SG.hu

Az Ericsson fogja építeni a T-Mobile 3G hálózatát

A T-Mobile és az Ericsson szándéknyilatkozatot írt alá a piacvezető hazai szolgáltató harmadik generációs (UMTS) hálózatának kiépítésére.

Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatója a T-Mobile Magyarország Rt. a harmadik generációs szolgáltatási jogosultság elnyerését követően az Ericsson Magyarországot választotta UMTS hálózatának kiépítésére. A két cég által aláírt szándéknyilatkozat harmadik generációs rádiós bázisállomások és mobil kapcsolóközpontok szállítására vonatkozik. A legújabb mobilkommunikációs hálózat segítségével a társaság ügyfelei megfelelő készülékkel a szélessávú internet mellett a multimédiás kommunikáció (pl. videotelefonálás) számos formája közül választhatnak majd.

"Piacvezetőként legfontosabb célunk, hogy Magyarország UMTS piacát az Ericsson infrastruktúrájára alapozva, vele együttműködve úgy nyissuk meg jövőre, hogy az valamennyi ügyfelünk számára a legjobb multimédiás élményt nyújtsa » - hangsúlyozta a bejelentés kapcsán Sugár András, a T-Mobile Magyarország vezérigazgatója. "4 millió ügyfelünk egyéni igénye szerint a legjobb és legkorszerűbb szolgáltatásokat kapja a GSM, GPRS, EDGE és UMTS hálózatokon."

"Az Ericssont büszkeséggel tölti el, hogy a T-Mobile Magyarország Rt. UMTS-szállítója lehet." - nyilatkozta Staffan Pehrson, az Ericsson Magyarország vezérigazgatója. "A harmadik generációs mobilrendszerek piacának világvezetőjeként a T-Mobile részére a legfejlettebb technológiát képviselő hálózatot biztosítjuk."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)