11588
-
#7460 A régóta várt film producerei úgy gondolják, hogy a 28 éves skót tökéletes lenne az ikonikus szerepre. A trekkie-k pedig egyetértenek, már egy ideje kampányolnak James mellett - aki az epikus Skócia utolsó királya című filmben tűnt fel -, hogy ő kapja a szerepet.
A film forgatókönyvét még éppen csak befejezte a Lost atyja, J. J. Abrams. A pletykák szerint Matt Damon lenne Kirk kapitány. A Paramount szerint a szereplők válogatása még gyerekcipőben jár, így nem is kommentálják az eddig felbukkant neveket.
Egy bennfentes azonban felfedte, hogy a producerek szeretnének egy skót Scottyt, és James a legerősebb jelöltjük. A film az Akadémiáról éppen csak kikerült, fiatal Kirk és Spock kalandjait dolgozza majd fel. Az eredeti filmben az ikonikus szerepeket William Shatner és Leonard Nimoy játszotta.
Scotty megformálása - akit James Doohan keltett életre - álomszerep lenne a sci-fi rajongó James számára. A glasgowi születésű színész egy másik sci-fi alkotásban, a Wanted-ban is szerepet vállalt. Saját bevallása szerint szenvedélyesen imádja az sf műfajt, legyen szó filmről, könyvről, művészetről, egyebekről.
James 11 évesen olvasta el A Gyűrűk urát, innentől számítja sf addikcióját. Elmondta, a könyv után végigolvasta Frank Herbert Dűne sorozatát, majd elkezdte nézni a Star Treket.
Forrás: The SundayMail -
Nuki #7459 én is ismerek egy lányt, bár ő nem rajongó, csak 'szereti' :)
fehér hollóként van tisztelve :) -
_Vegeta_ #7458 A tngt? -
Peld #7457 Én is rászoktattam a barátnőmet a Trek nézésre, a TNG-t bírja is..., a többit csak kényszerből nézi velem:D -
#7456 Enterprise mikor is volt? melyik években? -
_Vegeta_ #7455 En meg nem talalkoztam trekkie nocivel. :) -
#7454 Szerintem a normális lányok szeretik! Például az én feleségem is! -
_Vegeta_ #7453 Szerinted mien ritka egy noci trek rajongo? :) -
#7452 Imádom a smileykat(bár ez talán nem ide tartozik...:) -
#7451 Köszönöm, Köszönök
Egyébként nem hinném, h itt bárki is buta lenne:) -
_Vegeta_ #7450 -
#7449 Yeah! -
#7448 talán most... -
#7446 Nem is olyan egyszerű a nevem helyére képet feltölteni:P -
#7445 ______---- -
#7444 A voyager most megy a Viasat 3-mon. Vasárnap kb 10:00-kor kezdik (néha 15 perccel korábban), s kb 12:00-kor van vége.
Az az automata nem is mondta hogy van fia... -
#7443 A zenéje tényleg jó volt, csak hát a voy-hoz képest...
A lényege: "Nekünk embereknek jogunk van mindent tudni!"
Én nem vártam meg a 4. évadot .°) -
Nuki #7442 miért, nem halt meg a 24. óra végén? -
_Vegeta_ #7441 Rajottek hogy kalap szar volt az egesz. :) -
Cat #7440 Jack Bauer a 8. évad végén lelövik és meghal -
#7439 Kössz hogy elmondod, azt ís irdle h Jack Bauer a 8. évad végén lelövik és meghal -
Cat #7438 nem derül ki semmi több, csak húzzák az agyad. Dobják az egész szálat a semmibe. -
#7437 lehet h rosszat írok akkor sorry
tehát:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van az a faj, ami az első részben is van, hogy tudja magát álcázni stb.
Nos, a jövőben tudnak az időben utazni, és visszautaztak, és módosították pár, akkori lényeg dns-eit, hogy erősebbek legyenek, és h legyőzzék a klingonokat vagy mi....
Csak ugye jött az emberiség és beleköpött a levesükbe.
És miközbe archerék felfedeznek, néha felbukkan az az emberke a jövőből, hogy segítsen nekik, stb...
De lehet öszekeverem a dolgokat a xindivel.
ott is haosnló, vannak a gondozok, egy másik univerzumból, akik lathatóvá akarják tenni a mi univerzumunkat( a gömbök segítségével, iylen ilyen nagy rózsaszín zselés lenne minden).
De mivel nem tudnka még fellmaradn itt, ezért a xindiknke azt monjdták hogy őket elpusztítják az emberek, irgum burgum öljék ki őket.
De hogy oszt mi történt, azt nemtom megmondani mert az AXN-en még nincs 4. évad, és sztem abban elég sok mindne kiderül.
-
Petko #7436 mire gondolsz konkrétan? "időalagút"? -
Peld #7435 Sziasztok!
Valaki eltudná magyarázni ezt az időalagutas dolgot, mert most kapcsolódtam be az enterprise-ba, és nem értek 1-2 alap dolgot...
Köszi előre is -
Inquisitor #7434 Valaki nem tud valahol a netten egy képet a Voyagerből Hetes és a Doki "fiáról", kéne avatarhoz :) -
_Vegeta_ #7433 youtube-n keress ra -
Nuki #7432 hol hol? -
nickb #7431 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Special Collector's Edition mozifilmekhez keresek magyar feliratot...
Köszi -
_Vegeta_ #7430 Startrek vs Starwars, akarhanyszor nezem mindig besz@rok rajta. Nagyon jol megcsinalta a srac. :) -
_Vegeta_ #7429 Voy-t meg mindig nem lattam. :'(
Azert figyelhettek volna ilyesmire ha mar irnak egy sztorit legalabb nezzek meg van e valami atfedes korabbi reszekkel. :) -
#7428 Egyébként a Voyager is végzett kavarást ám...
1993 A group of genetically engineered super humans seize control of 40 of Earths nations simultaneously. Terrible wars follow in which entire populations are bombed out of existence.
1996 The Eugenics wars end. Khan escapes in a DY-100 sleeper ship named the SS Botany Bay along with 96 of his fellow supermen and women.
Shortly after the war the crew of the USS Voyager travel to this time period after an encounter with a 29th century Federation Timeship Aeon, under the command of Captain Braxton. The crew discover that much of Earths computer revolution has been a result of a Henry Starlings salvage of the Timeship in 1967. Voyager's crew are able to prevent Starling from any further use of the Timeship.
Aki emlékszik erre a részre az tudja, hogy a háborúnak semmi nyoma sem volt, de még csak meg sem említették....De a technika sincs meg...
Mondom, akit jobban érdekel az olvassa végig a ditl.org/timeline részét... -
#7427 nekem teccik a xindis rész:)
A ferengises télelg elcseszték, de nem tudták anevüket, ezért nem jegyeztek fel róluk semmit(?).
Engem az zavar, hog ymikro mutatják a jövőképeket, mintha nem is trek lenne...
Voyagerbe ha ajövőbe voltak, fel lehetett ismerni a föderáció jeleit, stb. -
_Vegeta_ #7426 Igen szerintem borzalmasan oldottak meg az entet nem csodalom hogy inkabb hanyagoltak. (persze oké nezettseg miatt:))
Es akarki akarmit mond a xindis resz valami elkepesztoen borzalmas lett. Unlamas es hulyeseg. Najo mondjuk ez inkabb csak szvsz.
Inkabb meseltek volna el a foderacio megalakulasat. :) -
#7425 Borg (bár ez magyarázható), taréjos klingon (kicsit gyorsan vesztik, el, és szerzik vissza, nem?), Ferengi (állítólagos legendákat hallott róla az Ent-D, mielőtt találkoztak volna velük, de szvsz egy ilyet, ami az NX-01-en volt több oldalon át dokumentáltak volna), a nagy horderejű események sem igen illenek a képbe (pl a xindi konfliktus, az időháborúk, vagy mi), meg úgy az egész bandának legalább akkora hírnévvel kellett volna rendelkeznie a sorozat végére, mint Kirk-nek. -
#7424 monjd egy példát:D -
#7423 Az tagadhatatlan, hogy vannak dolgok amiket ügyesen rendeztek. Pár napja olvastam végig a trek kronológiát ditl.org-on. És teljesen meglepődtem, mekkora kavarást végzett az ENT. A jó pillanatai ellenére sem illik a képbe :(.
Az a baj, hogy félek, hogy a XI is erre a sorsa jut majd :'( -
#7422 Sztem Trekben is zsír, lásd pl a borg részt....
persze az is igaz hogy nem hibamentes:) -
#7421 Attól függ honnan akarom nézni:
Ha a nagy Trek fan szempontjából nézem, egy katasztrófa, mert tele van hibákkal (értsd: nem felel meg a korábban felállított idővonalnak). ÉS egyébként is úgy néz i mint az Akira osztály :).
Ha egy sci-fi fan szempontjából nézem, akkor viszont egy kellemes fokozatosan javuló sorozat, mely 3. évadban csúcson volt, és a negyedik is tök jó lett. -
Nuki #7420 áh.... a zenéje monnyuk nem volt rossz :)
túl keveset láttam belőle hogy ítélkezzem.