7195
10877436381340714828.png
  • I.C.ram
    kegyetlenul varom hogy mikor jelenik meg!! tenyleg mikor is? :))
  • I.C.ram
    Sajna nekem is az a gyanum hogy pre-rendereltek :)) de nekem az elso kepen levo jobban bejon :)) beszerzek egy jo kis legenyseget azt mehetunk is irtani a hulye del-koreaiakat :)))
    (a vilag legtobb online jatekoasa del-koreababan van!!! tobben vannak mint az US-ban durva nem??:))
    akik meg ugy neha elviselhetetlenek azok pedig az amcsik :))
  • Lacc
    Hát ha tényleg ilyen lesz a grafikája, akkor ez lesz A játék! Biztos hogy ezek nem pre-rendereltek? Remélem nem :D. Nagy szép élesek a textúrák a dolgokon, és ez erősíti azt az érzést, mintha hi-poly modell lenne!
    Szerintetek hogy lesz megoldva ez az űrhajózósdi? Úgy, mint az Elite-ekben, tehát töltés nélük lehet blépni egy bolygó légkörébe és ott leszállni, vagy töléssel? Remélem az előbbi lesz. Poén lehet madártávlatból látni az sok kis emberkét nyüzsögni a városban :D. Aztán fentről szórni az áldást :D.
  • Viking
    Remelem lehet majd szepen rabolni benne, mert en kiszurtam a masodik kepen levo dogot... :)))
  • I.C.ram
    hehe kicsit durva annak az ATAT es ATST-nek a grafikaja :))) remelem tenyleg ilyen is lesz :))
  • Rincewind
    Ja, az tuti!

Csak ne lenne belekeverve az a fránya episode 1 is :((
  • Hmuda
    Az nem kifejezés. : )
    Valszeg az évtized MMORPG-je lesz.
  • Rincewind
    Néhány újabb kép a Lucasarts oldaláról!
    Az első kettőn látszik, hogy milyen gyönyörű, részletes és, ami a legfontosabb "valósághű" lesz a grafika!
    Az utolsó kettő, pedig elméletileg az űrcsatákat modellező kiegészítő lemezből való!

Bíztatóak a kilátások :))
  • Hmuda
  • Rincewind

http://www.lucasarts.com/products/galaxies/images/screen/11.jpg>

• Rincewind
    Csak a real time jöhet szóba!
    Több ezer játékossal egy szerveren nem nagyon tudják máshogy megoldani :))
  • Hmuda
    No ez egy jó kérdés. Szerintem olyan lesz, hogy mindenki láthatja, és realtime lesz (legalábbis nagyon remélem, mert így lenne értelme).
  • Lacc
    Kiváncsi vagyok, milyen lesz a harcrendszer. Mint a Final Fantasy-kban, vagy real-time lesz? Egy külön játéktérben lehet harcolni, vagy úgy hogy mindenki lássa? Remélem jó lesz.
  • Hmuda
    Mármithogy ezt most az utánpótlásra mondtad? No mindegy. A lényeg, hogy ez a fórum a SWG-ról szól. Ne térjünk el a témától.
  • Rincewind
    Jól beszélsz!
  • Lacc
    ;)
  • I.C.ram
    Hu de kibaszott muveltek vagyok :))
  • Hmuda
    Hmmm...
    Én meg úgy tudtam, hogy csak a későbbi részekben leszenek a stormtrooperek klónok. Amikor a birodalom nem képes máshogy utánpótlást szerezni. Na mindegy, tévedtem...
  • Lacc
    Nem mindegyik. Nagy részük lehet, de egy másik részüknek kondicionálták az agyát, ezért olyan hűségesek.
  • Lacc
    Ja, akkor csak annyi lesz a különbség, hogy robotok meg rohamosztagosok helyett klónok lesznek. Végül is mind1.
  • I.C.ram
    Huha!! :))
  • Lacc
    Hogyne lennének a lézeren kívül fegyverek! Pl. az erő sötét oldala segítségével hozzádvágok egy ewokot! =) Tényleg, ewokkal miért nem lehet lenni? :D
  • Viking
    En nagyon remelem...
  • I.C.ram
    Tenyleg: fegyvereket lehet gyratani, tuningolni, stb?
  • Hmuda
    Magyaroknak télleg olcsó leszek. Amúgy kösz a bizalmat. : )
  • Viking
    Val'szeg te leszel a legolcsobb, meg bizok benned, szoval ok... :)))
  • Hmuda
    Ha totálkárosak, fordulj hozzám bizalommal. : )
  • Viking
    Tenyleg, lesznek ebben rendes fegyverek is, vagy csak lezer-bigyuszok? Legyenek mar, utalok lezerrel lovoldozni! :(((
  • Viking
    Nekem jo... Csak ossze birjak rakni egynehany heves tuzparbajt atellt droidot... :)))
  • Hmuda
    Hmmm...
    Mondjuk 100 Cr/óra. Vagy 1000 Cr egyben. Ok?
  • Viking
    Engem meg max sofornek lehet hasznalni, ugyanis azt kivanom megtanulni, meg mondjuk a hajojavitast... Tenyleg Hmuda, mennyiert tanitassz droidjavitast? Mert ha en elakarok lopni egy hajot, kell gyorsan fogyo hadero is... :))) Hatha a masiknak vannak testordroidajai... :)))
  • Hmuda
    Akkor én meg leszek a magyarok (fajtól függetlenül, bár külföldiekkel kegyetlen leszek ezen a téren >: )) droid ellátója.
  • I.C.ram
    Ha mar mindenki sajat valalkozasba kezd akkor majd en leszek a magyarok FEGYVER TUNINGOLOJA :))
  • Viking
    Lesznek a kuplerajodban fegyverek? Meg pia? Kizarolag lopott erdekel! :))) De legyen am hipertuningolt! :)))
  • Jockey
    hehe, megjelentem én is, a kupleráj tulaj is..:)
    fincsi fincsi
  • Lacc
    Hát én inkább sci-fi fan vagyok. Az utóbbi időben máf csömöröm van a törpéktől meg elfektől meg az ilyen bizbazoktól. De mondj legalább egy példát, hogy többmindent lehet benne csinálni. Meg szerintem iszonyú szép a galaxies grafikája.
  • I.C.ram
    olyan mint az SW galaxies csak szerintem sokkal szebb a grafika es tobb mindent lehet csinalni benne! FANTASY
  • Hmuda
    Lacc: akkor jó ; ).
    A Horizons meg valamijen fantasy MMO.
  • Lacc
    Na ez most mér ment kétszer? mind1
  • Lacc
    Én sem gondoltam komolyan =).

De mi ez a Horizons?????