Szekeres Viktor

4D-ben érkezik a Kémkölykök 4 - itt az előzetes

Robert Rodriguez pár felnőtteknek szóló film után ismét visszatér a gyerekfilmek műfajához és három legsikeresebb filmjéhez (Kémkölykök 1-2-3) készít folytatást Spy Kids: All the Time in the World címmel.

Megérkezett Robert Rodriguez új filmjének, a Spy Kids: All the Time in the World-nek az első előzetese, s úgy tűnik, hogy a mexikói rendező ezúttal felül kívánja múlni magát, hiszen a trailer vége 4D-ben hirdeti a filmet. Végülis, ha azt nézzük, akkor az idővel kapcsolatos történet valóban bevonja a negyedik dimenziót a filmben, de a mozikban természetesen csak a 3D-s hullámba fog beállni a Kémkölykök negyedik része.


Az új Kémkölykökben új kémkölykök lesznek, hiszen Juni és Carmen már profi kémnek számít. A főhős ezúttal Marissa Cortez Wilson lesz, akit Jessica Alba fog alakítani, valamint az ő két mostohagyermeke, akik a kémkölykök új generációját fogják jelenteni. Az ellenfél pedig nem más, mint a mániákus Timekeeper (Jeremy Piven), aki át akarja venni a hatalmat a bolygó fölött. A Kémkölykök negyedik részének premierjére Amerikában augusztus 19-én kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zolivok #6
    3d szemüvegbe beleépítenek bal szemrészhez 1 óra jobbhoz 1 percmutatót azt annyi
  • Rotcsa #5
    8-11 éves kiskölyköknek való. azok biztos élvezik.
  • Szefmester #4
    Szerintem arra gondolnak a 4D-vel, hogy a film első felén arra gondolsz: "Mikor lesz már vége?", amikor meg vége a filmnek: "Ennyi már vége?" :D

    Ez elég idővel manipulálós dolognak tűnik majd.
  • Teppik Amon #3
    4D hogy időben bemutatják, nem fog késni?
  • kalapos01 #2
    "kapunk"??? Még nem vagy tíz éves? Szerinted kinek szól a film?
  • lived #1
    Hát engem az előző részek se mozgattak meg, ez meg aztán főleg.
    Elnagyolt, lerágott csont. Szerintem egy rakás sz*rnál többet nem kapunk.