11588
-
#7379 egyenlet? hát utóljára a lineáris qrva@nyából buktam meg, de mint jó pókeres természetesen a valószinűség számításhoz tartozó valami :) -
Nuki #7378 neked melyik a kedvenc matematikai egyenleted? -
#7377 ok :) -
Nuki #7376 én inkább valamiféle holo-regényre gondoltam :) (korlátozott jogok, ott volt utalásnak, habár tudom nem pontos:) -
#7375 meg ő irogatott nem? -
_Vegeta_ #7374 (s)Cickó fozocskezne szerintem. :D Csiken párikáss -
#7373 és itt a megvilágosodás miért az egyik kedvenc kapitányom :) -
#7372 regényíró? az tuti inkább főzőcskézne :) -
Nuki #7371 a könyvolvasó mellé regényíró is dukálna :P
habár neki korlátozott jogai vannak.. -
#7370 archer?:D dáma vagy torpedó...esetleg ötödölő -
_Vegeta_ #7369 Jaja az inkabb worf.
Picard tuti inkabb konyvet olvasna.
Janeway aknakereso.
Kirk mekkerdezne mi az a windows.
Data programozna maganak egy uj jatekot. :D -
#7368 az worf-nak van -
Nuki #7367 space cadet flipperjáték? :D -
_Vegeta_ #7366 Ez jo miszter szpokk mast nem is tudom elkepzelni mit jatszhatna windowson. :D -
#7365 -
#7364 :DDDDDDDDDDDADASD
-
Nuki #7363 jó színész, TCN-en (vagy hol, ami a Cartoon Network után van este) ott sokat látni :) -
#7362 Nevére nem emlékszek, de ugyanolyan "lágy" hangja volt mind Spinernek. -
#7361 Ki volt a tv3-as? -
#7360 Data TV3as szinkronhangja tök olyan volt mint Brent Spineré. De sajna a viasat elég rossz hangot talált neki :( -
#7359 picard magyarhangja viszont hasonlít az eredetihez:) -
Cat #7358 az enterprise gépésze sem túl hiteles anélkül az elnyújtott texasi kiejtés nélkül. -
Nuki #7357 nyüff -
#7356 semleges zóna létrejötte.. hát nem tudod? üjjle eggyes! -
_Vegeta_ #7355 Minden jobb eredeti nyelven. Amugy Scotty akcentus valami felelmetes. :D
Birom a burajat. :) -
#7354 Én csak azt tudom, hogy ma is néztem egy TOS részt és már nem tudnám (sose tudtam) szinkronnal élvezni, mert ANNYIRA jó Spock, Kirk, McCoy, Uhura, Chekov, Sulu és Scotty hangja, hogy az már beszarás. Már csak ezért érdemes megnézni, mert pazar az összes dialógus, amit ezek lenyomnak! (Jelzem a Voyager is pont egy nagyságrenddel élvezhetőbb angolul, mint szinkronnal) -
Nuki #7353 "a kezük itt maradjon"? ezt nem értem... -
#7352 Mellesleg amúgy elég dúrva, hogy Kirk és Sisko magyar hangja ugyanaz:D -
#7351 Ti mit tudtok a 2160 beli Föld-Romulán háborúról? A romulánok kényszerítették a földet, hogy a kezük itt maradjon? vagymi:S valszeg TOS-os időkből származik.
szerk.: közbe rájöttem hogy ekkor jött létre a semleges zóna. erről mit tudtok amugy? meg magáról a háborúról? -
#7350 hát ez nem sok semmi -
#7349 A főoldalon van egy hír a XI. részről.
Érdekessegek az űrszekerek háza táján -
#7348 Ez nem meglepő, mivel az 1x1 pixeles spacer.gif nevű fájlok ritkán tartalmaznak posztert, annál gyakrabban használják tudatlan "webdesignerek" helykitöltésre :) -
#7347 nem baj, lehet nem is új... iylen recék vannak benne meg ott a dátum..
de amúgy nem tud valaki vmi infot róla??? -
#7346 ezt szerintem elszartad mert nekem csak egy fehér lapot hoz be:D -
#7345 [URL=http://www.startrek.com/html/images/spacer.gif]"Új" poszter az XI-ről.[/URL] -
#7344 Ja ja ez így van szerintem is -
#7343 tőlem... -
_Vegeta_ #7342 Szoval mirol is beszeltunk? :) Jadzia es Ezri ket kulon szemelyiseg, akik az egyesules utan kaptak egy csomo uj dolgot. Szerintetek Jadzianak es Ezrinek ugyanolyan vagy nagyon hasonlo szemelyisegunek kellene lennie ugye Dax miatt. De nemlettek, mert nem szemelyiseget kaptak hanem tapasztalatokat, emlekeket. Vagy ott van az a resz amiben Jadzia azt a nemtommi szertartast hajt vegre es megkeri a baratait hogy befogadjak egy-egy elozo gazdatestet. Ott is az osszes gazdatest meroben kulonbozo szemelyiseg es Jadzia csak a tapasztalatokat kapta meg a szemelyisege nem valtozott. Stimm? :) -
Nuki #7341 Én ezt elfogadom elvégre lehet olyan ember akinek egy jól ápolt külsejű, klingon megtetszett, szerelem, minden.
De 'jó'...hogy is fogalmazzam... inkább 'valósághűbnek' tűnt azt látni, hogy a "nekünk nem számít semmi pénz csak felfedezés" után látni olyat hogy egy ember azért bele tud szeretni egy Ferenghibe :D (na hogy külső, belső, vagy pénztárca dominált e arra nem emlékszem pontosan, de az egyik ezek közül egyértelmü szerintem:) -
#7340 Én kinyúltam Ezri-n. Jadzia erős, erőszakos személyisége után, ami igen meggyőző volt ez a seízesebűze kis senkicske tényleg ijesztő kontraszt volt. Egyik percben egy olyan nőt látunk, aki egy Klingonnak is súlyos sérüléseket okoz szeretkezés közben és méltó párja lehetne a kvadráns bármelyik uralkodójának, másik percben meg ott pityereg egy árva kis nímand... Kikészültem. De tényleg. Csak azért nem tudtam haragudni ANNYIRA a készítőkre, mert nem tehettek mást, ők sem így tervezték a sztorit. Nem lett volna rossz az Ezri, csak Jadzia után harmatos tudott csak lenni (majdnem bárki az lett volna).
Ja és persze jól kibasztak Worffal így a sztoriban, aki az egyik kedvenc karakterem és végre megérdemelte volna, hogy kicsit még élvezhesse az igaz hősöknek járó jutalmat.
Sorry, ha valakinek a lelkébe gázoltam volna, de Jadzia is az egyik kedvenc karim volt...