7195
-
#546 hangianix?:)....Bereczki Tibi?
-
#545 Na ja, legalabb 20k player kell, hogy normal galaxist tudjak elkepzelni. ;-) -
Xboxman #544 Ez lesz a világ leg ultra rulezebb gamája!!!
#543 Ezt tudja. Meg még millió mát is:
A többit néd meg itt. -
#542 Mit tud ez a game?
-
#541 Mivel egyetlen bolygó is közel akkora lesz mint az Evequest, számíthatunk arra, hogy több ezer (akár 10-12e is) játékos lesz egy szerveren. Amúgy ne nagyon számítsunk túl sok szerverre. Ha sok lesz, lesznek szerverek, amiken túl kevesen lesznek. -
#540 Egy kerdes, lusta vagyok vegigolvasni a forumot ;-), hany szerveren tervezik a jatekot ill. hany fo/szerver jellemzi majd. Ugyanis azt ketlem, hogy 1-en fog menni (megha az a valosagban lehet 20 is) akkor meg ott lesz a nagy ur mondjuk 3000 playerrel??? Nem fikazni akarom a game-t, egyszeru tudatlansag szol belolem. ;-))) -
Xboxman #539 Ismerem ezt az oldalt.Sürün szoktam csekkolgatni,de nem találtam konkrét megjelenési dátumot!Egyébként
#538 Bocs. Ezt. -
#537 Igen. Kb akkor fog. Amúgy nézd meg a -
Xboxman #536 Tényleg, a mostani állás szerint mikor jelenik meg(én szeptemberre emlékszem)? -
Xboxman #535 Sw galaxies rulez!
-
#534 amúgy csak 4 van ebből a topicból:))) -
#530 bocs túl hátul volt(meg ez :-tal van:)) -
#529 2002 vége/2003 eleje. -
#527 Minden érdeklődőt szívesen vár a megújult swg.hu! -
#526 Megjelent 3 új kép, melyek egy-egy, eddig még soha nem látott bolygót ábrázolnak! Sorrendben a következők: Yavin IV, Endor (van a képen egy Ewok is ) és Borgle.
-
Yotzoo #525 SzassztokTud valaki egy oly helyet ahol még megtalálható az S.W Galactic Battlegrounds(iso)??Ha lehet magyar szerveren mert mindössze adsl elérésem van -
#524 Rockety fordítása a PvP rendszerről ki van rkva az oldalra! Elég érdekes... :) -
#522 Nya, bocsi elmentem aludni, de a nagy, nyálas köszönőlevél már ott csücsül a postaládádban
Még ma valamikor kirakom... -
#518 remail :) -
#516 HA valakinek építő jellegű hozzászólása, gondolata van a magyar várossal, Boo-D'peast-el kapcsolatban, akkor az írja le az ötleteit ide a rajongói fórumba! -
#514 Kéne nekem egy angolul jól tudó ember, aki egy rövidebb összefoglalót le tudna nekem fordítani a PvP, azaz ''játékos játékos ellen'' harc szabályairól... -
#512 Elképzelem, ahogy mondjuk egy másik klán megpróbálja bevenni Boo-d'apeast-et, de mi tartjuk a falakat, ugyanis tudjuk, hogy XY nemsokára belép a légkörbe a vadi új csatahajójával és majd jól ''meglégiáldásozza'' a bitangokat -
#511 Jó kérdés...
De én személy szerint nem számítanék arra, hogy majd valóságosan meglesz csinálva, ahogy landolsz a bolygón, tehát megközelíted, aztán leszállsz :(
Bár amilyen maximalisták a készítők, lehet, hogy ebben az esetben is le fog esni az állunk :)) -
#509 az még odébb lesz. -
#508 már van béta teszt? -
#506 bump3 -
#503 A kinti counter szerint meg az enyim :) -
#502 Jipp, enyém lett az 500 :DDD -
#501 Okey dokey. -
#500 De nem fordítás kell...
Elég ha saját szavaiddal leírod! Persze úgy, hogy ki lehessen rakni a hírekbe... :)))) -
#499 Jó, de akkor holnap. Meg kell erőltetnem magam, nem olyan 1xű a szöveg :) -
#498 Jaja! Mégiscsak más, ha valaki korrektül megírja, mintha kölcsönkérem Birdy-éktől... (meg sok konkrétumot nem írtak) -
#497 Már késő, fejbelőttem magam...
Kell még a fordítás? :) -
#496 Gondoltam nem szólok, nehogy tökönszúrd magad, de mostmár mind1! Mindenesetre poén :)))) -
#495 Úúúúristeeeeeeen. Ezt nem hiszem el! Most nézem a HW-n kiraktak 1 linket: Egy az egybe ugyanaz a szöveg van fent a neten, amit bepötyögtem :)))))))) Bazeeee, csal CRTL-C zni kellett volna ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#494 Nem várom már így is eléggé, muszály még jobban felcsigáznod? :))) -
#493 Mindegy mikor jön, nem muszály ma! Ja és nyuodtan bő lére eresztheted, ha van kedved -
#492 Tatál az első TÖKÉLETES game címe illeti meg a játékot , ha ez mind igaz lesz és persze majd működik is majd .Világ a világban ... stratégia , szerepjáték , gazdasági szimuláció , kaland , szimulátor , stb... és mindez egy játékban .Ha ez megvalósul ( és miért ne lehetne igaz ) , akkor nem nagyon lehet majd más game-val foglalkozni , mert annyira összetett lesz , hogy egy fél élet is kevés lesz , hogy minden egyes apró részletét ki élvezzük .Amúgy "jó lóra tettek" a fejlesztők , mert szerintem ennek a világnak van a legnagyobb emberi háttér bázisa , támogatása .
Tuti siker lesz ... az Everquest elbújhat majd mellette . :)