41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • RelakSfromhome
    hajjuk :D
  • Prank
    ennek millióféle változata van...
    ha akarjátok most kitalálok nektek 10-et, de sok értelme nincs..
    meg nem is vicces
  • Sadist
    Akkor az lesz az, mert a rózsaszínt kaszálni valahonnan derengett :)
  • RelakSfromhome
    dudingot reszelni csere rózsaszínt kaszálni, és szvsz akkor ezt hallottam :)
  • Sadist
    Egy ilyet találtam:
    Aki nem tud úszni, az ne másszon fára, mert elüti a villamos! Mi ebből a tanulság? Térdig érő szélben nem lehet pudingot reszelni!!
    De biztos olvastam amiben szerepel a rózsaszín is. Ha megtalálom azt is beírom.
  • Guest
    De :)
  • Bandew
    Csak nem Operat használsz? :-D
  • Guest
    #7251: Így nem ér, így poén is van benne! :D
  • Guest
    #7247: Egy kicsit hozzá tudok tenni: "S hogy mi ebből a tanulság? Aki nem tud úszni, az ne másszon fel a fára, mert előbb-utóbb elüti a villamos!" Az eleje már nekem se rémlik, de szerintem bármi megteszi, csak a végéhez hasonlóan logikus kis történet legyen.
  • Dynamic
    Csak hogy nyugodt legyél:
  • Sadist
    Azt valamikor én írtam hülyeségből :DDD Az egyik topikban hatalmas floodolás volt, ezért pluszba beleírtam
  • RelakSfromhome
    Ránéztem az aláírásodra. Úgylátszik Einstein nagyon megelzte a korát, ha már tudott a topik flád-ról :D:D:D
  • Sadist
    Pedig azt én is láttam már, és szinte biztos vagyok benne, hogy itt az SG-n. Azt hiszem valakinek az aláírásában.
  • RelakSfromhome
    A veréb is teccik
    Meg ugye van az, hogy aki nem tud úszni, az ne másszon fára, mert elüti a villamos. Namost 1: Hogyvanazeleje? 2: Van valami térdigérő szélben rózsaszínt kaszál cucc is, az hogyvan?
  • Sadist
    - Mi a különbség a veréb között?
    - ???
    - Semmi. Mind a két szárnya tök ugyanolyan...Különösen a bal
    Ja és hosszabb mint zöldebbnek ismerem, de a lényegen nem változtat :)
  • RelakSfromhome
    Nemismerted? Naneeee.... :D

Akkor egy hülye kérdés:
    Mi a különbség a krokodil között?
    Hosszabb mint zöld!
    [Figyelem! Többféle változat létez(ik|het)]
  • Daza500
    LOL :DD
  • RelakSfromhome
    de akkor Dynamic sem érti. Mellesleg én úgy hallottam, ahogy kiegészítettem, és úgy több az értelme.
    De ne ezen vitázzunk, mert abból csak flém lesz, ezért mondok is gyorsan egy faviccet:
    RECCS
  • Daza500
    Attól hogy te nem érted, mi a mócsing, még nem kell átírni az egészet.
  • RelakSfromhome
    Mert?
  • ollie
    áááááááááááááááááááá
  • Dynamic
    Miért úgy mi a vicc benne, ahogy te mondtad?:D
  • Sadist
    Ez és a vándoros rohadt jó
  • Crem
    Fizetésemelés
    A metróban éppen csúcsforgalom van, alig férni a sok népségektől. Egy nőszemély mérgesen odafordul a mögötte álló férfihez:
    - Uram, ha nem hagyja abba, hogy itt piszkál engem az izéjével, akkor rendőrt hívok!
    - Nem tudom miről beszél maga - mondja a férfi megbántott hangon -, nekem csak a fizetésem van a zsebemben.
    - Igeeeen? - szól a hölgy gúnyosan. - Akkor magának valami állati jó munkahelye van, mert úgy vettem észre, az utóbbi pár percben háromszor kapott emelést!
  • Crem
    Egy hapsi megy kiküldetésbe és filózik:
    - Repülővel megyek, azon hányni szoktam, tehát Dedalont vennem kell... Az asszony otthon marad, nő meg kell, tehát kotont is vennem kell.
    Bemegy a gyógyszertárba és mondja a patikusnak:
    - Kérek egy levél Dedalont és egy csomag kotont.
    Megkapja, fizet és kimegy, de közben morfondírozik:
    - Lehet, hogy ott is röpködnöm kell még, és hát nők mindenhol vannak, kevés lesz a készlet.
    Visszamegy és mondja újból:
    - Lesz szíves még egy levél Dedalont és még egy doboz kotont.
    Mire a patikus:
    - Uram, kérdezhetek valamit?
    - Hogyne, parancsoljon.
    - Ha hányingere van a hölgytől, minek baszogatja?

• Crem
    Pszichológus a betegnek:
    - Nos, van egy rossz és egy jó hírem. A rossz hír az, hogy a vizsgálatok alapján Ön elfojtott homoszexualitásban szenved.
    - Úristen! És mi a jó?
    - Az, hogy ilyen kis cuki fiú vagy.
  • Crem
    Egy eltévedt vándor elvetődik egy távoli tanyára. A háziak - egy házaspár - megvendégelik, majd felajánlják neki, hogy töltse ott az éjszakát. A vándor, mivel nagyon fáradt, köszönettel elfogadja a meghívást. A házaspárnak nincsen vendégszobája, ezért a hitvesi ágyban térnek nyugovóra mindhárman. A vendégnek tetszik a háziasszony, ezért az ágyban elkezdi simogatni. Az asszonynak is szimpatikus a fiatal utazó, ezért halkan odasúgja neki:
    - Tépj le egy szőrszálat a férjem fenekéről, ha nem ébred fel rá, akkor benne vagyok egy kis szexben!
    A vendég letép egy szőrszálat, a férj nem ébred fel, így megtörténik a dolog. Kicsit később újra fellángol a szenvedély, megint egy szőrszáltépés, megint szex. Amikor aztán harmadszor is kitépi a férj hátsófeléből a szőrszálat, az méltatlankodva megszólal:
    - Már megbocsásson! Azt még elnézem, hogy a saját ágyamban döngeti a feleségem, de legalább ne a seggemet használja eredményjelző táblának!

• Crem
    Az ügyvéd haldoklik a kórházban, és amikor egy barátja meglátogatja, éppen a Bibliát lapozgatja kétségbeesetten.
    - Hát te meg mit csinálsz? - kérdezi a barát.
    Mire az ügyvéd:
    - Joghézagok után kutatok.
  • Crem
    Bíró a vádlotthoz:
    - Kéri a következő kérdést, vagy megáll három évnél?

• Daza500
    Hé, elkúrtad a yó kis viccemet !
  • Lacee
    Papjancsi :)
  • RelakSfromhome
    Talán inkább:
    -Tényleg? És nem lett semmi bajod?
    -Nem. Képzeld, tegnap a fejemre esett egy tégla.
  • Daza500
    2 ember beszélget:
    -Képzeld, tegnap a fejemre esett egy tégla.
    -Tényleg ? Miért, mi történt ?
    -Képzeld, tegnap a fejemre esett egy tégla....
  • ghost cb
    já, ugyvan
  • Dynamic
    Szerintem a nyuszika szokta szívatni a medvét és nem fordítva.
  • ghost cb
    ehhehjaj
  • ToMMo
    A cigány kimegy Angliába dolgozni egy hajóra. Az angol munkatársa fenn áll az árbócnál. A cigány felordít neki:
    - Té, dobd mán lé ászt a kötelet.
    - What do you say?-mondja az angol.
    - Dobd mán lé.
    - What do you say? I don’t understand.
    - Do you speak english?-kérdi a cigány.
    - Yes,sure. - feleli az andol.
    - Akko dobd mán lé ászt a kötelet!
  • peet69
    nekem nemjó a link :(
  • peet69
    ez de szaaaaaaaaaaaar :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Daza500
    Ez egy elég hosszú viccnek egy igen kicsi részlete.