Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem kell akkoris 😛
addig keressétek a régit 😄DDDDD
REAL MADRID
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Apropo: Csak nekem nem jelenik meg a banner?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
sarki közértbe nézd meg,ott lehet kapsz 😛
REAL MADRID
REAL MADRID
Gyakorlokartyakat? Pontosan mit ertessz gyakorlokartyan?
Ez a japan kapd elo fuzetet lehet valahol venni? 😊)
Hiraganát már viszonylag jól olvasok, de a kata még hátravan :/ Majd ha profi leszek belõlük (MUHAHAAAA!!!! <#idiota>#idiota>) akkor nekiállok pl szavaknak. Egyébként ajánlom a JAPÁN Kapd elõ füzetet, egész jó 😊
Továbbiakat az Általános -> Japán topikban, szvsz
Japanoknal nincsen 'V' azaz a 'b' es a 'v' kozott kell ejteni. (Vagy hogy😄) Vegetat pedig ugy irjak/ejtik hogy Bejíta tehat ベジータ. Legalabbis en igy tudom, meg animebe is inkabb azt hallani hogy bedzsítá! 😊
Neked ennyire megy a japan? En sajna lassan haladok, még az irasjeleket tanulom meg alapmondatokat gyakorlok, de nagyon teccik. Nagyon szep hangzasu nyelv.
Hogy ejted? Vegíta? mert akkor ウェギータ (wegiita esetleg ha vegiita-t akarsz, akkor ヴェ az eleje)
Vedzsíta? Akkor meg ウェジータ (wejiita)
A többi meg rendben van 😊
Ja, és sok sikert a nyihogáshoz 😊
(NIHONgo ga ojouzu desu ne - Milyen jól beszél japánul. Ebbõl a nihon a japán 😊 (felkelõ nap szó szerint ))
Pontosan az. 😊
Watashi wa vegeta desu!(meg csak most kezdtem tanulni a japant) ^^
llw66: Megertelek, startrek rulz! 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Remélem valaki tud ebben segíteni. Egyébként én is Star Trek "fan" vagyok, szerintem ez az "univerzum" az egyik,hanem a legjobb sci-fi! Beleértve a 10 db mozifilmet, illetve a 5 db sorozatot. Továbbá esetleg érdekelne az új sorozat, mivel az azt a z adót nem tudom fogni ahol megy az Enterprise. Elõre is köszi!
Mi van az aláírásodban? 😊 watashi ha bejiita desu ? (vatasi va bedzsíta desz) 😊
Search for spock plakátját láttátok humoros/aranyosban? 😊
REAL MADRID
bár, ha megnézzük az entes vulkániakat, elég sok maszk hasonlítana rá, a hangja meg szinkonnál ugyse számít becsukott szemmel barátok köztbe berényi andrásnál még néha felvillanhat spock😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
akkor már inkább én 😄DDDDDDDD
REAL MADRID
fellendül a star trek piac ujra, és jönnke a jobbnál jobb sorozatok😊😊😊
kicsit sötét rész jön, de legalább legyen valami, és ne ekkroa punynadás mint amit eddig éltünk át az ent befejezése óta😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
addig lehet voyager rerun-t kell tartani 😊 vagy sufni entit forgatunk 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
Akkor kvázi háborús helyzet volt, és be is indultak az ellensúlyok: a médiasztárok, hollywoodi hirességek, milliárdosok (pl. soros györgy) dollártizmilliókat költöttek bush elleni kampányokra, botrány volt az Oscar gálán, a liberális újságok vezércikkek tucatjaiban foglalkoztak a szabadságjogok korlátozásának kérdésével, stb.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Kéretik felidézni mi is volt 9/11 utáni hónapokban, amikor valaki ki merte ejteni a száján, hogy azza esetleg nemme nemazzavót amit it nekünk beadnak zagyvaságot
A felsorolásból hiányzik a kicsinálja, merthogy BÁRKIT ki lehet csinálni (ujjlenyomat adatbázisban, bárhova odahamisítható ugyebár ....)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Márpedig ez egy nagyon is valós demokrácia fontos ismérve, több hatalmi góc van, nem pedig egy központ.
4 évente dönthetnek, hogy éppen ki legyen az uralkodójuk, nomeg szenátort és képviselõt választanak.
DE ha egyes érdekköröknek nem tetszik a nép választottja akkor vagy:
- lelövetik (JFK)
- politikailag kicsinálják (összes demokrata jelölt)
- emberileg eltiporják (Clinton)
- elcsalják a szavazást (dél USA utolsó 2 szavazás)
Bármit is tett az orális irodában Clinton pölö én akkor is rá szavaztam volna, mert talán az elmúlt 30-40 év legokosabb elnöke volt, viszont tönkretették egy lejáratókampánnyal, így újra nem indulhatott (többet költöttek a Clinton kivizsgálásra mint a 9/11 kivizsgálására !!!)
Szóval az sem demokrácia, valójában az is egy diktatúra diktátorokkal, demokráciának álcázva
Mellesleg Darth Vader és sokat emlegetett módszerei bizony képesek lennének manapság is bárkibõl kihozni a 140%-os teljesítményt <#eplus2>#eplus2>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3