Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kösz!
Bernd ismét nem okozott csalódást. Király az oldala, mint mindig.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Maketthez kellenek a pontos adatok. Nagy, NAGY maketthez...
NX-01-hez keresnék deck plan tervrajzokat. Tudna valaki segíteni?
Egyébként a harmadik évad télleg király, de a negyedik... Nagyon ütõs lett a végére...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Egyébként meg beírod a p2p keresõbe, hogy enterprise theme season (audióként, persze), nekem így hirtelen kidobott 8-9 találatott fél perc után.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
kismillió eszközt hívnak a feltalálója nevén, minek ezt magyarázni? xy és kész.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
az elejét is megváltoztatták egy kicsit, már star trek enterprise a neve meg más a zeneis meg kell szerezni D:
REAL MADRID
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
REAL MADRID
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Cathy Elkies, az aukciós ház különleges gyûjteményeinek igazgatója szabadon válogathatott a Star Trek összes díszletébõl és jelmezébõl.
Tényleg lehetõvé tették, hogy bemenjünk a stúdió raktáraiba, és összeállítsunk egy olyan kollekciót, ami a sorozat egész történetét elmeséli - mondta. - Amikor beléptem, az jutott eszembe: "Te jó Ég, ez kell nekem".
A megszerezhetõ emléktárgyak közé tartozik egy pár fézer-fegyver és az Enterprise-csillaghajó apró részletekig kidolgozott makettje, amelyet a Star Trek 6: Az ismeretlen tartomány címû filmben használtak a vizuális effektusokhoz. A rajongók emellett licitálhatnak Spock, Uhura és Picard kapitány jelmezeire is.
A legértékesebb kikiáltási tárgy Kirk kapitány székének másolata, amelyet a Deep Space Nine sorozat számára készítettek 1996-ban. A szék az Idõ-zavar epizódban szerepelt, becsült értéke 15 ezer dollár (több mint 3 millió forint)."
Eddig még sajnos nem érkezett meg .... lehet hogy sérvet kapott a télapó :DD
A másik felérõl meg eszembejutott egy pacifista háborúellenes amcsi tüntetésen hippi lányka kezében látott plakát szövege: Fighting for peace is like fucking for virginity (Harcolni a békéért olyan, mint baszni a szüzességért)
Mivel én annyira nem vagyok békepárti .... jöhetnek a nagy pukik :DD
#6285: :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akkor meg már miért komp, miért nem egy nagyobb, 3mas osztályu szonda - és megérkeztünk az UAV-hez :D
Szal. ha én volnék kapitány, a hajómat jól megpakolnám nagyhatótávolságú nagyágyúkkal. Csakmerhogy a békét legjobban tudjuk mivel lehet fenntartani! Így mindjárt sokkal jobban hajlik mindenki a tárgyalásra/diplomáciára. Fõleg mikor kilépsz fölöttük a szubtérbõl és azt hiszik egy bolygó árnyékába kerültek! :DDDDDD
Pedig 2 szódásszifonnal még egy rombolót is meg tudsz forgatni :D
akkor az abba az iranyba fog elindulni
Bizony, ki is mondta, hogy adjatok egy fix pontot, és kifordítom a földet a tengelyébõl
Nézd meg a Szojuzokon vagy az Ûrsiklón milyen apró kis hajtómûvek felelnek a kormányzásért...
Magyarázat:
SSME - az ûrsikló fõ hajtómûve, 3db van belõle, ezek juttatják az ûrbe az ûrsiklót, csak a felszálláskor mûködnek
OMS - az ûrsikló orbitális hajtómûve, 2db van belõle, ezekkel módosítja a pályáját a világûrben, illetve fékezi le magát a visszatéréskor
RCS - az ûrsikló pizicionáló hajtómûvei, ezek forgatják az adott irányba az ûrhajót, illetve végzik el a finom manõvereket pl. dokkolásnál, összesen 44db található az ûrsiklón, a farkán illetve az orrán.
Az ûrsikló farka, megjelölve a különféle hajtómûveket
A Discovery, látható a három SSME, a két piros védõsapkával védett OMS hajtómû, és az aranyfóliával lefedett kis kerek RCS hajtómûvek
Egy RCS mûködés közben (STS-6)