11588
-
#7500 ide 5 gb megosztás több mint elég -
_Vegeta_ #7499 Mirol beszelsz? :) -
#7498 lehet az lesz mert a DS9-t még visszaosztani se lehet mert csak 1 ember szedi rajtam kívül. -
#7497 onnan is az ilyen rendszerek miatt léptem le, ossz meg 50 gigát naponta csak 1x sz@rhatsz stb szabályok..... -
#7496 uhh 10k, hát az tényleg nem torrentbarát feltöltés -
#7495 ilyenkor azt lehet tenni hogy letöltessz 1 db részt valamelyik új sorozatból amelyiknél sok a leecher, és seedeled 1-2 napig, utánna már lesz elég feltöltésed hogy le tudj szedni 1-2 évadot
vagy alternatívának ott a DC++ ahol a világon semmit nem kell feltöltened, nem is értem miért nem azt használod -
#7494 -
#7493 3 giga letöltés után jön a rendszabályozás, eddig lejött 1 giga kb, de fel csak 10 megát tudtam tölteni, a rendszer szerint mennyit is kéne 100?
mos tmegnézem mi van ha leveszem a letöltési sebességet 120-ról 75-re bár kétlem hogy sokat javulna, 10k-val tudok max feltölteni az meg kicsit vicc kategória. -
#7492 miért nem kivitelezhető? nekem 3/0,38 mbit netem van még jóval többet töltöttem fel mint le -
#7491 rég láttam ilyen fasiszta rendszerű dolgot mint ez a sorozatos izé, ha x idő alatt nem osztasz vissza x anyagot akkor repülsz, az hogy fizikailag nem kivitelezhető sima nettel az nem érdekli őket. -
#7490 Hát akkor marad az angol eredeti DVD! -
#7489 lol nemtudom honnan vettétek ezt az ftp dolgot, sose mondtam hogy ftpt fogok adni be kell érnetek torrent-el meg DC++al -
Nuki #7488 nekemis kérlek légyszives :) -
#7487 engem is érdekelne ez az ftp hely! :D -
#7486 küldtem pmet -
#7485 Így van! Mondj egy FTP-t és nem ülsz majd hiába... :D -
#7484 Igen, akkor mondj címet, és letöltöm gyorsan :) -
#7483 mondj egy FTP-t gyorsan :) -
#7482 jah és ez voltmár? -
#7481 miért van mindenki ennyire kiakadve ezen a DS9-en?... szinte bárhonnan le lehet tölteni -
Nuki #7480 cöh, az megteheti akinek nincs letöltéslimitje... :P -
#7479 Montam én hogy full DS9-em van?!! Kukkra nincs egy fia részem sem meg belőle, de majd utánanézek... :D -
#7478 nekem sincs. axnem sincs, de az még másnál van szal ott tudtam nézni. de ez meg sehol:( de sebaj, legalább dvdripben, magyar hangal megnézem, torrentről:D -
_Vegeta_ #7477 Nekem csak voyagerem nincs. :( -
#7476 Teljes DS9-od van? -
Nuki #7475 jaj te szegény =)
#7473: kár hogy azom nincs...remélem ezzel egyedül vagyok. -
#7474 honnan szereztél full DS9-t? -
#7473 AXN Scifi - Február 18. (vasárnap) 15:00
Enterprise IV. évad. 1. rész
-
#7472 Nnna, most hogy kifogytam a TOS-ból is, mégis mi a halált nézzek?!! (kínomban már Atlantist néztem) :D
Lehet megnézem egybe a DS9-et, azt úgysem néztem még egy menetben végig, csak össze-vissza. -
Nuki #7471 én a szpemkukából turkásztam ki :P -
_Vegeta_ #7470 Nope, még mindig semmi.. Ingyenes spamszures a nexusnal? Mindent szűr. :D -
Nuki #7469 arra a címre ment ami sg-n fel van tüntetve neked :o -
_Vegeta_ #7468 Omosiroiii... nem kaptam semmit se szerencsere. kopkopkop :D -
Nuki #7467 most néztem, te ímélcímed is köztük volt... :D -
Nuki #7466 két ímélcímemen is megtalált:
" Szia!
A Star Trekes oldalakon keresztül jutottam hozzád/hozzátok... Remélem, még él legalább néhány cím XD Szörnyűséges problémában szenvedek, ami miatt az összes Trekkernek írok, akit csak fellelek a neten... Szóóóóval... Elvesztek az adatok a gépemről, és ezzel együtt 2 Star Trekes fan fiction, és megszűntek az oldalak, amiken fönt voltak... Az egyiknek az a címe, hogy Ellenszólam, a replikátorról szedtem le, és vagy 7 fejezet hozzú... A másik pedig Az álmodó, ezt meg a startrek.scifi-hu-ról. Ha netán meglenne neked az egyik, akkor nagyon hálás lennék érte.. Tudom, nem túl valószínű, de mindenképp kellenek, és nem tudom már kitől kérni ^^
Minden jót!
Annie Flower " -
_Vegeta_ #7465 Csak te voltal ilyen "szerencses". :D -
Nuki #7464 ti is kaptatok levelet egy lánytól, aki két fanfiction után érdeklődött? -
Peld #7463 Amúgy a B'Elana névből szerintem a többség sejtette :D -
#7462 Én lány vagyok.
Egyébként az egyik osztálytársam huga is imádja. -
rikox #7461 A legjobb a TNG volt de szerintem a többi sorozat is nagyon jó.
Remélem lesz még ujabb mozifilm.