Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Fizetésemelés
A metróban éppen csúcsforgalom van, alig férni a sok népségektől. Egy nőszemély mérgesen odafordul a mögötte álló férfihez:
- Uram, ha nem hagyja abba, hogy itt piszkál engem az izéjével, akkor rendőrt hívok!
- Nem tudom miről beszél maga - mondja a férfi megbántott hangon -, nekem csak a fizetésem van a zsebemben.
- Igeeeen? - szól a hölgy gúnyosan. - Akkor magának valami állati jó munkahelye van, mert úgy vettem észre, az utóbbi pár percben háromszor kapott emelést!