7195
-
#491 Méjl csekkolva, válasz ment! -
#490 Ezt én szoktam mondani :) -
#489 Sajnos túl sokat is tud... :(
Nem áll olyan szintem az angolom, hogy mindent megértsek amit olvasok, ezért például amit most leírt annak a nagyrésze számomra is újdonság :) -
#488 Azt azért ne várjátok hogy minden úgy lesz megvalósítva ahogy most a mézesmadzagban le van írva, de ha a fele ilyen jó is lesz, megérte várni rá. -
#487 Rincének nem sok újat tudsz mondani ilyen témában :)) -
#486 Küldtem mail-t! -
#485 Jaja, nemegyszerű :) Szerintem a kidolgozott kereskedelem miatt rengetegen fognak kereskedni/kereskedelemben játszani.
Amit előbb kifelejtettem, hogy mit is takar az "igazi" áru, "igazi" kereskedelem:
Tegyük fel, hogy Kereskedő vagy, és valamilyen ásványt szállítasz A-ból B be. Ezt tegyük fel egy város űrkikötöjében vetted. Igen, de a kereskedő is igazi ember, akitől vetted! És az ásványt is egy igazi ember bányászta ki egy aszteroidából! És amikor eladod egy másik bolygón egy másik városba, azt egy igazi ember(polgármester pl.) veszi meg, aki ebből falat fog felépíteni a városa köré... -
#484 Bazzzeeeeeee!!!!!!!! Brutális lesz ez a game! -
#483 Najó..
Szóval a feléig arról rizsáznak, hogy 6 hónappal fog kijönni a játék után, és ez azért jó, mert addig lehet majd pilóta képességeket fejleszteni.
Aztán azt írják milyen király lesz, hogy egy Bolygón beleülsz egy X-wingbe, kimész az űrbe, elmész másik rendszerbe, leszállsz másik bolygón és ott körülnézel(szabadság)
Ezután azt írják, milyen hihetetlen szép lesz a space kieg. Részletesen kidolgozott hajók, háttér stb..
Az irányítani elapvetően egérrel lehet majd őket, de keyboard és joy opció is lesz.
Továbbá: Kiemelik, hogy ez nem egy "dogfighting" addon lesz csupán(tehát lövöldözős), hanem mindenkinek lehet majd saját hajója, és Co-opban lehet majd másokkal nagyobb hajókat(capitol ship, most nemjut eszembe magyarul:) irányítani. "Jó kérdés, hogy mennyi ember kell majd egy Csillagrombolóhoz."
Lesz kereskedelem a kiegben, olyan kb mint az Eliteben, meg Privateerben, csak itt az lesz a különbség, hogy itt igazi bolygók között, igazi emberekkel, igazi áruval fogsz kereskedni.ű
A gazdaságot a játékosokra akarják hagyni amennyire csak lehet, mert azt vették észre minnél jobban beleszólnának annál gázosabb lenne.
Rengeteg eszközt fognak a játékosoknak adni, ami megkönnyíti majd a kereskedelmet: Ki lehet majd építeni saját gazdaságot, lehet hírdetni árut, bányászni ásványokat stbstb..
Amit a legvégén kiemelnek, és én is vastaggal kiemeltem, hogy a Space kieget a már félbehalasztott Privateer Online game készítői csinálják!! -
#482 Ez komoly ?! Tényleg bepötyögted ?! :)))
Mindenestre kössz és csatlakozok Rincewind-hez ... MI a lényege ? -
#481 Ja, egyébként szart se értek belőle, összegeznéd röviden? :) -
#480 Nem semmi vagy, hogy ezt bírtad! Fejet hajtok előtted!!! :) -
#479 na itt van: Fele rizsa, de egy az egybe bepötyögöm:
Expanding Galaxies
-How Star Wars Galaxies will become more powerful than you can possibly imagine-
Travelling through hyperspace, it ain't like dusting crops, apparently. Just as well, for while dusting crops may be a career some might like to pursue in the first release of Star Wars Galaxies, the proposed add-on, tentatively titled Space Expansion, will allow players to fly their own spacecraft between the planets on which Galaxies is set.
"About six months after we release Star Wars Galaxies, we'll release the sapce component," says LucasArts producer Haden Blackman. "Whitin that, players will be able to own starships and be able to travel between planets on their own, without having to use public shuttles".
Releasing the add-on six months later is a nice move. By then, players will have hopefully progressed to the point where their online alter ego can not only afford their own spaceship, but also has the required skills to be able to pilot one.
Graphically the add-on, though perhaps two years from release(hence no screenshots), already looks rather special. If you've ever played X-wing Alliance and you imagine the graphics brought bang up to date - then you can pretty much guess what it will look like. If you haven't played any of the X-Wing games, just believe us when we say the spacecraft - from TIE Fighters, Star Destroyers, X-Wings plus few we've never seen - all look phenomenal, especially against the backdrop of planets and star systems set to feature in the game.
Building on the innovation of Microsoft's Freelancer, control of the spacecraft primarily through the mouse, though there will be ofcourse keyboard and joystick options. As creative director Raph Koster explains: "We are trying to make this as accessible as possible. The emphasis on allowing anybody to pick up and play the game runs through the enire design. We don't want to close anybody out."
As in the main game, role-playing will again be central to the space action part of the game should planet-bound players wish to invest. The idea is to offer a seamless experience between surface and space, though if you're a space sim fan you probably won't be spending much time exploring jungles anyway.
As Haden explains: "You can take your character that you've developed in the ground portion of the game and you can keep that character going. You can put him into an X-Wing, fly through space, land on another planet and take a look around."
More than just dogfighting add-on, Space Expansion will also allow players to own, fly and co-operatively controll capital ships from the Star Wars universe. Quite how many people you would need to run a Star Destroyer however is another question.
When asked whether we'll be able to trade goods in Space Expansion, Raph disclosed that the add-on would be far more than Elite in Star Wars clothing. "If you've ever played Privateer or Elite, you'll already know a bit about trading goods based on when the computer says that a planet needs something," he said. "Once the space environment is in Star Wars Galaxies, those planets between which you trade will be real planets with real people needing real things. In this way, all of your space adventures will be driven by real needs in the game, so the answe is - absolutely you'll be trading, and you'll be trading other people's goods.
"We are trying to leave the economy up to the players as much as possible. We found that the more we meddle, the more likely we are to cause economic brakedowns. We will give players the tools needed to trade , build economies, advertise craft items, mine resources and so on"
It was interesting to hear that many of those at work on the Galaxies Space Expansion were veterans of the doomed Privateer Online project. For them, one thing is certain; things are sure to turn out alright in the end.
Bazz, ez a játék hihetetlen lesz. Ha ilyen kereskedelmi rendszer lesz a space kiegben én elélvezek :P -
#478 Engem is érdekel ... írj csak bátran ... ( off rész ) már én is sorban állok azóta , bár próbálok alternatív helyet is keresni a letöltéshez . :) -
#477 Pötyögj :)) -
#476 Ha akarjátok bepötyögöm ide a 2 oldalas előzetest(vagy interjú?) a Space kiegészítőről, ami a PCZONE ban jelent meg. Úgysincs jobb dolgom, kirakott a köcsög Fileplanet a sorból(C&CRenegade demo), újra beálltam :) -
#475 Lehet ... mindenesetre a külföldi online lapok most cikkeznek erről és szerintem ezt az idelátogatókból is érdekelhet néhányat a részletek . :) -
#474 Skorpio: Ez már baromi régi hír. A tavaly agusztusi PCZONEban(Angol) olvastam.
Rock:#473: Nem értem ezt a retús dolgot Persze tudom, biztos én vagyok a -
#473 Hehe :)) -
#471 Ja elég húzós mi? :))))
És akkor vedd még hozzá, hogy nem abból áll csak a játék, hogy henteled a szörnyeket, hogy két naponta szintet léphess :P
Szerintem ez az igazi erőssége! Persze azért a játékosok irányította városok sem elhanyagolhatóak... :D -
#469 Bocsi ... a cikk ITT olvasható részletesen . -
#468 SW: Galaxies Expansion Info [1:37 PM EST (Blue) February 15, 2002] - 1 Comment *
Part Five of Computer and Video Games' Sony Online Entertainment Feature quotes LucasArts producer Haden Blackman and creative director Raph Koster on the subject of the planned expansion for Star Wars Galaxies (story), which is expected to ship about six months after the upcoming Star Wars MMOG. The story fleshes out the space element that this will bring to the land-based game, describing the opportunity to participate in the ownership and operation of capital ships in addition to dogfighting in smaller craft like X-Wings and TIE fighters.
Hát ezt a játékot tényleg meg kell venni . -
#466 Igen, ez nem egy mellékes dolog!!! -
#465 Főleg azért mert takarítósegéd bizony. -
#464 De, megtalállak, mert én sötétjedilordmesterhajszobrászfejvadászprojectrombolóparancsnokhelyettesésfőállásútakarítósegéd leszek és azoknak ez könnyen megy! -
#463 Nekem tuti égig érő hajam+szakállam lesz, mert ha majd megölöm Kard Fatert illegálisan, akkor egy fodrásszal lenyesetem a sövényt magamról, és egy Birodalmi fejvadász se fog megtalálni.. még te se Rince -
#462 Bhri'tneyy!!! Mert azért legyünk már hűek a világhoz... -
#461 És a válladra ez lesz tetoválva: "I love Britney"? -
#460 Én majd csináltatok magamnak egy halvány rózsaszín, felálló, enyhén hullámosított, hajkoronát és én leszek a legszebb az egész szerveren -
#459 Dehogynem lesz! Épp ezt írják a FAQban, hogy rengetegféle haj/szakáll stb lesz. És mivel a 8 fajon belül lesznek alfajok, és mindegyik karakternek lehet majd külön állítani haját/szakállát, piercinget, tetoválást stb., ezért több ezer féle kinézet lesz a játékban! -
#458 ez mind szep es jo de az a gond vele hogy amugy se lesz annyi hajvariacio hogy valaki a haja alapjan belehessen azonositani de ha igy lesz akkor leszek en a fodrasza a magyar varosnak :)) -
#457 Most hogy olvasom a karakter FAQ-t, rájöttem nem is lesz anyira ételmetlen a fodrászkodás! Pl. ha valamilyen bűncselekményt elkövetsz, akkor ugye vérdíjat fognak rád kitűzni, és a fejvadászok elkezdenek vadászni rád. Ilyenkor eléggé hasznos lehet kicsit átformálni a sérót, levágni szakállt stb.. Bár ha a nevünk ugyanúgy ott fog figyelni a karakterünk feje felett, mint az eddigi MMO játékokban akkor szívás van :) -
-
Van jópár újítás az oldalon!
Ha érdekel nézz be... -
#454 Characters and skills F.A.Q. by Lacc!!! -
#453 Lesd meg amit a másik fórumban írtam pupák :) -
#452 De, hát ha nem vagy ott? :DDDDDDD -
#451 Na megvagyok a fordítással. Gyere ICQ-ra és elküldöm. -
#450 Semmi. :) -
#449 Mi bajod van???