7195
-
#237 kegyetlenul varom hogy mikor jelenik meg!! tenyleg mikor is? :)) -
#236 Sajna nekem is az a gyanum hogy pre-rendereltek :)) de nekem az elso kepen levo jobban bejon :)) beszerzek egy jo kis legenyseget azt mehetunk is irtani a hulye del-koreaiakat :)))
(a vilag legtobb online jatekoasa del-koreababan van!!! tobben vannak mint az US-ban durva nem??:))
akik meg ugy neha elviselhetetlenek azok pedig az amcsik :)) -
#235 Hát ha tényleg ilyen lesz a grafikája, akkor ez lesz A játék! Biztos hogy ezek nem pre-rendereltek? Remélem nem :D. Nagy szép élesek a textúrák a dolgokon, és ez erősíti azt az érzést, mintha hi-poly modell lenne!
Szerintetek hogy lesz megoldva ez az űrhajózósdi? Úgy, mint az Elite-ekben, tehát töltés nélük lehet blépni egy bolygó légkörébe és ott leszállni, vagy töléssel? Remélem az előbbi lesz. Poén lehet madártávlatból látni az sok kis emberkét nyüzsögni a városban :D. Aztán fentről szórni az áldást :D. -
Viking #234 Remelem lehet majd szepen rabolni benne, mert en kiszurtam a masodik kepen levo dogot... :))) -
#233 hehe kicsit durva annak az ATAT es ATST-nek a grafikaja :))) remelem tenyleg ilyen is lesz :)) -
#232 Ja, az tuti!
Csak ne lenne belekeverve az a fránya episode 1 is :(( -
#231 Az nem kifejezés. : )
Valszeg az évtized MMORPG-je lesz. -
#230 Néhány újabb kép a Lucasarts oldaláról!
Az első kettőn látszik, hogy milyen gyönyörű, részletes és, ami a legfontosabb "valósághű" lesz a grafika!
Az utolsó kettő, pedig elméletileg az űrcsatákat modellező kiegészítő lemezből való!
Bíztatóak a kilátások :)) -
#229 -
http://www.lucasarts.com/products/galaxies/images/screen/11.jpg>
-
#227 Csak a real time jöhet szóba!
Több ezer játékossal egy szerveren nem nagyon tudják máshogy megoldani :)) -
#226 No ez egy jó kérdés. Szerintem olyan lesz, hogy mindenki láthatja, és realtime lesz (legalábbis nagyon remélem, mert így lenne értelme). -
#225 Kiváncsi vagyok, milyen lesz a harcrendszer. Mint a Final Fantasy-kban, vagy real-time lesz? Egy külön játéktérben lehet harcolni, vagy úgy hogy mindenki lássa? Remélem jó lesz. -
#223 Mármithogy ezt most az utánpótlásra mondtad? No mindegy. A lényeg, hogy ez a fórum a SWG-ról szól. Ne térjünk el a témától. -
#221 Jól beszélsz! -
#220 ;) -
#219 Hu de kibaszott muveltek vagyok :)) -
#217 Hmmm...
Én meg úgy tudtam, hogy csak a későbbi részekben leszenek a stormtrooperek klónok. Amikor a birodalom nem képes máshogy utánpótlást szerezni. Na mindegy, tévedtem... -
#216 Nem mindegyik. Nagy részük lehet, de egy másik részüknek kondicionálták az agyát, ezért olyan hűségesek. -
#214 Ja, akkor csak annyi lesz a különbség, hogy robotok meg rohamosztagosok helyett klónok lesznek. Végül is mind1. -
#212 Huha!! :)) -
#210 Hogyne lennének a lézeren kívül fegyverek! Pl. az erő sötét oldala segítségével hozzádvágok egy ewokot! =) Tényleg, ewokkal miért nem lehet lenni? :D -
Viking #209 En nagyon remelem... -
#208 Tenyleg: fegyvereket lehet gyratani, tuningolni, stb? -
#207 Magyaroknak télleg olcsó leszek. Amúgy kösz a bizalmat. : ) -
Viking #206 Val'szeg te leszel a legolcsobb, meg bizok benned, szoval ok... :))) -
#205 Ha totálkárosak, fordulj hozzám bizalommal. : ) -
Viking #204 Tenyleg, lesznek ebben rendes fegyverek is, vagy csak lezer-bigyuszok? Legyenek mar, utalok lezerrel lovoldozni! :((( -
Viking #203 Nekem jo... Csak ossze birjak rakni egynehany heves tuzparbajt atellt droidot... :))) -
#202 Hmmm...
Mondjuk 100 Cr/óra. Vagy 1000 Cr egyben. Ok? -
Viking #201 Engem meg max sofornek lehet hasznalni, ugyanis azt kivanom megtanulni, meg mondjuk a hajojavitast... Tenyleg Hmuda, mennyiert tanitassz droidjavitast? Mert ha en elakarok lopni egy hajot, kell gyorsan fogyo hadero is... :))) Hatha a masiknak vannak testordroidajai... :))) -
#200 Akkor én meg leszek a magyarok (fajtól függetlenül, bár külföldiekkel kegyetlen leszek ezen a téren >: )) droid ellátója. -
#199 Ha mar mindenki sajat valalkozasba kezd akkor majd en leszek a magyarok FEGYVER TUNINGOLOJA :)) -
Viking #198 Lesznek a kuplerajodban fegyverek? Meg pia? Kizarolag lopott erdekel! :))) De legyen am hipertuningolt! :))) -
#197 hehe, megjelentem én is, a kupleráj tulaj is..:)
fincsi fincsi -
#196 Hát én inkább sci-fi fan vagyok. Az utóbbi időben máf csömöröm van a törpéktől meg elfektől meg az ilyen bizbazoktól. De mondj legalább egy példát, hogy többmindent lehet benne csinálni. Meg szerintem iszonyú szép a galaxies grafikája. -
#195 olyan mint az SW galaxies csak szerintem sokkal szebb a grafika es tobb mindent lehet csinalni benne! FANTASY -
#194 Lacc: akkor jó ; ).
A Horizons meg valamijen fantasy MMO. -
#193 Na ez most mér ment kétszer? mind1 -
#192 Én sem gondoltam komolyan =).
De mi ez a Horizons?????