7195
10877436381340714828.png
  • mohus
    hangianix?:)....Bereczki Tibi?
  • Hangianix
    Na ja, legalabb 20k player kell, hogy normal galaxist tudjak elkepzelni. ;-)
  • Xboxman
    Ez lesz a világ leg ultra rulezebb gamája!!!

Ezt tudja. Meg még millió mát is:

A többit néd meg itt.
  • GAMECUBE
    Mit tud ez a game?
  • Hmuda
    Mivel egyetlen bolygó is közel akkora lesz mint az Evequest, számíthatunk arra, hogy több ezer (akár 10-12e is) játékos lesz egy szerveren. Amúgy ne nagyon számítsunk túl sok szerverre. Ha sok lesz, lesznek szerverek, amiken túl kevesen lesznek.
  • Hangianix
    Egy kerdes, lusta vagyok vegigolvasni a forumot ;-), hany szerveren tervezik a jatekot ill. hany fo/szerver jellemzi majd. Ugyanis azt ketlem, hogy 1-en fog menni (megha az a valosagban lehet 20 is) akkor meg ott lesz a nagy ur mondjuk 3000 playerrel??? Nem fikazni akarom a game-t, egyszeru tudatlansag szol belolem. ;-)))
  • Xboxman
    Ismerem ezt az oldalt.Sürün szoktam csekkolgatni,de nem találtam konkrét megjelenési dátumot!Egyébként

Bocs. Ezt.
  • Hmuda
    Igen. Kb akkor fog. Amúgy nézd meg a
  • Xboxman
    Tényleg, a mostani állás szerint mikor jelenik meg(én szeptemberre emlékszem)?
  • Xboxman
    Sw galaxies rulez!
  • hun-ter
    amúgy csak 4 van ebből a topicból:)))
  • hun-ter
    bocs túl hátul volt(meg ez :-tal van:))
  • Rincewind
    2002 vége/2003 eleje.
  • Rincewind
    Minden érdeklődőt szívesen vár a megújult swg.hu!
  • Rincewind
    Megjelent 3 új kép, melyek egy-egy, eddig még soha nem látott bolygót ábrázolnak! Sorrendben a következők: Yavin IV, Endor (van a képen egy Ewok is ) és Borgle.

• Yotzoo
    SzassztokTud valaki egy oly helyet ahol még megtalálható az S.W Galactic Battlegrounds(iso)??Ha lehet magyar szerveren mert mindössze adsl elérésem van
  • Rincewind
    Rockety fordítása a PvP rendszerről ki van rkva az oldalra! Elég érdekes... :)
  • Rincewind
    Nya, bocsi elmentem aludni, de a nagy, nyálas köszönőlevél már ott csücsül a postaládádban
    Még ma valamikor kirakom...
  • Rincewind
    remail :)
  • Rincewind
    HA valakinek építő jellegű hozzászólása, gondolata van a magyar várossal, Boo-D'peast-el kapcsolatban, akkor az írja le az ötleteit ide a rajongói fórumba!
  • Rincewind
    Kéne nekem egy angolul jól tudó ember, aki egy rövidebb összefoglalót le tudna nekem fordítani a PvP, azaz ''játékos játékos ellen'' harc szabályairól...
  • Rincewind
    Elképzelem, ahogy mondjuk egy másik klán megpróbálja bevenni Boo-d'apeast-et, de mi tartjuk a falakat, ugyanis tudjuk, hogy XY nemsokára belép a légkörbe a vadi új csatahajójával és majd jól ''meglégiáldásozza'' a bitangokat
  • Rincewind
    Jó kérdés...

De én személy szerint nem számítanék arra, hogy majd valóságosan meglesz csinálva, ahogy landolsz a bolygón, tehát megközelíted, aztán leszállsz :(
    Bár amilyen maximalisták a készítők, lehet, hogy ebben az esetben is le fog esni az állunk :))
  • D3t0nat0r
    az még odébb lesz.
  • magus
    már van béta teszt?
  • Lacc
    bump3
  • D3t0nat0r
    A kinti counter szerint meg az enyim :)
  • Rincewind
    Jipp, enyém lett az 500 :DDD
  • D3t0nat0r
    Okey dokey.
  • Rincewind
    De nem fordítás kell...
    Elég ha saját szavaiddal leírod! Persze úgy, hogy ki lehessen rakni a hírekbe... :))))
  • D3t0nat0r
    Jó, de akkor holnap. Meg kell erőltetnem magam, nem olyan 1xű a szöveg :)
  • Rincewind
    Jaja! Mégiscsak más, ha valaki korrektül megírja, mintha kölcsönkérem Birdy-éktől... (meg sok konkrétumot nem írtak)
  • D3t0nat0r
    Már késő, fejbelőttem magam...

Kell még a fordítás? :)
  • Rincewind
    Gondoltam nem szólok, nehogy tökönszúrd magad, de mostmár mind1! Mindenesetre poén :))))
  • D3t0nat0r
    Úúúúristeeeeeeen. Ezt nem hiszem el! Most nézem a HW-n kiraktak 1 linket: Egy az egybe ugyanaz a szöveg van fent a neten, amit bepötyögtem :)))))))) Bazeeee, csal CRTL-C zni kellett volna ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Rincewind
    Nem várom már így is eléggé, muszály még jobban felcsigáznod? :)))
  • Rincewind
    Mindegy mikor jön, nem muszály ma! Ja és nyuodtan bő lére eresztheted, ha van kedved
  • skorpio7
    Tatál az első TÖKÉLETES game címe illeti meg a játékot , ha ez mind igaz lesz és persze majd működik is majd .Világ a világban ... stratégia , szerepjáték , gazdasági szimuláció , kaland , szimulátor , stb... és mindez egy játékban .Ha ez megvalósul ( és miért ne lehetne igaz ) , akkor nem nagyon lehet majd más game-val foglalkozni , mert annyira összetett lesz , hogy egy fél élet is kevés lesz , hogy minden egyes apró részletét ki élvezzük .Amúgy "jó lóra tettek" a fejlesztők , mert szerintem ennek a világnak van a legnagyobb emberi háttér bázisa , támogatása .
    Tuti siker lesz ... az Everquest elbújhat majd mellette . :)