Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tuti benne van explorer cache fájlai között, csak ki nyálaz át fél gigát...

nahh nekiugrok bannernek!

ha nem kell akkoris 😛

addig keressétek a régit 😄DDDDD

REAL MADRID

RelakS
Meghaxolták az iaro-t, szal ami ott volt kép, annak szevasz

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Univerzum lakói!Hát megtaláltalak titeket!?

Bábelhalat nem lehet kapni? Azt szivesebben hasznalnek. 😄
Apropo: Csak nekem nem jelenik meg a banner?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

[NST]Cifu
Ugorj már akkor nekem is el egyért... 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

😄DDDD

sarki közértbe nézd meg,ott lehet kapsz 😛

REAL MADRID

Sajna nekem nincs univerzalis fordito. 😄

<#wow2> kicsit eltértetek a témától 😄DD

REAL MADRID

RelakS

OFF 😄
Gyakorlokartyakat? Pontosan mit ertessz gyakorlokartyan?
Ez a japan kapd elo fuzetet lehet valahol venni? 😊)

RelakS
Egyelõre én is még a hiragana/katakana párossal bajlódom (gyakorlókártyákat vések hozzá, hogy akár héven is tudjam emlékeztetni magam 😊 )

Hiraganát már viszonylag jól olvasok, de a kata még hátravan :/ Majd ha profi leszek belõlük (MUHAHAAAA!!!! <#idiota>) akkor nekiállok pl szavaknak. Egyébként ajánlom a JAPÁN Kapd elõ füzetet, egész jó 😊

Továbbiakat az Általános -> Japán topikban, szvsz

és a munkahelyeden tuzfal van? van olyan kliens, amit telepíteni se kell, és jön a torrent fájlocska.

OFF

Japanoknal nincsen 'V' azaz a 'b' es a 'v' kozott kell ejteni. (Vagy hogy😄) Vegetat pedig ugy irjak/ejtik hogy Bejíta tehat ベジータ. Legalabbis en igy tudom, meg animebe is inkabb azt hallani hogy bedzsítá! 😊

Neked ennyire megy a japan? En sajna lassan haladok, még az irasjeleket tanulom meg alapmondatokat gyakorlok, de nagyon teccik. Nagyon szep hangzasu nyelv.

RelakS
De az nem vegeta, hanem bejiita 😊

Hogy ejted? Vegíta? mert akkor ウェギータ (wegiita esetleg ha vegiita-t akarsz, akkor ヴェ az eleje)
Vedzsíta? Akkor meg ウェジータ (wejiita)

A többi meg rendben van 😊

Ja, és sok sikert a nyihogáshoz 😊
(NIHONgo ga ojouzu desu ne - Milyen jól beszél japánul. Ebbõl a nihon a japán 😊 (felkelõ nap szó szerint ))

Kösz a címet, bár nem írtam, hogy csak a munkahelyemen van net elérésem, tehát egyébb beszerezhetõség érdekelne! De egyébként kösz!
Off.
Pontosan az. 😊
Watashi wa vegeta desu!(meg csak most kezdtem tanulni a japant) ^^

llw66: Megertelek, startrek rulz! 😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sziasztok! Az érdekelne, tud-e valaki segíteni abban, hogy szeretném megszerezni a Star Trek Voyager sorozatot elejétõl a végéig. Elsõnek amikor láttam kb a 40. résztõl volt Viasat "elérésem", illetve most is a 17. résztõl adják, pedig érdekelne teljesen az elejétõl! Legjobban DVD formátumban érdekelne (tudom itthon nem lehet kapni!?), de avi-ba is jó lenne legalább feliratosan!
Remélem valaki tud ebben segíteni. Egyébként én is Star Trek "fan" vagyok, szerintem ez az "univerzum" az egyik,hanem a legjobb sci-fi! Beleértve a 10 db mozifilmet, illetve a 5 db sorozatot. Továbbá esetleg érdekelne az új sorozat, mivel az azt a z adót nem tudom fogni ahol megy az Enterprise. Elõre is köszi!
RelakS

Mi van az aláírásodban? 😊 watashi ha bejiita desu ? (vatasi va bedzsíta desz) 😊

Search for spock plakátját láttátok humoros/aranyosban? 😊

akyyy
és spock? hisz õ akkor is ugyanolyna idõs kéne h legyen mint anno volt........

bár, ha megnézzük az entes vulkániakat, elég sok maszk hasonlítana rá, a hangja meg szinkonnál ugyse számít becsukott szemmel barátok köztbe berényi andrásnál még néha felvillanhat spock😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

40eves a f@szi? 😄

40 évesen nem sok esélye van Kirk fiatalkori éveit játszani 😊

Orulj hogy nem Bredpitt.

na de akkor is mettdémon LOL

akkor már inkább én 😄DDDDDDDD

REAL MADRID

[NST]Cifu
A jelekbõl ítélve most tartós punnyadásra kell felkészülni... :\

akyyy
matt demon asszem, szvsz jó az...tinisztár, sokan megnézik, sokank teccik, még ha nem is anynira star trekes, most ugyis ez a divat:C
fellendül a star trek piac ujra, és jönnke a jobbnál jobb sorozatok😊😊😊

kicsit sötét rész jön, de legalább legyen valami, és ne ekkroa punynadás mint amit eddig éltünk át az ent befejezése óta😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

még a szereplõk sincsenek meg! vagyis remélem nem az a fsz akit multkor felhoztak 😊

REAL MADRID

EmThor
ajvé.. de soká lesz. köszi!

addig lehet voyager rerun-t kell tartani 😊 vagy sufni entit forgatunk 😄

Punker
1-2 év talán, még el ss kezdték forgatni szerintem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

EmThor
OFF: mivan politikai vitafórum lett?

ON. mikorra tervezik az új filmet, hogy kész lesz? thx

Punker
port.hu szerint a 17. résszel kezdik a voy-t ezek nem teljesen tiszták 😞

A törökök nem arabok.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Punker
minél nagyobb a burokrácia annál több a kurrupció, ez jellemzi legjobban az olyan anarchikus demokráciákat mint am nálunk is van, és ezt a vízfej csak tovább fokozza.....

Enis valami ilyesmire gondoltam. ^^

Az állam elsõdleges, legmagasabb prioritásu feladata saját állampolgárai életének megóvása. Ennek érdekében kvázi bármilyen eszközt bevethet - ezt kétlem hogy bárki is elvitathatná akármelyik országról is legyen szó.

Akkor kvázi háborús helyzet volt, és be is indultak az ellensúlyok: a médiasztárok, hollywoodi hirességek, milliárdosok (pl. soros györgy) dollártizmilliókat költöttek bush elleni kampányokra, botrány volt az Oscar gálán, a liberális újságok vezércikkek tucatjaiban foglalkoztak a szabadságjogok korlátozásának kérdésével, stb.

mrzed001
Nem-e ezeket hívták annakidelyén magyarországon kiskirályoknak ???

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
A diktatúra egyik fõ vonása, hogy elnyomja, elüldözi vagy börtönbe zárja az ellene ágálókat
Kéretik felidézni mi is volt 9/11 utáni hónapokban, amikor valaki ki merte ejteni a száján, hogy azza esetleg nemme nemazzavót amit it nekünk beadnak zagyvaságot

A felsorolásból hiányzik a kicsinálja, merthogy BÁRKIT ki lehet csinálni (ujjlenyomat adatbázisban, bárhova odahamisítható ugyebár ....)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

azért az ottani szenátoroknak/kormányzóknak jóval több a hatalmuk, mint nálunk a polgármestereknek. Az állam kormányzója dönt el olyan fontos és nagy horderejû kérdéseket, mint pl. adózás, büntetõjog vagy hogy házasodhatnak-e a melegek.

Márpedig ez egy nagyon is valós demokrácia fontos ismérve, több hatalmi góc van, nem pedig egy központ.

[NST]Cifu
Mellesleg pedig Clinton konkrétan népszerûbb volt 2000-ben az akkori két elnökjelöltnél, mind W. Bush-nál, mind Al Gore-nál, még poénkodtak is vele, hogy ha valahogy megváltoztatnák az alkotmányt, simán nyerne egy harmadik terminust is. Egyébként nem teljesen értem a párhuzamot. A diktatúra egyik fõ vonása, hogy elnyomja, elüldözi vagy börtönbe zárja az ellene ágálókat (Kína, Fehérorszország, stb.), amerikában azért ez nem így van, szinte minden elnökre rászáltak, aki csak hatalmon volt. Persze az sem egy tökéletes rendszer, de mûködik, mert az amerikai emberek (legalábbis a döntõ többségük) jól élnek.

mrzed001
Tényleg 2 ciklust volt. Na ezt elfelejtettem 😊

2XP
Ha jól emlékszem amerikában elnök csak 2 cikluson át lehet vki, szóval clinton semiképp sem lehetett volna már elnök, az õ lejáratása inkább a demokraták ellen irányult.

mrzed001
Talán nézzük meg akkor a szabadság hazáját amcsit, hogy ott mekkora demokrácia is van?
4 évente dönthetnek, hogy éppen ki legyen az uralkodójuk, nomeg szenátort és képviselõt választanak.
DE ha egyes érdekköröknek nem tetszik a nép választottja akkor vagy:
- lelövetik (JFK)
- politikailag kicsinálják (összes demokrata jelölt)
- emberileg eltiporják (Clinton)
- elcsalják a szavazást (dél USA utolsó 2 szavazás)

Bármit is tett az orális irodában Clinton pölö én akkor is rá szavaztam volna, mert talán az elmúlt 30-40 év legokosabb elnöke volt, viszont tönkretették egy lejáratókampánnyal, így újra nem indulhatott (többet költöttek a Clinton kivizsgálásra mint a 9/11 kivizsgálására !!!)

Szóval az sem demokrácia, valójában az is egy diktatúra diktátorokkal, demokráciának álcázva

mrzed001
Ja, ezt szépen be is mutatják a SW könyvbéli folytatásai.
Mellesleg Darth Vader és sokat emlegetett módszerei bizony képesek lennének manapság is bárkibõl kihozni a 140%-os teljesítményt <#eplus2>

[NST]Cifu
Sacc per kábé errõl van szó. A szegény, nélkülözésben élõ emberek elöbb-utóbb ígyis-úgyis fellázadnak, vagy legalábbis lázonganak, függetlenül attól, hogy demokrácia avagy diktatórikus rendszer van. Ha a nép jól él, nincs gondja, akkor a nagy része tesz arra, hogy a vezetõk demokratikusak avagy diktatórikusak, és hogy mennyire korruptak adott esetben.

Sir Quno Jedi
Jaja, én sem akartam EU tag lenni, de már vagyok, mivel ez van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punker
hát ne is jöjjenek, csináljanak maguknak arab uniót.....

kb. mint törökország, ahol a katonaság a "jó", õ tartja vissza az iszlámot. Nem is fûlik hozzá a foga senkinek, hogy bejöjjenek az EU-ba...

katonai szervezetben _semmirõl_ nem lehet szavazni, parancsnoki lánc van.