Szekeres Viktor

Kiszivárgott az Amerikai pite 4 története

A készítők nagy szerencséjére, aki számított, az visszatér az Amerikai pite negyedik részében, mely az American Reunion címet fogja viselni, s egy középiskolás osztálytalálkozó lesz a középpontjában.

Az Entertainment Weekly egyik újságírója a napokban elbeszélgetett a negyedik mozis Amerikai pite-film egyik főszereplőjével, Alyson Hannigannel. A fuvolás Michelle-ként az American Reunion-ban ismét feltűnő Hannigan karaktere kezdeti mellékszereplőből immáron totális főszereplővé avanzsált, hiszen az America Reunion a házasságáról fog szólni Jimmel, Jason Biggs karakterével.

Természetesen a legutóbbi epizódban látott esküvő óta már gyerek is érkezett a családba, ezért a párocska a gyereknevelés nehézségeit is fel fogja fedezni magának, no meg azt, hogy miben változtatja meg egy kapcsolat dinamikáját a csemete. A történet magját, ahogy arra a cím is utal, egy középiskolai osztálytalálkozó fogja adni. Hannigan még kiemelte, hogy a készülő negyedik részben lesz bőven visszautalás a korábbi filmek nagyobb poénjaira. Az American Reunion április hatodikán kerül bemutatásra Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • boond #8
    Te sem szoktad megnézni miről szól a film, ott is hasonlóan írják le...
    Szerintem meg ettől még simán lehet élvezni...
  • Yutani #7
    Hű, itt olyan szintű történetszivárgás van, hogy nem is érdemes már megnézni a filmet, mert mindent tudunk, és így unalmas lenne.
  • Vanek úr #6
    Az, hogy a magyarok milyen címet adnak az eredetileg más című filmeknek, az teljesen más kérdés. Szívjanak majd ők azzal, ha esetleg American Pie 4 címmel kerül a mozikba, akkor mire fogják majd 'átnevezni'.
    De a lényeg: az eredeti főszereplőkkel forgatott (és azok történéseire koncentráló) filmek az 'igazi' Amerikai Pite filmek; a többi csak American Pie Presents (Amerikai Pite bemutatja) 'mellékfilmek'. Így a sorszámozás logikus; bár itthon a cím-átnevezők elk....ták.
  • kalapos01 #5
    Maximum a magyar címe lehet az, de még az sem "Amerikai pite 4". Szerinted, ha ennek a filmnek American Pie 4 lenne a címe eredetiben, akkor a magyarok nem az Amerikai pite 4 címet adnák? Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy mi lesz a magyar cím. De valahogy utalni kell rá.
  • Dynamic #4
    Szó sincs szívásról. Tudom ez a pite, nem pont az a pite, de akkor is Amerikai Pite 4 a címe az ominózus filmnek, tehát és ennek fényében a cikk címe nem jó.
  • Mister #3
    Hogy ezt mindig mindenki beszívkja :)
    Az nem a hivatalos 4. rész, az csak egy American Pie Presents film, és ráadásul volt még belőle...
  • Dynamic #2
    Tudtommal már volt Amerikai Pite 4. Még ha csak videós verzió is:

    Amerikai Pite 4
  • Nailyenugysincs #1
    Gondolom 2012ben. vagy a hónap van elírva? Remélem:D