Szekeres Viktor

Mr. Bean kőkemény a Johnny English 2 plakátján

Rowan Atkinsont rég láttuk abszolút főszerepben mozifilmben, így rajongóinak minden bizonnyal nagy örömöt fog okozni, hogy szeptemberben bemutatják a Johnny English második részét, melyhez már a plakát is elkészült.

Az előzetes után immáron plakátot is kapott a Johnny English második része. A Johnny English Reborn (szó szerint: Johnny English újjászületik) című kémparódia megint Rowan Atkinson főszereplésével készült, s bár ez nem derül ki a képről, de szeptemberben kerül bemutatásra Amerikában, Angliában és Magyarországon is. Atkinson ezúttal olyan színészekkel fog bohóckodni, mint Gillian Anderson, Dominic West, Rosamund Pike és Daniel Kaluuya.

A film története szerint Johnny English, a világ első számú kémtisztje szó szerint újjászületik, bizonyos keleti szerzetespraktikáknak köszönhetően. Azonban hiába megy vissza Angliába, hogy az "újjászületés" fáradalmait kipihenje, ott azonnal egy nagy összeesküvés közepén találja magát, ugyanis a világ legjobb bérgyilkosai a vezető országok vezetői ellen készülnek merényletre.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)