Szekeres Viktor

Újabb nagy visszatérő az Amerikai pite 4-ben

Shannon Elizabeth visszatérésével mindenki ott lesz az Amerikai pite negyedik részében, "aki számít", hiszen az összes eredeti szereplőt sikerült meggyőzni a folytatásban való részvételről.

Pár napja kezdődött el az Amerikai pite negyedik részének, az American Reunion-nak a forgatása Atlantában, s a Deadline értesülései szerint most már teljessé vált a szereplőgárda, hiszen az eredeti filmben a cseh cserediákot, Nadiát alakító Shannon Elizabeth is aláírta szerződését. Mindez tehát azt jelenti, hogy az eredeti filmek összes fontosabb szereplőjét viszontláthatjuk az új epizódban.

Ez azt jelenti, hogy az Amerikai pite 4-ben Elizabethen kívül mindenképpen jelen lesz kisebb vagy nagyobb szerepben: Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Thomas Ian Nicholas, Chris Klein, Eugene Levy, Tara Reid, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge és Mena Suvari. Az American Reunion premierjét április hatodikára tűzték ki és szinte biztos, hogy a világpremier keretében idehaza is nagyjából ekkortól lehet majd látni a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JohnR #4
    Az a helyzet, hogy a 4-5-6-7 az hivatalos Amerikai Pite film. Nem úgy mint az Armageddon 2 meg Cliffhanger 2 meg hasonló baromságok, amit a hazai címadók kitaláltak. A pitével az a helyzet, hogy a harmadik epizód után a stúdió nem a mozik számára készítette el a többi részt, hanem rögtön a dvd-s piacot célozta meg ezekkel a filmekkel. Nem is kapotak sorszámokat ezek az epizódok. Kb. úgy lehetne nevezni, hogy az Amerikai Pite bemutatja: "ide meg az epizódok cime jön". Nos tehát, ez az új rész ismét összehozza a mozitrilógia szereplőit. És nem is hinném hogy majd úgy jönne forgalomba, hogy Amerikai pite 4, hanem mittudom én Amerikai Pite: "valami alcimmel".
  • winnie #3
    a tévében is volt armageddon 2 meg deep impact 2 meg gyűrűk ura 4. a kreatív címadást itthon jól művelik.

    igaz olykor be-becsúszik némi hiba, főleg, ha egy filmnek elkészül a folytatása. ld. amerikai pite 4. de például a python 2-t is kénytelenek voltak python 3 címen adni. vagy a (kamu) padlógáz 2 hamarabb készült valójában, mint az 1.
  • BoneDragon #2
    A pite 4-5-6-7 stbstb micsoda volt? Azt tudom, hogy gagyinál is gagyibbak, de akkor minek számítanak?
  • portable #1
    zsír