SG.hu

3G tájékoztató oldalt nyitott a T-Mobile

A T‑Mobile a 3G szolgáltatás bevezetésére készülve útjára indította a legújabb mobilgenerációt bemutató internet oldalát.

A www.3g.hu címen elérhető honlapon a multimédiás mobilhálózat lehetőségeivel és a várható újdonságokkal ismerkedhetnek a látogatók. A 3G kereskedelmi szolgáltatást a vállalat az év második felében indítja el, azonban a felkészülésről, a várható újdonságokról, a témához kapcsolódó hírekről ezen a külön erre a célra kialakított internetes oldalon ad tájékoztatást. A társaság reményei szerint ezáltal meglévő ügyfelei és leendő előfizetői si hosszas keresgélés nélkül könnyebben és felkészültebben dönthetnek majd a szolgáltatás előfizetéséről.

A www.3g.hu oldalon a szolgáltatásokkal, készülékekkel és jövőbeni lefedettséggel kapcsolatos aktuális információk a vállalat közleménye szerint mindenki számára közérthetően, a technológia műszaki nyelvezetét mellőzve olvashatók. Az általános útmutató mellett a T‑Mobile-nál forgalomba kerülő 3G mobilokról, a kereskedelmi szolgáltatás indulását követően pedig az új szolgáltatásokról is részletes tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők.

A T‑Mobile 3G honlapon az elérhetőség oldalon megtalálható az év végére tervezett 3G/UMTS lefedettséget bemutató térkép és nyomon követhető a roaming partnerek számának alakulása is. A cég ügyfelei tavaly év vége óta ugyanis megfelelő készülékkel folyamatosan bővülő számú külföldi 3G hálózaton is barangolhatnak, kihasználva a szélessávú mobilinternet előnyeit. A vélemény rovatban az érdeklődők a megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben, a későbbiekben pedig kérdőív kitöltésével járulhatnak hozzá a 3G hazai sikeréhez és véleményükkel, ötleteikkel a jövőben sorsoláson vehetnek részt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!