22959
-
monitornak kifejezetten jó,ha nonstop megy -
nekem is van hogy egy 7ig ki se kapcsolom...lehet nemkéne... -
nekem letöltés nélkül is megy éjjel nappal :-) -
Sir IvanHoe #880 Egyet felejt el mindenki!Hogy az ejjel-nappal fullon mukodo gep faszaul tekeri a villanyorat!Evvegen majd jon a villanyszamla elszamolas es ravernek 30-40 ezret tobbletfogyasztasert. -
Hát igen... 540 gigát meg kell valahogy töltened. -
a korlátlanság megfizethetetlen...
-
Igy mar ertem, es jogos.
repro: en is full dijat fizetek es asszem Slow is :) -
vázze! csak én fizetek itt full díjjat?? :D -
én sem váltok tuti.
7500 havonta szal fasza. most valami gázok vannak és nem hasít úgy ahogy kéne, de én nem is hagyom rájuk. szal én addig zaklatom őket amíg ki nem jönnek. márpedig 1-2 telefon után kijönnek és meg is csinálják.
ADSL szar ahogy van -
csak hogy megelőzzük egy tisztelet kört,amiben vmi okos felhozza,hogy a telefon az nem adsl,és különben is a chello meg tv-vel jön :-) -
Ezt most miert irod? :) -
Jo. :)
Akkor kezdjuk elolrol. -
én meg nem állítottam,hogy ezt mondtad :-) -
Nem is allitottam, hogy ADSL-hez nem kell telefonvonal. Ill. azt sem, hogy chellohoz kellene a kabel TV. -
a kábel TVt le is mondhatod a chelló mellől,míg a vezetékes telefont az adsl mellől nem,szal azt simán bele lehet számolni -
Mondjuk nem nagyon izgat, hogy 15 giga vagy korlaltlan... -
Cat #867 mert az előfizetőszám növekszik, a piac bővül, tehát nem szükséges versenyelőnyhöz jutniuk -
Miert ne haladhatnank arra? Sokkal erosebb halozaton kergetoznek a chello bitek es van boven kapacitas. Persze ez a hollan fonokoktol fugg. -
eszméletlen nagy beruházás lehet ha 8 embernél már megéri :D -
itt a XXII. kerületben is van egy sárga kocka, pár ismerős onnan rákérdezett, és meg is csinálták nekik. működik. -
Cat #863 porhintés
szerinted a százezer lakosu 8ik vagy 13ik kerületben nem lenne 8, azaz nyolc darab jelentkező? :)
Nézd meg, egy szép nagy lyuk van budapest közepén
http://www.adsl.matav.hu/images/maps/budapest_adsl_nagy.gif
-
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=22066
"...az optikai távközlési hálózatokon az ADSL technológia megvalósítása mintegy másfélszer nagyobb beruházást követel meg a Matávtól..."
"Az optikai ADSL bevezetésekor a Matáv egy optikai elosztó vonzáskörzetében legalább 8 jelentkező esetén már megkezdi a műszaki fejlesztéseket. Mint Hegyi István lapunknak elmondta: ha már négyen jelentkeznek, érdemes fontolóra venni a fejlesztést, de nyolc jelentkező esetén bizonyos, hogy lehetőséget teremtenek az ADSL hozzáférésre." -
Cat #861 "lehet jovo januartol nem lesz korlat chellon"
nagyon nem tartom valószínűnek, nem erre haladunk -
Cat #860 nálam még durvább az arány, mert csak 7500 a chello, munkahelyi net miatt
ráadásul ADSL nem is lehet, mert optikai kábel van nálunk :/ -
A telefont azert vettem bele, mert nekem nincs matav vonalam ill. elofizetesem. Tehat ezt is kene fizetnem.
Meg ha elofizetek chellofonra (ami nem kotelezo es csak 1240 ruppo volna, leven van cabeltv elofizum is igy ket ev 264360 ruppobol jonne ki), akkor kapok egy halozaton beluli ingyenes es igen kedvezo mas iranyba torteno telefonalasi lehetoseget, akkor is jobban megeri nekem a chello.
Es ki tudja... lehet jovo januartol nem lesz korlat chellon. (teljes mertekben feltetelezes!) -
Vegyuk a chelloval azonos csomagot Axeleronal. Ez az ADSL Play (768/128).
Dec 31-ig havidij (ami 2 evnel 15900.-, 1 evnel 16900.-) elengedve, belepesi dij 0.-
Telefon belepesi dij 0.-, elofizetes (na ezt nem tudom, melyik dijcsomagot kell megrendelni mimimum, vegyuk 1000 rupponak)
2 evvel szamolva es a maximalis 3 honap kedvezmeny igenybevetelevel ez (15900*21)+(24*1000)=357900.-
chello 2 eves huseggel szamolva: 24*9900=234600.-
Szoval fizetsz + 123300 ruppot a korlatlansagert, 24 oras bontasert es a fele akkora uploadert.
Neked megeri? Nekem nem erne meg... -
off : ADSL nek egesz korrekt akcioi lesznek... Asszem bye bye Chillo! -
régebben nálam meg az volt folyamatosan, h amíg ment a gép, addig nem korlátoztak le, de rebootnál már rögtön jött.
Ez több hónapon át ment kb fél éve, de már nem. -
Cat #855 én nem kapcsolom ki, soha -
Lehet egy modem reset utan te is teljes savon leszel. -
Cat #853 ezt én is észrevettem
kb. 25én lekorlátoztak, és 28án ujra 85kval töltök
most is szedek mint állat :) -
upcröl beszélünk náluk a hibás működés a normális :D -
Sir IvanHoe #851 Hat nemtom, engem 1 hete korlatoztak es meg ma se vagyok visszakapcsolva. -
érdekes dologra lettem figyelmes már a mult hónap végén is, de azt hittem csak véletlen. most is megtörtént és gondolom már nem lehet az...
tehát az volt hogy lekorlátoztak egy hónapja is kb. 5-7 nappal hó vége előtt, 1-2 nap (nemtom) korlát után visszakaptam az eredeti sávszélességemet.
most is ugyanez történt. lekorlátoztak tegnap előtt, tegnap délután, illetve este figyeltem fel hogy kicsit nagyobb speeden teker mint kéne...
most akkor ez direkt így van, vagy valami bug a rendszerben vagy mi ? -
Hi
lenne egy nem publikus kérdésem.
Ha valaki ért a kábelmodemekhez , akkor privátozzon rám, legyen szíves -
Nalatok jol megy az smtp? Nalam visszadob mindig vmi szerverhiba uzenetet:\ -
Azt kiprobaltatok mar, hogy egymastol toltotok valamit? Kivancsi lennek a sebessegre. -
Cat #846 a lakásban is lehet vmi rosszul beállítva, mármint kábelbe bezavar vmi vagy ilyesmi -
GG:
Szomszedomnak es nekem chellonk van a hazban, kb 2 mre lakunk egymastol.
Ugyanaz az oprendszer, netbeallitasok a jatekokban stb.
A szomszed 3 kiprobalt szerverbol 3 rol 80-90k val tölt, én 10-20k.
Szomszednak jatekban 10 es ping nekem 50...(es nincs semmi adware, spyprogi a gepemen ami visszafogna.
ES a fasszopo kurva anyjat a chellonak nemtudom mondtam-e már. -
Skacok a mostani akciójukkban adnak valamijjen DVD-t mit lehet errőla DVD-rő tudni gagyi???