7195
-
#280 mateos: kicsit eltevesztetted a "hazszamot" nem gondolod?! -
#279 nincs valakinek cd key generatora a red alert2-hoz? -
#278 Hamarosan indul az oldal :) -
#277 ok -
#276 De ezt már valószínűleg csak a gamekapocs.hu-n fogod megtalálni :))))))))))) -
#275 akkor ok :) -
#274 Persze, hogy nem ez marad :))
Ennél egy sokkal, de sokkal jobb és igényesebb lesz! -
#273 Design megmarad?? nem lenne jobb valami ujat, szebbet alkotni minthogy lekoppintani az eredetit? -
#272 Kész a FAQ első részlete!
-
#271 Holnap jön az első részlet! -
#269 Figyelem!!!
A minap egy igen jó dolog történt velem! Ugyanis kaptam egy levelet a Gamekapocs internetes játékmagazintól, akik ingyenes, reklámmentes, korlátlan tárhelyet és talán némi segítséget is biztosítanánakaz oldalnak! Ugye nem nagyon kell mondanom, hogy ez mekkora dolog! Úgyhogy jelen pillanatban úgy néz ki, hogy nemhogy nem fog megszűnni az oldal, de még sokkal nagyobb is lesz, bár a tárgyalások még folynak! Ha összejön a dolog, akkor remélem nagyobb lelkesedésre számíthatok, mint eddig...
Rincewind -
#268 Addig fog süllyedni amíg meg nem jelenik. -
#267 sullyed a topic!!! -
#266 Afféle utolsó ráadásként és azért, hogy legyen némi információtartalma is az oldalnak leghamarabb hérfőn fel fog kerülni rá egy több oldalas FAQ! Ennek az elolvasását javaslom majd mindenkinek, mert elég sokat meglehet majd tudni belőle erről a játékcsodáról!
Rincewind -
Sajnos abbahagyom az oldal fejlesztését, ugyanis kissebb érdeklődés követte (kb. 0), mint amire számítottam! 1 embernek meg nem csinálok oldalt. Az itteni fórum is pang. Szoval úgy látom a kezdeti lelkesedés alábbhagyott, sajnos! Az oldal még mindaddig elérhető, amíg a freeweb nem törli a szerveréről, ami a bunkó stílusukat ismerve elég hamar be fog következni!
Üdv: Rincewind -
#264 Kint van!!! -
#263 Van egy nagy problémám (már egyszer felvetettem):
Regisztraltattam magam a hivatalos site-on és beloginoltam, de sajna a főoldalt, azóta nem jeleníti meg, csak a fejlécet! Ez baromi kényelmetlen, mert nem látom a híreket, pedig már csinálnám a hivatalos magyar oldalt is :)), az meg kéne hozzá :(
Szóval, ha valaki tud érdemlegeset hozzászólni, az kérem segítsen! -
#262 Sok ilyet csináltam már...
A nevemet azért kinthagyhatod! :))) -
#261 Mind1, már rájöttem hogy tudom egyedül is megcsinálni :))
Kösz a segítséges -nélküled nem ment volna! -
#260 Most próbáld! -
#259 topic felhozatal :)) -
#258 nem találom :(( -
#257 ehhehe
Ez poén :)) -
#256 -
Ezt akartad? :-)
-
#254 Még 3 a szokásos helyen! -
#253 Semmi :))) -
#252 Reklámokat? Milyen reklámokat? -
#251 Ezer köszönet!
Megcsináltam. A reklámokat kiszedtem, ha nem baj :)), de a neved természetesen benthagytam!
Küldtem mailt!!! -
#250 Rincewind: Megnéztem a honlapot! Elég király! Láttam, hogy nem sikerült a Screenshots-ban megcsinálni azt a forgathatós képet. Én megcsináltam.
Ha gondolod, a frissítésemet itt találhatod meg:
A honlapom
Lépj be a VIDEÓKba, és a jelszó helyére írd be: rincewind
(Egyébként az igazi jelszó : videoz) -
#249 Miért van az, hogy regisztráltattam magam a főoldalon, és beléptem! De innentől kezdve nem tölti be az oldalt, csak a reklámokat! Ha az kész, leál az oldal betöltése, és azt írja ki, hogy kész!
Mi a francot csináljak, nem tudom megnézni az oldalt??? -
#248 Nos!
Talán ez is volt a cél :)) -
#247 Kísértetiesen hasonlít lucas-ék oldalára... ;). -
#246 Hopp...
Ez nem igazán jött össze :))
Na mind1, a lényeg, hogy müxik 8)=) -
Tessenek a fenti képre klikkelni :))
>>>Skull
Ehhe, ja...
És akkor még a Counter Strike Klánoldalunk sehogyse áll 8)=) -
#243 Ha lenne egy oldalunk, akkor el lehetne tölteni a kiadásig fennmaradó rengeteg időt! -
#242 Szerintem pedig kifejezetten hasznos lenne elindítani egy oldalt!
Pontosan azért, mert még nem adták ki és nem mindenki tud angolul! Ha lenne pár önként jelentkező, aki fordítana bele anyagokat, akkor megcsinálnám az oldalt... -
#241 ezek szep prerenderelt kepek !!!!!
csodat ne varjatok !!!!!!
-
#239 Ki mit szólna hozzá, hacsinálnánk egy magyar FUN SITE-ot??? -
Viking #238 Hova tunt ez a topik? 2002-ig hosszu az ido, sokat kell meg a csucson lennie... :)))