7195
10877436381340714828.png
  • Hangianix
    Huh, kicsit korulmenyes volt ez a jelentkezes. A'szem atkellene rajzolni a logomat. Rince mit szolnal egy more then 300 killed Hutts more then 3000 slaught rebels felirathoz rajta ? ;-)))))
  • Rincewind
    Béta link kint van az oldalon (2002. 05. 03.-as hír)!
    Szabvány MMO RPG, persze, hogy lehet jó sok karaktered! Legalábbis semmi korlátozásról nem tudok...
    Bithnek meg nagyon örülnék, mert a dolgok jelenlegi állása szerint tényleg nagyon kevesen leszünk a Császár szolgálatában :/
  • Hangianix
    Kerdes 1.
    Hol lehet betara jelentkezni??? Anelkul azert nem fizetnek elo, a DAoC-ra se fizettem volna elo elozetes jatek nelkul.
    Kerdes 2.
    Rince, ez is olyan lesz, mint a DAoC, hogy akar tobb karaktered is lehet (persze egyszerre csak eggyel lehet jatszani)? Mert akkor marad a DAoC is es a batyam fizet majd elo az SW-re. ;-)

Egyebkent jon valoszinuleg Bith is majd, rabeszeljuk a Birodalom partolasara majd ot is Rince. ;-)
  • Rincewind
    Megkaptam köszi! Tudnál küldeni egy olyat, ami csak simán egy ablak mentés? Azaz egy sima shot kéne nekem a videóból, mert azt utána nekem még retusálnom kell, meg átméreteznem, meg keretbe rakni, stb... :)
  • Xboxman
    Ja mostmár tudom mi a baj!A régi mail címedre küldtem:)
    A dolog confignálva!
    Mail elment!
  • Xboxman
    A mail mégsem ment el.
    Ez jött vissza:
    "
    This message was created automatically by mail delivery software (Exim).

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
    recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

[email protected]
    SMTP error from remote mailer after RCPT TO::
    host mail.deltav.hu [213.163.0.192]: 550 Invalid recipient

------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

Return-path:
    Received: from www3.freestart.hu ([213.197.64.17])
    by freestart.hu with esmtp (Freestart relay 2 (FS-Lin))
    id 179Y41-0007Mv-00
    for ; Sun, 19 May 2002 23:18:01 +0200
    Message-ID: <[email protected]>
    Date: Sun, 19 May 2002 23:15:03 +0200 (CEST)
    From: [email protected]
    To: [email protected]
    Subject: droideka
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: multipart/mixed; boundary=7430175.1021842903517.JavaMail.www-data.www3.freestart.hu
    X-Scanner: exiscan by Freestart

--7430175.1021842903517.JavaMail.www-data.www3.freestart.hu
    Content-Type: text/plain; charset=Cp1250
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Csumi!

Itt a droidek=E1s k=E9p.
    --7430175.1021842903517.JavaMail.www-data.www3.freestart.hu
    Content-Type: image/gif; name=droideka.gif
    Content-Transfer-Encoding: base64
    Content-Disposition: attachment; filename=droideka.gif

R0lGODlhhgCMAPcAANPT0/Hx8VNbWzxDQ1pjZJ2gn0RLSqWlpW1tbSQpKYKEg1JCOGNrbPz8/Orq
    6pSUlI2OjouSlKysrJ+hoOXl5aGhoWtzczo8O6ChnpydnGxYS"..."--7430175.1021842903517.JavaMail.www-data.www3.freestart.hu--"

Mi lehet a baj?
  • Xboxman
    mail ment!(droideka a tárgy)
  • Rincewind
    Sz'tem lehet...
  • Rincewind
    Eddigi jelzések szerint szinte mindenki Hutt szimpatizáns. Elenyésző Lázadó és semleges emberke lesz. És jelenleg össz-vissz 3 emberről tudok, aki Birodalom szimpatizáns (köztük én is)... :))
  • magus
    egy kérdés

jelentkezett vki a bétatesztre? vizsga miatt nem tudtam de most szeretnék.. lehet még?
  • Rincewind
    Jaja!
  • Xboxman
    Kell még kép a droidekás videjóhoz?
  • Xboxman
    Igazad lehet...
    Ja és Kb. hány százaléka a magyar játékosoknak Birodalom,Lázadó,Hutt szimpatizáns?
  • Rincewind
    Miért lenne? Itt lesz egy közös cél, a város! Aztán persze, nyilván mindenki intézi majd a saját dolgát, meg klánok jönnek-mennek, stb. De szerintem mindenkinek jól esik majd hazamenni a saját házába, ami a magyar városban áll majd, nem valami idegen helyen! Ezért pl. biztos, hogy nemcsak egy klán lesz, meg mindenki más frakcióban is fog mozogni, de a város lesz az összekötő kapocs!
  • Xboxman
    Csak attól félek nagy lesz a széthúzás.
  • Rincewind
    Annál azért jóval többen leszünk ne félj! ;)
  • Xboxman
    Hát ha leszünk 50-en már az is nagy dolog.
  • Rincewind
    Azért jo, ha fele meglesz, mert benne van a pakliban, hogy sokan csak mondják, hogy előfizetnek, aztán majd nem fognak... :/
  • Xboxman
    Az tök jó:)K*rva népes lesz a magyar város!
  • Rincewind
    Jelenleg az oldal látogatottsága alapján olyan 100-300-ig saccolom...
    A lényeg, hogy, ha lehet hinni a különböző előrejelzéseknek, akkor messze a legjátszottabb MMO lesz Magyarországon! :))
  • Xboxman
    Bazz még 7-hónap van a game megjelenéséig.Addigra megörülök...ÁÁÁÁÁÁ.Sw Galaxiest akarok...
  • Xboxman
    Egyébként hány tagosra becsülhetök a(leendö) magyar játékosok?
  • Xboxman
    De hát akkor ki fog minket megtámadni?
  • Rincewind
    Üdv (szasz Hangi ;))!

A dolgok jelenlegi állása szerint a magyar város (név szerint Boo-Da'peast, made by I.C.Ram :) semleges lesz. A lakói pedig mindhárom frakció tagjai lehetnek. Ezáltal senkire sem lesz ráerőltetve a másik akarata, mert mindenki azt szolgálja, akit csak akar (Sokáig élljen a Császár!!!), de ugyanakkor mégis egy városban lakunk majd, hogy ne harmadolódjon a magyar-scene!
    A bolygó még nem eldöntött, de vagy Tatooine bagy Yavin IV. a valószínű egyelőre...
  • Hangianix
    Na ja, ti majd a lazadoknak akarjatok eladni, Rince es en pedig ajandekkent a csaszarnak. Belso feszultseg + kulso tamadas. Igazi krizis helyzet. ;-)
  • Xboxman
  • Xboxman
    :)))
  • Xboxman
    ja és persze én leszek a Galaxies:) legjobb pilótája!!!
  • Hmuda
    Akinek kell az a kimeríthetetlen nyereséges és hihetetlenül drága ércet hozó bánya, majd amire épülni fog. >: )))
  • Xboxman
    Sztem legyen a város Lázadó és akkor soha nem fogunk unatkozni,mert mindíg meg fognak támadni a "gaz" Birodalmiak!
  • Xboxman
    "Társakra vágyom, hogy átélhessek olyan helyzeteket, mint a Star Warsban, menekülhessek Tie fighterek elöl, hogy harcolhassak Jabbahoz hasonló undorító huttok csatlósaival, nem feltétlenül Jediként, olyan társakkal, barátokkal, mint Luke-nak volt Han-Solo, vagy éppen Han- Solonak Cs... cs... nem tudom lírni:) Csuvi:))
    Az Erö Velünk van!"

Ezt NightBagoly írta a Hardwireden.Nagyon tetszik.Új értelmet adott számomra a játéknak.
  • Xboxman
    Jó de akkor mi az izgalom?Ki fog megtámadni minket:)?
  • Hmuda
    Természetesen semleges, hogy ne legyen széthúzás.
  • Xboxman
    Ja ezt elfelejtettem:)

Én a csempészt preferálom mint foglalkozást és Lázadókat mint frakciót.Kinek melyik frakció,foglalkozás jön be a legjobban?Sok a gond ,hogy milyen frakciójú legyen Boo Da'peast!Szerintetek?
  • Hangianix
    Koszi ;-) vegulis a lazadokat felkutatni, bazisaikat lerombolni es legfokeppen szolgalni a CSASZART!, ami a celom. ;-)
  • Hmuda
    Persze, hogy elnézem. : )))

Amúgy az első Halálcsillag felrobbantása után játszódik és majd lehetsz lázadó, birodalmi, illetve a hutt alvilág tagja is. A foglalkozást tekintve is szinte bármi lehetsz. Fejvadász, bolti eladó, droid- vagy fegyverkészítő, bányász, felderítő, jedi, fodrász (gondolom emellett akkor lesz szakács, meg hasonló skill is), és még sorolhatnám napestig.

Ami a Tie Defendert illeti, ne nagyon számíts rá. Nyilván csak hivatásos birodalmi pilóták vezethetik, és JK nem lehet hivatalos birodalmi katona. Max a birodalom ügynöke.
  • Hangianix
    Ize, az illeto urat nem ismerem. ;-) (De tenyleg!)
  • Hangianix
    A "regi" ismeretsegunkre nezve remelem elnezed, hogy lusta vagyok es most nem szandekszom ujabb oldalakat megnezni, tudnal adni nemi infot a jatekrol? Xboxman biztos 100x is elolvasna ujra. ;-))) Tehat elmeletileg mikor fog jatszodni, illetve barmelyik oldalon lehet-e jatszani? Lazadok, semleges kereskedo/kaloz/fejvadasz, Birodalom? En leginkabb egy Tie Defenderrel irtanam az ellent... ;-)
  • Hmuda
    Az is elképzelhető. : )))