Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
#6336 😄😄D

mrzed001
Te látsz rosszul, az biza a Season 2

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Season 1 v. én látok rosszul?

REAL MADRID

akyyy
ezt láttátok már? tegnap szereztem😊

mrzed001
Igen, engem is ez fogott meg legjobban elsõre az Ent-ben. A távoli múlttól a jelenig, egy kis kitekintés a közeli jövõbe (a beleanimált RamJet piszkosul hasonlít a NASA új üdvöskéjére), az ûrállomás továbbfejlesztése .... aztán a távoli jövõ a nagy hajókkal ... szóval sztem nagyon hatásos

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Akinek még nincs meg, TOS Season 2 HunSub a B-n 😊)

Az entes intro sokkal emberkozelibb. 😊
Harom dolog van ami jo az entbe:
1) intro
2) tft monitorok
3) archer imadja a vizilabdat 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

akyyy
érdekes amugy, mikor anno elõször néztme star treket tv3-on, Kirkéket adták még, akkro fogott meg. bár nem mindig néztem mert eléggé kicsi voltam, deha épp ezment a tvbe tuti néztem, tetszett az is mikor az elején mondta h az ûr alegvégsõ határ... ugyanigy atng is, csak ott az volt a rossz h az elsõ évadot adták tán csak le...:S nah alényeg annak is tetszett😊 egybõl.
majd ezután jó sokára jött aviasaton a voyager...mikor meghalottam hogy kezdõdik, pff, rosszul voltma tõle😊 aztán szép lassan egyre jobban bejött, míg a voyager lett az egyik kedvenc sorozatom. ezután ds9-t néztem ami hol tetszett hol nem.... majd ujra tng viasaton, közbe volt ent elsõ évadja is, ekkor már tetszett mind. az entbe fõleg az tetszett/tetszik hogy énekelnek benne, meg ahogy végigmutatja a repülés történelmét😄

Sztem a legjobb startrek theme song/intro zene. 😊

akyyy
megszereztem áh de jól szol😊

Kösz!

Bernd ismét nem okozott csalódást. Király az oldala, mint mindig.

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Maketthez kellenek a pontos adatok. Nagy, NAGY maketthez...

Nem látom be ezeknek mi értelmük. nagy vonalakban kell tudni (pl. egyik részben teljesen szétlövik a hajot, és kirepülnek az emberkék, belátni a hídra). Ennél jobban minek tudni.

akyyy

akyyy
startrek.com -on van ilyen "túra" hogy körbe lehet nézni a fedélzeteket, és ott van ilyne tervrajz nézetbe is a hajó, felül ill oldalnézetbe 😊

NX-01-hez keresnék deck plan tervrajzokat. Tudna valaki segíteni?

Egyébként a harmadik évad télleg király, de a negyedik... Nagyon ütõs lett a végére...

mrzed001
Sztem meg a nyitó képsorokkal együtt egyszerûen k-rvajó 😊

akyyy
nics se emulem se a másik😞 csak dc meg torrent 😞😞😞

[NST]Cifu
ED2k link (E-mule, Shareaza)

Egyébként meg beírod a p2p keresõbe, hogy enterprise theme season (audióként, persze), nekem így hirtelen kidobott 8-9 találatott fél perc után.

RelakS
fú, arra már nem emléxem

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

akyyy
én meg azon vagoyk h megszerezzem, de sehol sem található😞😞😞 nekme tecick

[NST]Cifu
De. Meg õ volt a B5:Crusader elsõ tisztje is.

RelakS
Fõleg, hogy gyors zene van a lassú számhoz <#wilting>

RelakS
Az új sárga tiszt nem szerepelt a Lost-ban?

[NST]Cifu
Egy picit. De szerintem továbbra is förtelmes. 😊

RelakS
Most nézem az ent 3. évad nyitófilmjét. Jól hallom, hogy más a zene? 😊

[NST]Cifu
A "Jefferies tube" Matt Jefferies-re utal, aki az eredeti sorozatban az elsõ Enterprise csillaghajó desingere volt.

egy mérnök 😊
kismillió eszközt hívnak a feltalálója nevén, minek ezt magyarázni? xy és kész.

akyyy
és õ kicsoda? 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mert õ találta fel.

akyyy
miért JEffires a JEffries csõ?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
bakker mi ez a pancser hegyesfül utánzat?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

akyyy
fent is van torrenten már magyarul dvdképhez rögzítve hmmmmmmmm😊

gyorsabb lett az introzene. 😊

akyyy
ááááááááááá harmadik évad kurvajól kezdõdik😄😄

az elejét is megváltoztatták egy kicsit, már star trek enterprise a neve meg más a zeneis meg kell szerezni D:

az senkit nem izgat

tom de a hír nem!

REAL MADRID

Punker
ezek ezer éves képek

Vetkõzik a Star Trek szépség

<#wow1><#finom><#finom><#beka2>

REAL MADRID

Punker
és még mindig 97,7%-on van 😞

mrzed001
A karbonba fagyasztott Han Solo szobor mellé jól mutatna Kirk széke ... márha lenne pár misim 😄

Punker
2/7 tetû lassan jön, aszem ma már nem tom megnézzni 😞

Punker
hm? 😊

mert miert? 😊

Punker
"A sorozat negyvenedik évfordulója alkalmából több mint ezer tárgyat árvereznek el 2006 október 5-7-én New York-ban. A kikiáltási tárgyakat a CBS televíziós csatorna és a Paramount filmstúdió bocsátotta a Christie's aukciós ház rendelkezésére, mind a hat Star Trek tévésorozatból és a tíz mozifilmbõl.
Cathy Elkies, az aukciós ház különleges gyûjteményeinek igazgatója szabadon válogathatott a Star Trek összes díszletébõl és jelmezébõl.

Tényleg lehetõvé tették, hogy bemenjünk a stúdió raktáraiba, és összeállítsunk egy olyan kollekciót, ami a sorozat egész történetét elmeséli - mondta. - Amikor beléptem, az jutott eszembe: "Te jó Ég, ez kell nekem".

A megszerezhetõ emléktárgyak közé tartozik egy pár fézer-fegyver és az Enterprise-csillaghajó apró részletekig kidolgozott makettje, amelyet a Star Trek 6: Az ismeretlen tartomány címû filmben használtak a vizuális effektusokhoz. A rajongók emellett licitálhatnak Spock, Uhura és Picard kapitány jelmezeire is.

A legértékesebb kikiáltási tárgy Kirk kapitány székének másolata, amelyet a Deep Space Nine sorozat számára készítettek 1996-ban. A szék az Idõ-zavar epizódban szerepelt, becsült értéke 15 ezer dollár (több mint 3 millió forint)."

mrzed001
Mindig is egy mûködõ executor osztályú csillagrombolót szerettem volna karácsonyra ...
Eddig még sajnos nem érkezett meg .... lehet hogy sérvet kapott a télapó 😄D

mrzed001
Örült Stone, egyik nagy kedvenc.

A másik felérõl meg eszembejutott egy pacifista háborúellenes amcsi tüntetésen hippi lányka kezében látott plakát szövege: Fighting for peace is like fucking for virginity (Harcolni a békéért olyan, mint baszni a szüzességért)

Mivel én annyira nem vagyok békepárti .... jöhetnek a nagy pukik 😄D