.
  • Cat #808
    Vezetékes telefonszolgáltatást indít kábelhálózatán a UPC
  • Match
    jah, tényleg!
  • Botond #806
    megszakadt a kapcsolat Eger és Pest között azt tudom,de az most állt helyre
  • Match
    miért nem megy semmi?
    az sg pl bejön....de a freemail,az elte lapjai nem....
  • Cat #804
    az szt.hu jópárnappal le van maradva...
    http://sg.hu/cikk.php?cid=33327