11588
  • akyyy
    :DDDDDDddd az oké hogy szerepel benne de a rendszám az üt:D

aprópó van valakinek axn scifi?
  • _Vegeta_
    Jaja enis eszrevettem. Furcsa ilyen szerpben latni sulut. :D
    Amugy szerepelt a Psych-be is 1resz erejeig, csakhogy ott sajat magat alakitotta. Nagyon mokas volt!!!!!!!!!!!!!!! :))
  • Cat #7538
    Az apja pedig.... TADA:

Zulu :)
  • Cat #7537
    Heroes legujabb része - a kis japcsi a sorozatban nagy Star Trek rajongó, ez az apja kocsija.

• akyyy
    http://www.axnscifi.hu/Series2/1158/4639
  • BElana
    "a voyos hangot adták a telepata nőnek" Kesz a neve. (Több telepata nőről nem tudok)
    Nem rég néztem angolul Voyagert. Tényleg jó a hangjuk! (de ezek csak részletek voltak egy-egy epizódból Itt: http://gportal.hu/portal/tomparis)
  • akyyy
    melyik csatornán is megy usában a star trek? meg most akkor a felujított tos van terítéken, ugye? mennyi annak a nézettsége???
  • Nuki
    :)
    akkor azért annyira nem vagyok egyedül :)
  • akyyy
    én játékokban haottam csak , plusz volt egy pár perces bakiparédi a Voyagerig angolul, plusz az entből pár részt feliratosan láttam(első évadokból, szal most nagoyn büszke vok magamra, hogy ellen tudtamálni a negyedik évadnak, és már csak pár nap:D
  • Nuki
    Akkor én eretnek vagyok, mert eredeti hangjukat a szinészeknek csak akkor hallottam, amikor véletlen a Cartoon Netwörk-utáni filmcsatornán láttam őket, és beszélni...
    (vagy interjúkor ha bennhagyták)
  • phalanx
    igen
  • Punker
    első évad 20 a többi 6 meg 26 részes igaz a DS9-ból?
  • akyyy
    hát jah egyedül tán a computernek van más hangja, de sztem ez nem olyan nagy gond:D de eredetibe az ténylegjó roddenbery feleségének hangja:)
  • _Vegeta_
    Szerintem vetek magyar szinkronnal nezni, es itt vege is a tarsalgasnak a szinkronrol. :P
  • Peld
    Ha jól rémlik, akkor a TNG elején, nem tom' meddig más hangja van a kompjúternek...
  • akyyy
    jaja, a trekeket egész jól szokták szinkronizálni, persze van egy két hiba , pl a TNG-s és a többi szinkron kicsit bekavar, ( asszem a telepata csaj meg barcley van a voyban, akik a tngbe vannak, és más a hangjuk. meg a ds9 gépésze a tngben szinén más hangot kapott, de sztem elfogadható, képben is kis különbség van a tng és monjduk a voy között:D

de a filmekben igyekeztek ezt kijavítani, pl anemezist nagoyn jól megscinálták, szinte mindnekinek a sorozatbeli hagnja volt, kivéve párat, de ők si csak azért mert a voyos hangot adták a telepata nőnek (nem jut eszembe aneve sorry)

ent az kicsi tmás tészte, mert a viasaton jól megcsinálták a fordítást, viszont axnen már kicsit húzós, de érthető ha azt nézzük hogy a lostnál is szinte teljesen más a történet:D
  • hzsolt
    Tényleg újraszinkronozták. Na akkor le a kalappal a Viasat előtt!
    Amióta nincs TV-m, nem követem a szinkron útját. Úgy is sokkal jobb az eredeti.
  • mrzed001
    Nemtom melyik Voy évad volt, de Janeway akkori magyarhangja még mindig kisért rémálmaimba .... brrrrrrrrrr
  • mrzed001
    Egyszerűen a magyar verzsönből kivágták azt a részt (me kellett az idő a reklámnak, vagy me a censor méltságs úr úgy kívánta ...)
  • phalanx
    mi a baj a hetedik évad-al? tudom hogy volt valami kavarás néhány résznél, és a viasaton is leadtak néhány nagyon gagyi szinkrons részt, de szerencsére ezekhez a részekhez is létezik normális szinkron
  • hzsolt
    A Voyager 7. évadot beleszámoltad a korrekt munkába?
  • _Vegeta_
    voyager?
  • phalanx
    ha van olyan sorozat mit szinkronizáltak és a végeredmény kielégítő lett, akkor az a 4 trek sorozat, szerintem korrekt munka, kivéve néhány vendégszereplő szinkronját
  • phalanx
    ha találsz ennél jobb minőségü szinkronos dvdrip-et feltétlenül szolj
  • hzsolt
    Vagy a Mininova-n http://www.mininova.org/search/?search=ds9
  • hzsolt
    Angol torrent oldalak miért nem jók?
    oda nem kell regisztrálni sem.
    pl. ezek: http://www.torrentspy.com/search?query=star+trek+ds9&submit.x=0&submit.y=0
  • Punker
    itt se volt
  • Sir Quno Jedi
    Trek-et magyarul nézni BŰN (kivéve tévéadásban, mer ott nincs választásod)!
  • Punker
    beszvrok 2 percre elment a magyar szinkron és visszajött az angol, ez milyen barkács összevágás lehet már :)
  • _Vegeta_
    Bring them meg Q! :D
  • Punker
    nézem :)
  • Sir Quno Jedi
    Most akkor hülyén fogol meghalni-e! :D
  • Punker
    most fogom fel hogy én még nem is láttam a DS9 első részét :)
  • _Vegeta_
    Jah ertem kollega masik kedvenc hely. :DD
  • Punker
  • Sir Quno Jedi
    Be kéne kapcsolni az univerzális fordítót, de lehet hogy az is bexarna rajtatok! :D

Egy bábelhalat ide!
  • _Vegeta_
    En meg teged nem ertelek, mintha valami titkosirassal irnad. :))
    Tom ez most mar off, de nagyon erdekel... mien kapus cucc? :)
    Mirol is van szo most keremszepen? ^^.
  • Punker
    kapus cucc :)

a többit nem egészen értem :)
  • _Vegeta_
    De mien rencerrol van szo? Reges torrent oldal? Vagy mi a szosz? :)
    Ha a bitmetvrol van szo az egy g**i ****ó hely. Hogy a francba lehet vissszatolteni az egesz letoltott cuccot egy vacak 128kilobites feltoltessel? Egy ugy dobaljak ki az embereket mintha ez lenne az osszes szorakozasuk. :S
  • Punker
    DS9-t elkezdtem tölteni az első 10 percben virult a pityem hogy max sebességgel jön :) aztán kiderült hogy 3 giga letöltés után letiltanak ha 30% nem megy vissza, a többit láthatod lent.