7195
10877436381340714828.png
  • Rincewind
    Nem rossz hír! Csak, egy évet kell rá várniuk... :/
    Addigra mi már a 2. kieget is magunk mögött tudjuk! :)
    Egyébként honnan a hír?
  • Hangianix
    *aaargh, tehat tobben leszunk mint a lazadok
  • Hangianix
    A vegen meg tobben lesznek a lazadok, igy mar ertem miert is leszunk veluk egy varosban. Mi a hivatalokban, ok a dutyiban. ;-)
  • Xboxman
    Hát igen.Ezt az élményt a konzolosoktól sem szabad megvonni!
  • Xboxman
    Elolvastam az új cikket és rájöttem ,hogy a Dathomir mégis egy tök király bolygó lesz(azért ezektöl a bosziktól még egy kicsit óckodok:).
  • Rincewind
    Na már olvashatod a Dathomirt! Szvsz ez egy rohadt érdekes bolygó lesz! Nekem nagyon tetszik.
  • Rincewind
    Nem nagy meló! Fordítani meg infókat szerezni a nagy meló! De azt nem én csinálom... ;)
    Az én dolgom az volt, hogy létrehozzam az oldalt. Ez sikerült és mára már szép nagy közösségnek ad otthont! Innentől kezdve az én feladatom már nem olyan fontos...
  • Xboxman
    Még ma fönt lesznek(egyszerüen nem bírom ki információ nélkül:)?
    Egyébként ez szerintem túl nagy meló egy embernek, keríts valakit aki segít neked fölpakolni a cuccokat,meg ilyesmi!
  • Rincewind
    Már az is megvan, sőt van új kép is csak nem győzöm melóval felpakolni! Ráadásul nemsokára E3-m.... ;)
  • Rincewind
    Szívemből szóltál! :)
  • Xboxman
    Mikor lesz fönt az új FAQ?
  • Xboxman
    Annál kétségkívül jobb...
  • Xboxman
    Én azokat a bolygókat várom nagyon ,hogy beletegyék a jétékba,amelyek a klasszikus Sw trilógiában is szerepeltek(Hoth,Dagobah és társai)!Új trilógia bolygói nem kellenek!!!
  • Rincewind
    Inkább, mint a JarJar-ék... :P
  • Xboxman
    "Erőt használó, törzsi életet élő, amazonokról van szó!"
    Hát ez se sokkal jobb.Egy fantasy MMO RPG-ben még elmenne,na de az SW-ben!
  • Xboxman
    Egyenlöre ejtettem a vételét,mivelhogy kell majd a máni a Sw Galaxies havidíjához.Meg új gépet is kell vennem ,hogy tutira elfusson a kicsike.
  • Rincewind
    A boszikat képletesen kell érteni! Nem arról van szó, hogy mézecskalács-házban élnek. Ez csak a nevük! Igazából Erőt használó, törzsi életet élő, amazonokról van szó!
  • Xboxman
    Háth inkább Naboo,mint köcsög boszik(csak azt nem tudom ,hogy mi köze van a bosziknak a Star Wars-hoz?A Star Wars Sci-Fi világ és nem egy fos fantasy!)!
  • Xboxman
    Én a béta 4-re várok(addigra elöreláthatólag lesz már ADSL-em).Béta 1-be még úgyis csak egy borulékony "szar" lesz az egész.
  • Rincewind
    Miért? Lehet, hogy jó lesz...
    Naboo-nál legalábbis biztos... :P
  • Xboxman
    Ja azt elfelejtettem említeni ,hogy a Dathomirról beszélek!:)
  • Xboxman
    Egyébként én csak erre az egy bolygóra nem fogok ellátogatni soha!Ilyen faszságot:eröt használó boszik.Pfújjjj...Star Wars hütlen...broá
    ff...
  • Rincewind
    Július 15.-én kezdődik az első... :(
    De, hogy addig is fentartsák az érdeklődést remélem robbantanak valamitr az E3-on! :)
  • Xboxman
    Most hányadik fokozatnál tart a dolog?
  • Rincewind
    Egyébként itt van a Dathomir ismertető így nemsokára lesz Update! :))
  • Rincewind
    Na egy kis ismertető a bétához:
    - A béta négy fordulós lesz. Az első fordulóba kisorsolt emberkék kerülnek majd be és ez zárt lesz! A második és a harmadik forduló szintén zárt lesz, de egyre több résztvevővel. Míg a negyedik forduló teljesen nyitott lesz bárki számára (főleg ez érdekel minket).
  • magus
    Thank you for completing the Star Wars Galaxies Beta Questionnaire.
    We greatly appreciate your interest in helping us test our product.
    We will be evaluating your entry based on what we are looking for to best test our product in this stage of development.

If chosen to participate in the current beta phase, you will receive further
    information by email when we are ready to begin testing.
    Please note that you will not receive an email unless you are accepted.
    However, you do not have to reapply for a chance to participate in future phases of beta; you will automatically be considered and notified if you are chosen.

We are very excited to be entering this phase of Star Wars Galaxies
    development and are looking forward to completing such a great game!

Regards,
    The Star Wars Team

P.S. Don't forget to stay abreast of the latest news, screenshots,
    and information on the game and to keep in touch with the growing SWG
    community by visiting the official website at http://www.starwarsgalaxies.com

magyarul nem mindenki lesz bétateszte:( elég szar válaszokat adtam remélem azé elfogadják
  • Xboxman
    Emberekre és/vagy Wukikra gondoltam!
  • magus
    én még nem dntöttem el mi leszek. vagy lázadó vagy birodalmi. lehet mondjuk bárénekes is?
  • Xboxman
    Keresek lázadó emberkéket akivel együt tudunk majd nyomulni(mint Han és Luke)!
  • magus
    aki akar majd velem jatszani az a more stable verzioba jojjon. most jelentkeztem. nem akar jonni vki?rince te esetéleg?
  • Rincewind
    Nyugi azért lesz egy-két Birodalom-szimpatizáns... ;D
  • magus
    mi?én még szép hogy birodalom leszek. nem akar vki jelentkezni velem?mennénk egyutt
  • Xboxman
    Hát nem egy turbós emberkék:)
  • Rincewind
    Nem tom, jelenleg 5 ember fordít nekem, tőlük kéne megkérdezni...
  • Xboxman
    mior=mikor
  • Xboxman
    Megpróbálom....
    Egyébként mior lesz új FAQ vagy cikk?
  • Rincewind
    lol :DD
  • Hangianix
    Ja es than nem then ;-)
  • Hangianix
    Ja igen a lazado partiaknak csak azt szeretnem uzenni, hogy az csak a veletlen muve, hogy a Hutt-okat a demon, a Lazadokat pedig a csirke szo helyere fogom behelyesttesiteni. ;-)