11588
  • phalanx
    torrent?
  • _Vegeta_
    Nemszoktam ilyet kerni es tudom hogy volna szabad itt, de nem tud valaki privibe valami helyet ahonnan gyorsan letoltheto lenne a voyager?
    Nagyon ramjott most a voyagerezhetnék, de sajna csak az elso evad van meg. :(
  • RelakS
    És ha jó a keve, még el is rágja, mi?
  • Peld
    Szerintem kibírják azok a színészek, hogy be kell vegyenek egy egeret a szájukba. Gondoljatok bele, hogy egész nap azokban a jelmezekben, meg maszkokban izzadnak, egy kis egérkoccinzás már smafu.
  • akyyy
    biztos jelentkeztek a rettegés fokába, és elkérték a felvételt
  • RelakS
    ezt az egerekkel koccintást a hüllő xindiknél vajon hogy vették fel? :D Vagy jó pénzért mindent?
  • Nuki
    nem mindegy hogy AXN vagy AXN Sci-fi...
  • akyyy
    nekünk már parisat van :D mert eddig cask abba volt. későn szoltak -.-
  • Cat #7652
    ja, ugye tudjátok hogy április 1től UPCn is lesz AXN?
  • Cat #7651
    de, odairták hogy [TECH], majd a forgatókönyvírók átadták a könyvet fizikusoknak/tudosoknak, akik tetszőleges random szakszavakat helyeztek oda.
  • Punker
    3/4 Dax megzakkant jó ez is :)
  • Nuki
    igen valami ilyesmit én is láttam.:) [tech]
  • _Vegeta_
    Hat vegulis jol at kell gondolni a kifejezeseket. De a Graviton es az impulzus is magyar szo, még ha idegen eredetu akkor is. :)
  • akyyy
    asszem az utsó részben volt (amcsiban utolsó előtti mert mindig azt hangoztatták, hogy csakitt csak most a tgn utolsó epizódjából láthatnak először képeket).
    a lényeg, abban mondták, hog ymikor írták a szövegköynvet, ott ahol idegen szót hallunk mint pl gravitonimpulzus, nem írtak először semmit, hanem később illesztették be:D

• _Vegeta_
    Szerintem azert nem forditottak magyarra, mert mindharom szo jelenvan a magyar nyelvben (inicializál, infúzió, szekvencia). Bar idegen eredetu mind, de ennyire azert nem kell magyaritani szerintem. :)

Tegnap is megneztem egy epizodot. Nagyon nagy szovegek voltak benne. :D

Data: A Panel szerkezete szubatomi szinten megváltozott. A fém kvázimolekuláris fluxusállapotába került.
    Úgytűnik a sugárzás térben invertált tetrionrészecskékből áll. Úgyvéljük, hogy egy harmadlagos szubtértartományból származnak.
    Geordi: Szerintem semlegesíteni tudjuk a tetrion sugárzást egy koherens gravitonimpulzussal, de ehhez ismernünk kell a forrást. :DD
  • Nuki
    szájmozgás? annak is passzolnia kellene :)
  • Cat #7644
    a röhej az lenne, ha a magyarra fordítás során ezt is átferdítenék:

inicializálom a deutérium infúziós szekvenciát ->
    megadom a deutérium befekcskendezési sorozat kezdőértékét - vagy - betáplálom a deutérium-befecskendezés módját.

Egyből érthető lenne.
  • akyyy
    ha jól láttam jövőhéten a 4400ben OSH lesz:D
  • _Vegeta_
    Ugyerted Kir'Shara? :)

Mas tema:
    En tegnap este neztem meg ujbol (hanyadszor? Kitudja) a Tng 7x06 Phantasms c epizodot. Ez is egy tokeletes pelda miert hangoztatom a tngrol hogy a scifi kategoria csucsa. Az egesz annyira abszurd, de megis teljesen logikus.
    Mikozbe neztem az epizodot elhataroztam, hogy mostantol barmien technikai blablát hallok azt feljegyzem. Ebben az epizodban csak ez hangzott el:
    Geordi: "inicializálom a deutérium infúziós szekvenciát" :DD
  • Nuki
    én annyit vártam már erre :P beérem ezzel is, bár mostmár tudom hogy lehetne másra is pazarolni, mindegy ^^

#7639: azt nem láttam...
  • phalanx
    tv rip? ... azt kár dvd-re írni mikor van szinkronos dvd rip is
  • akyyy
    én meg most néztem meg a Kis Shara részt, a vége ütött, jól láttam hogy egy R. volt?
  • Nuki
    képzeljétek most kaptam jóbarátomtól kölcsön 9dvd-nyi Enterprise-t...
    most kezdtem el másolni az első dévédét, az a Viasat3-ról lett felvéve :D (kb.11-12rész)
  • Punker
    Qvark ház jó rész :)
  • akyyy
    hát mindenkinek(kivéve a voyagernek) a flottában
  • Punker
    kinek? :)
  • akyyy
    plz jelezd már majd, melyik az a rész amikor a ruhájuk változik szinesből szürkévé:)
  • Punker
    na kezdem a 3. évad DS9-t végre kezd beindulni :)
  • akyyy
    loál. érdekes csattano volt a vége:D
  • _Vegeta_
    Nem vege, kozepe! :>>
    [kukacoskodik]
  • Punker
    hát ja a 2 legjobb sorozat egyszerre ment :)
  • Zsolo007
    1,5 hónappal volt hamarabb a DS9 perimerje ('93 január 3) a Baby 5-nél ('93 február 22)

És '99-ben lett vége mindkettőnek (Baby5: január 3, DS9: júni 2)

:)
  • Punker
    kb egyszerre ment 90-e sévek vége.....
  • phalanx
    lehet tévedek de szerintem DS9 volt előbb nem babylon 5
  • dinomano
    En a DSN-t nagyon nem komalom, nekem az egesz latvanyvilagtol/fajoktol elkezdve semmi sem tetszett benn... A törtenetszal szintugy nem fogott meg; az egeszet tul Babylon5-ösnek talaltam... :-P A többi sorozat szerintem oké, és az uj Enterprise-t is komálom... :-D
    Gondolom már neztetek a StarWrek-et... Én nemreg töltöttem le... Kivancsi vagyok... :-D
  • phalanx
    szerintem teljesen korrekt mindkettő
  • _Vegeta_
    Nem mindenki volt igy vele. :>>
  • Punker
    Data-nál csak janeway volt idegesítőbb :))))

16 rész DS9 vár most rám a winyón úgyhogy elvagyok :)
  • akyyy
    nekem tetzett, jó kis "szemüvege" volt:D

De Data örök kedvenc stem a startrekbe mindenkinek:)

• _Vegeta_
    Brent Spinert nagyon csipjuk nem ugy mint azt a Geordi-t alakito kocsog szineszt. Mar a nevere se emlexem pontosan. :D