Szekeres Viktor

The Rock a G.I. Joe 2-be tart

Lehet, hogy nem volt túlzottan sikeres az első G.I. Joe-film, de ez nem jelenti azt, hogy a folytatásra, amire egyébként sem tér vissza sok színész, ne lehetne még nagyobb neveket toborozni.

A Deadline híre szerint Dwayne Johnson, akit korábban The Rock néven ismerhettünk, arról tárgyal, hogy szerepeljen a G.I. Joe második részében, mely több forrás szerint is a G.I. Joe: Cobra Strikes címet fogja viselni. A hír kipattanását követően Johnson Twitterén is szólt pár szót a követőinek, valamint egy teaser videóit is kirakott, melyet a Halálos iramban: Ötödik sebesség színfalak mögötti vágtak össze.

A Deadline hírében az is szerepel, hogy a színészre leginkább Roadblock karaktere illene, azonban a végső szót csak később mondják ki, a konkrétumokra még várni kell egy ideig. Szerencsére nem sokáig, hiszen John Chu rendezőnek valószínűleg még nyáron el kell kezdeni a forgatást, ha a Paramount tartani próbálja a jövő év augusztusára kitűzött premier időpontját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Axlkenobi #2
    Eddig Channing Tatum (Duke), Ray Park (Snake Eyes) és Byung-Hun Lee (Storm Shadow), akik biztosan visszatérnek. Aki tutira nem lesz benne a folytatásban, az Joseph Gordon-Levitt.

    Egyébként én is remélem, hogy a csajokat, illetve Dennis Quaid-et átmentik a folytatásra.
  • Wittgen #1
    Remélem a női karakterek maradnak, mivel elég dögös csajokat sikerült összeszedniük az első részhez.