Szekeres Viktor

Kiderült, hogy miről fog szólni a Másnaposok 3?

Bár nem tudni, hogy a Másnaposok és a Másnaposok 2 főszereplője, Zach Galifianakis mennyire számít beavatottnak, a színész egy friss interjújában elmondta, hogy miről fog szólni a sorozat 3. része.

Hivatalosan még ne jelentették be, hogy elkészülne a Másnaposok 3, de a második rész hatalmas sikere miatt elképzelhetetlen, hogy ne történne meg nemsokára a bejelentés. Főleg úgy, hogy a készítők már korábban is elmondták, hogy mindig is trilógiában gondolkodtak, s hogy a 3. epizód lenne a befejezés. Todd Phillips, a rendező egy Másnaposok 3-mal kapcsolatban csak annyit mondott, hogy az valószínűleg más jellegű lenne, mint az első két rész.

Ezt látszik megerősíteni a Rolling Stone-magazinban megjelent Zach Galifianakis-interjú is, melyben az Alant alakító színész elmondta, hogy egyrészt mindegyik közreműködő meg akarja csinálni a harmadik részt, másrészt pedig, hogy az nem egy újabb eszméletvesztésről fog szólni, hanem arról, hogy karaktere megpróbál megszökni egy elmegyógyintézettől barátai segítségével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #6
    +1

    Igazából mindenkinek mintha meg lenne mondva, hogy jó az a film, mert megkérdezed, hogy mi tetszett benne, akkor nem tud rá válaszolni. A kiválasztottak, akik tudnak, azt mondják: a vége főcímnél a fényképek.
    Mondom úgy, hogy én is néha nevetek az alpári filmeken: Trópusi Vihar.
  • adler30 #5
    Én nem is tudtam,hogy az 1-2 szólt volna valamiről.
  • Picizöldfül #4
    Mivel mindig is viccet lehet csinálni a berúgásból/bedrogozásból/dugásból,addig özönlik a nép,az egy dolog hogy a netes társadalomnak negatívan jött le a második rész,de nem mindenhol ennyire ?kifinomult? az ízlése az embereknek....He vazze lesz másnaposok2,geciii megint bebasznak,és feldúlják a várost,remélem megint lesznek benne jó nők meg hányás szarás zsííííííííííííííír..(az írás elkövetője szerette az egyet,de a kettőt egyenesen útálta)
  • fergusonpapa #3
    ahoz képpest jegy eladások nem ezt bizonyitják,és az emberek jelentős többségének tetszik ez a komédia.Manapság meg ugye gyorsan elterjed valamiröl h szar igy nem mennek bee moziba,itt érdekes mennek...
  • Ray78 #2
    Esetleg mert eleve xar az egész "sorozat"?! Finoman fogalmazva ......
  • AZTA #1
    Még mindig nem értem hogy miért van így döntve hogy 3 rész lesz aztán szia. Hát ha egyszer X pénzből csinál 3-4-5-6Xet akkor miért hagynák abba?:D