7195
-
#448 Mi bajod van??? -
#447 Jóvan, nyugodj már le -
#446 Nos, Lacc válassz egyet ezen bolygók közül és küldöm a fordítanivaló:
Naboo
Yavin IV
Corellia
És egy e-mailt is adj, de olyat, ami működik -
#445 Additional Gameplay F.A.Q.!!! -
#444 >>>Lacc
Lehet, hogy a srác folytatja a gameplay F.A.Q.-ot szóval azt egyelőre te ne folytasd! Két lehetőség van jelenleg:
1. Vagy nekikezdesz egy általad szimpatikusnak talált F.A.Q.-hoz,
2. vagy lefordítod a Bolygók cikksorozat következő darabját, ami lehet a Corellia, a Yavin IV vagy a Naboo. -
#443 A crusher noWonos. A shotgun a wonos. -
#442 De hát a crusher WONos... -
#441 Na most gyere crusher-re!!! -
#440 Ok -
#439 >>Lacc
Ma megkaptam a gameplay FAQ-nak az első darabját! Ma vagy holnap felrakom és, ha gondolod, akkor befejezheted vagy folytathatod azt is amit eddig elkezdtél (ha már elkezdted). -
#438 alig varom mar ezt a jatekot :)) -
#437 Amikor kész lesz -
#436 Jóvanna :DD
Mikorra várható? :) -
#435 Inkább magyarosítsd ne magyarítsd. -
#434 Ezekkel te ne nagyon foglalkozz, én úgyis belenyúlok és magyarítom az anyagot, te csak arra törekedj, hogy mindent sikeresen visszaadj!
Egyébként jó, hogy beszállsz a dologba! :) -
#433 skill tree kepzettseg fa :)) -
#431 Namost arra mit írjak pl. hogy "role-play" meg "skill-tree"? -
#430 öööö... -
#429 Na, melyiket választod? :D -
#428 Ne vedd komolyan, de eddig, ha fordításról volt szó, nem nagyon jelentkeztél épp ezért örömteli meglepetés, hogy segíteni akarsz :)
Ha gondolod nekiállhatsz a Characters & Skills FAQ-nak vagy bármilyen cikknek, amit érdekesnek tartasz!!! -
#427 ? -
#426 Na neee, ezt el sem hiszem...
És önként! :DDD -
#425 Én fordítok neked ha akarod. -
#424 Mondjuk lehetne jobb is csak nem haladok a fordítással,Thorin lehalt, az új fordítóm meg egy iszákos állat és kocsmába próbál fordítgatni :DD De, ha minden igaz, akkor holnap fent lesz egy kis gameplay faq! :)
De lehet, hogy én is egy műintézményben kötök ki vele együtt és akkor csak hétfőn lesz upgrade :DDDDD -
#423 Azt a fránya n betűt mindenki kihagyja :DDDDDDD
De egyébként thx! A tied is jó, bár kicsit komolyabb :DDD -
#421 De onnan, nem tévedsz :D
Csak már rendesen hozzámnőtt... :) -
#420 De onnan, nem tévedsz :D
Csak már rendesen hozzámnőtt... :) -
#419 NAgyon szep!!! jol nyomod Rincewind.... (ez a nev nem a Discworldbolvan??? lehet tevedek...) -
#418 Kuksi meg! :) -
#417 nekem az is eleg lesz! -
#416 Ja, és ami mégnagyobb poén lesz, az hogy a játék megjelenése után kb fél évvel kiadtak egy kiegészítőt, amivel majd az űrben is lehet nyomulni, na akor lesz aztán 100%os szabadság! (Addig egyébként csak bolygókon játszhatsz majd..) -
#415 JA.....:) -
#414 Na, legalább valamiben egyetértünk... -
#413 HAT ANNAK EN IS:))))) -
#412 NEM!
Tagja vagyok a ''Hogyan nyírjuk ki Jar-Jar-t'' fan klubnak :DDD -
#411 De de latjuk hogy imadod:)) -
#410 Nemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemenemnemnemnemnemnemnemnemnem :DDD -
#409 Tudjuk mi hogy szereted ;) -
#408 >>>Lacc & Skorpio7
Megvettem DVD-n az Episode 1.-et! Bazzeg nem tudom mi ütött belém, mert kiba. utálom :DDDDD -
#407 Egyébként meg a terep egy dolog! Azt úgyis átalakítják majd a játékosok, hisz lehet városokat, erődöket, házakat építeni! Tehát kisidő múlva minden bolygószépen benépesül majd!