7195
-
#406 Azt hiszem ezt majd az adott bolygó fogja eldönteni! Pl. a Tatooin elég szar lenne, ha nem ilyen lenne :)) -
#405 Ja. Csak ne olyan legyen az a 256 km2 mint az Anarchy Online-ban: végtelen puszta néhűny sziklával és sárga horizonttal. -
#404 Az egyetlen online game amire talan hajlando vaygok havonta alldozni:) -
#403 Vagy egyszerüen csak mehetsz és felfedezheted a galaxist, ugyanis a bejárhat terep kibaszott nagy lesz, de komolyat!
Egy bolygó össz területe 256 km2 lesz és a készítők legalább 10 bolygót terveznek. Tehát a bejárhaó terület közel 2560 négyzetkilóméter lesz! NAGYON KOMOLY!!! :DDD -
#402 Mivel képzettség alapú szabályrendszere lesz a játéknak, ezért olyan irányba orientálódhatsz, amerre csak akarsz! A fodrász csak egy alternatíva, a készítők még rengeteg félét terveznek, de erre korai válaszolni. Talán, ha GamePlay FUCK kint lesz a magyar oldalon, akkor lehullik a lepel pár dologról, de biztosan nem csak fodrászat lesz! Elég vicces is lenne egy ilyen bagyvolumenű játékban :)
Amiről én egyelőre tudok:
Jedi
Kereskedő
Kalandor
Fejvadász
Boltos
Csempész
Pilóta
Droid építő
Droid programozó
Lázadó
Katona
Birodalmi kém
stb...
És biztos, hogy a fenti lidta csak a töredéke a lehetőségeknek. -
#401 jah :)) fodrasz fejvadasz ... fodrasz jedi :)))
ROTFL -
#400 Tulajdonképpen nem lesz más foglalkozás, csak a fodrász. -
fletch #399 hi,
tudja valaki, hogy milyen foglalkozasok lesznek meg a fodraszon kivul? -
#398 Bár asszem Ep.6-ban volt egy rodiai nő, akinek ilyen piros tarély volt a fején..., elég gányul nézett ki :D -
#397 Nemnemnem!
Én tényleg kopasz leszek! Hogy nézne ki egy rodia nagy lobonccal a fején? :D -
#396 Ja és persze az országokat is ők fogják irányítani, mert megvesznek majd minden politikus+császárt kilóra :D -
#395 Nembaj, akkor neked parókára lesz szükséged :) Mindenfélképpen a fodrászok fognak jól járni! Annyi pénzük lesz, hogy saját csillagrombolójukkal fognak nyaralni menni. -
#394 Én kopasz leszek -
#393 Hihi :)
Nem baj, legalább a maradék 20%-nak igényes haja lesz :)) -
#392 Szerintem, mivel a fodrászat csak ebben a játékban lesz fellelhető, azért akkora újdonság lesz, hogy mindenki fodrász lesz! Képzeljétel el:
A galaxis népességének foglalkozásA:
10% Jedi
3% Fejvadász
4% Kereskedő
3% Kalandor
80% Fodrász
-
#391 I.C.ram Azért nem olyan unalmas fejvadásznak lenni!! Én valsze gaz leszek egyébként :)
Te meg legyél fodrász :)) Tuti egyedi leszel, mivel tuti nem fogja rajtad kívül ezt választani -
#390 Én még nem t'om mi leszek! Egyelőre az biztos, hogy a birodalomnak fogok dolgozni! Ebből kifolyólag a birodalmi orvgyilkos a legvalószínűbb, de ez még változhat! Jedi én se nagyon szeretnék lenni. -
#389 Akkor te legyél kozmetikus. Tuti egyedi lennél :DD -
#388 en nem is akarok kocsog Jedi vagy mi a fasz lenni :)) en valami sunyi kis suttyo akarok lenni aki mindenkinek a penzebol gyokot von :)) Engem a penz erdekel ebben a jatekban nem pedig a faszfej Jedi ahogy veri szejjel szerencsetlen faterja fejet (Darth Vader) Vagy Boba Fett aki szarra lo minkit!! en valami egyedi akarok lenni olyan aki senki mas nem lesz!! (felteve ha lesz ilyen :)) -
#387 Runescape-ben is mikor bejött a rune-armour, mindenki mondta, milyen nehéz megszerezni, meg, hogy a legjobb páncél az egész játékban! Aztán 3 óra múlva már mindenki full runa páncélokban szaladgált :DD -
#386 Most komolyan!
Nem undorító az a fegyver???????? -
#385 hat ebben majd segitunk mi :)) kitaltam hogy lehetne vegrehajto egyseged csinalni :)) egy kis nepirtasra :)) regengeted penz jonne be :)) -
#384 olyan szintű nem is, de biztos be lehet szerezni ilyen cuccokat. Nem pont a legelején lesz mindenki olyan mint a filmek szereplői, de idővel a SWG népességének 3/4-e egyforma lesz. -
#383 Szerintem ezeket nem lesz olyan egyszerű megszerezni, pont ezért. Jedivé válás pl. rengeteg időt, tanulást fog igénybe venni. Szerintem nem lesz egyből minden suttyó Boba Fett szintű fejvadász... -
#382 Elég szar lesz ha ilyen lesz. -
#381 Csak úgy mellékesen: Hidd el, hogy melletted még kismillió emberkének lesz ilyen páncélja. Undorító lesz, majd amikor minden második ember Luke kosztümben, Boba fett pánvélban, Leia kakaós csigákkal fog feszíteni vagy ne adj isten, YT-3000-eskkel repked majd mindenki. -
#380 de -
#379 "De mi az a két kis tücsökpöcs a kezében??? Hányinger"
Figy, szerintem ha azzal tücsökpöcsökkel meglőne nem sokáig élnél :D
Egyébként én rájöttem, hogy az SW:Galaxiesben Boba akarok lenni :) Na de komolyan, azt olvastam, hogy jeti majd lehetsz sok tanulás árán, biztos lehetsz majd fejvadász, és szerezhetsz be ilyen páncélt, nem? -
#378 De a könyv jobb ;) -
#377 Jó dolog olvasni, de nem szabad elfelejteni, hogy sok könyv nem hivatalos!!!
Lehet, hogy a mesék a fejvadászokról-ban azt írták, hogy az egész testét fedi a páncél, de ez akkor is baromság! Nézd meg a filmet vagy pillants a képre alul és rájössz! A film a mérvadó ebben az esetben! -
#376 Én is bobára értettem. De a mandaloriai páncélnak az egész testet kellett hogy fedje, mert mikor leesett Sharlakkhoz, úgy menekült meg hogy nem tudtak Sharlakk emésztősavai meg csápjai a gyomrában átjutni a páncélján. De rulla dolog lehet a játékban szerezni egy ilyet, full extrás az a páncél baz! Csak a sisakban van beépített sz.gép, különböző látásmódok, kamera, és a nyelveddel is lehet vezérelni (mondjuk ennek a gaméban nem sok hatása van :P), szal van abba még kiskígyó is. -
#375 Hát, igen! Nem hiába alakultak ''hogyan nyírjuk ki Jarjar-t'' klubbok világszerte :DD
De szerintem a legdurvább akkor is a tanácsban az E.T.-k! Fujj... :( -
#374 Sz erintem meg azzal hogy azt hittek 20 ev utan is jo egy olyan forgatokonyv mint amihez kepest meg a barato kozt is utos:DD -
#372 Bobának se fedi az egész testét!!! Nézd meg a Jedi viszatért, ott látszik! -
#371 Szerintem is Boba Fett volt, akit száműztek, de utána kéne olvasni... -
#370 Jeeeee, ez tök zsír :))
De mi az a két kis tücsökpöcs a kezében??? Hányinger -
#369 boba fettet tagadtak ki en ugy tudom -
#368 Ő is fejvadász volt? Őt ha jól emlékszem kitagadták valami bolygóról mert elkövetett valamit. -
#367 Bobának lehet, hogy az egész testét, de ez az apja! -
#366 Azt hittem a mandaloriai (nem tudom leírni) páncél az egész testet borítja.