Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy mi a jobb tokeletesen lenyegtelen, mivel mindenkinek mas tetszik ez igy normalis.
Cifu: Mi a reteknek kell ennyire "realistamaniakusnak" lenni, ez mind csak fikcio, szorakoztatas. Ha valaki ennyire szereti a realizmus akkor nezzen dokumentumfilmet ne scifit. 😛
#6787 mrzed, pedig az nagyon allat resz volt. Gondolkodtatóba ejtett, mivan ha az egesz elet csak egy illuzio?? Bar a tng televolt hasonlo gondolkodtato reszekkel, szamomra azert pont a tng a legeslegjobb sorozat amit eddig csinaltak...izé amit eddig lattam. 😊)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de mindenki mást szeret szval mindenkinek más a legjobb 😊
REAL MADRID
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mrzed: Csak magad neveben beszelj. Nekem pl a star trek a legeslegeslegjobb, barmennyire is b5 rajongo vagyok. 😊
kivéve a Ent Nx-01
REAL MADRID
REAL MADRID
ugy lenne jó ahogy a másik topikba, csak azok a képek váltakoznának jobb oldalt amiket én gyüjtöttem össze képeket
REAL MADRID
akyyy: Nem ugyhangzik a kerdes melyik startrek reszben van roswell? 😊
Szerk: jah ok. Roswellt nemnagyon neztem, nemtom. 😊
nemtom a választ 😊
REAL MADRID
van egy oylan sorozat hogy Roswell.... ilyne tinis nyomi sorozat, bár egész jó
link
elsõ évadot adta annoa viasat is!
na szóval és valamelyik részben a csávóka egy scifi sorozatban szerepel amolyna statisztaként asszem, csak hát ugye enneka sorozatnak a neve Enterprise😛
nem így akartad?
melyik star trek ben van Roswell es rész?
DS9- ferengok meg Odo amikor visszamennek a multba az rész
REAL MADRID
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A felirat minta nélkül sokkal jobb és a háttér is jobb, de még mindig túl magas szerintem, 30 pixel még nyugodtan lejöhet belõle.
Kirk öt nem mert ekkora 😊 vagyis ott már nincs semmi <#bee1>#bee1>
szval valaki még csinálhatna egyet ! 😄
vmihez viszonyítani kell :_SF_:
REAL MADRID
Én már kezdem is:
Star trek jelet egy kicsit fentebb, és sokkal balrább
jobbról 3 kicsit jobbrább (Kirk-bõl több látszódjon)
Amúgy nekem teccik 😊)
REAL MADRID
csak ott azért ilyen jó mert fekete a ruhája ott!
ja és ez a hivatalos Star Trek betûtípus csak van rajta minta !
REAL MADRID
Ad egy feelinget az egésznek