Szekeres Viktor

Elkészül a Salt ügynök 2

Míg a Wanted folytatása még mindig nem vehető biztosra, egy másik Angelina Jolie-akciófilm második részének terve már révbe ért, hiszen a Sony Pictures elkészíti a Salt ügynök 2-t.

A sok találgatás után most már biztosnak tűnik, hogy a Sony Pictures elkészíti az Angelina Jolie főszereplésével tavaly bemutatott Salt ügynök (Salt) második részét - adta hírül a Deadline. Természetesen Jolie visszatér a folytatásra, és az író személye sem fog változni, ismét Kurt Wimmer forgatókönyve alapján fog elkészülni a film, melyet biztos, hogy nem az első részt készítő Phillip Noyce fog dirigálni, hiszen ő már korábban lemondott erről a lehetőségről.


A folytatás történetének kitalálásával valószínűleg nem kell sokat vesződni, hiszen az első rész befejezését ennek szellemében alakították ki. Egyébként a 110 millió dollárba kerülő Salt ügynök Amerikában 118, a világ többi részén pedig 175 millió dollár bevételt hozott, azaz világszerte majdnem 300 millió dollárt fizettek a nézők a film megtekintéséért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Axlkenobi #11
    Nekem is tetszett az első rész, volt benne nem kevés "old school", hidegháborús hangulat ezekkel az alvó orosz ügynökökkel. Őszintén szólva, szerintem Jolie volt a film igazán gyenge pontja, főleg a kondija miatt. Vasággyal együtt nyomhatott vagy 40 kilót, még a futkározós jelenetekben sem volt túl meggyőző. Remélem, hogy a folytatásra kicsit feltuningolják, hogy hihetőbb legyen, mint hiper-szuperül kiképzett kém.
  • Reg5 #10
    Minek?
  • Etinger #9
    Szerintem Angelina Jolie egy szar színésznő. Ezt lehet trollkodásnak is venni, de így gondolom.. és emberként se tartom sokra.
  • IMYke2.0.0.0 #8
    gyusz2: Már eleve a folytatásra készültek annak forgatókönyvével.
    fergusonpapa: Furán fog hangzani, de inkább egy ilyen "öreg" nő, mint egy sipákoló, szoliból-fodrászhoz, buliból-buliba, pasiról-pasira szálló 20 éves.
  • Marko001 #7
    Ízlések és pofonok... :)
  • fergusonpapa #6
    jó öreg már
  • gyusz2 #5
    Szerintem meg akkora erőltetett marhaság volt, hogy ihaj. Főleg a vége iszonyat csalódás.
  • Marko001 #4
    "Szerintem is tetszett az első rész." -> szerintem is jó volt az első rész, nekem is tetszett. :D
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Akkoriban sok lehúzó hozzászólást olvastam róla, pedig szerintem jó volt az 1. rész, nekem tetszett.
    A második rész híre nekem jó hír.
  • Marko001 #2
    Szerintem is tetszett az első rész. Remélem a 2. is hozza azt a színvonalt.