Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem a legjobb startrek theme song/intro zene. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

akyyy
megszereztem áh de jól szol:)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Kösz!

Bernd ismét nem okozott csalódást. Király az oldala, mint mindig.

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Maketthez kellenek a pontos adatok. Nagy, NAGY maketthez...

Nem látom be ezeknek mi értelmük. nagy vonalakban kell tudni (pl. egyik részben teljesen szétlövik a hajot, és kirepülnek az emberkék, belátni a hídra). Ennél jobban minek tudni.

akyyy

akyyy
startrek.com -on van ilyen "túra" hogy körbe lehet nézni a fedélzeteket, és ott van ilyne tervrajz nézetbe is a hajó, felül ill oldalnézetbe :)

NX-01-hez keresnék deck plan tervrajzokat. Tudna valaki segíteni?

Egyébként a harmadik évad télleg király, de a negyedik... Nagyon ütõs lett a végére...

mrzed001
Sztem meg a nyitó képsorokkal együtt egyszerûen k-rvajó :)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

akyyy
nics se emulem se a másik:( csak dc meg torrent :(:(:(

[NST]Cifu
ED2k link (E-mule, Shareaza)

Egyébként meg beírod a p2p keresõbe, hogy enterprise theme season (audióként, persze), nekem így hirtelen kidobott 8-9 találatott fél perc után.

RelakS
fú, arra már nem emléxem

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

akyyy
én meg azon vagoyk h megszerezzem, de sehol sem található:(:(:( nekme tecick

[NST]Cifu
De. Meg õ volt a B5:Crusader elsõ tisztje is.

RelakS
Fõleg, hogy gyors zene van a lassú számhoz <#wilting>

RelakS
Az új sárga tiszt nem szerepelt a Lost-ban?

[NST]Cifu
Egy picit. De szerintem továbbra is förtelmes. :)

RelakS
Most nézem az ent 3. évad nyitófilmjét. Jól hallom, hogy más a zene? :)

[NST]Cifu
A "Jefferies tube" Matt Jefferies-re utal, aki az eredeti sorozatban az elsõ Enterprise csillaghajó desingere volt.

egy mérnök :)
kismillió eszközt hívnak a feltalálója nevén, minek ezt magyarázni? xy és kész.

akyyy
és õ kicsoda? :)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mert õ találta fel.

akyyy
miért JEffires a JEffries csõ?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
bakker mi ez a pancser hegyesfül utánzat?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

akyyy
fent is van torrenten már magyarul dvdképhez rögzítve hmmmmmmmm:)

gyorsabb lett az introzene. :)

akyyy
ááááááááááá harmadik évad kurvajól kezdõdik:D:D

az elejét is megváltoztatták egy kicsit, már star trek enterprise a neve meg más a zeneis meg kell szerezni D:

az senkit nem izgat

tom de a hír nem!

REAL MADRID

Punker
ezek ezer éves képek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Vetkõzik a Star Trek szépség

<#wow1><#finom><#finom><#beka2>

REAL MADRID

Punker
és még mindig 97,7%-on van :(

mrzed001
A karbonba fagyasztott Han Solo szobor mellé jól mutatna Kirk széke ... márha lenne pár misim :D

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
2/7 tetû lassan jön, aszem ma már nem tom megnézzni :(

Punker
hm? :)

mert miert? :)

Punker
"A sorozat negyvenedik évfordulója alkalmából több mint ezer tárgyat árvereznek el 2006 október 5-7-én New York-ban. A kikiáltási tárgyakat a CBS televíziós csatorna és a Paramount filmstúdió bocsátotta a Christie's aukciós ház rendelkezésére, mind a hat Star Trek tévésorozatból és a tíz mozifilmbõl.
Cathy Elkies, az aukciós ház különleges gyûjteményeinek igazgatója szabadon válogathatott a Star Trek összes díszletébõl és jelmezébõl.

Tényleg lehetõvé tették, hogy bemenjünk a stúdió raktáraiba, és összeállítsunk egy olyan kollekciót, ami a sorozat egész történetét elmeséli - mondta. - Amikor beléptem, az jutott eszembe: "Te jó Ég, ez kell nekem".

A megszerezhetõ emléktárgyak közé tartozik egy pár fézer-fegyver és az Enterprise-csillaghajó apró részletekig kidolgozott makettje, amelyet a Star Trek 6: Az ismeretlen tartomány címû filmben használtak a vizuális effektusokhoz. A rajongók emellett licitálhatnak Spock, Uhura és Picard kapitány jelmezeire is.

A legértékesebb kikiáltási tárgy Kirk kapitány székének másolata, amelyet a Deep Space Nine sorozat számára készítettek 1996-ban. A szék az Idõ-zavar epizódban szerepelt, becsült értéke 15 ezer dollár (több mint 3 millió forint)."

mrzed001
Mindig is egy mûködõ executor osztályú csillagrombolót szerettem volna karácsonyra ...
Eddig még sajnos nem érkezett meg .... lehet hogy sérvet kapott a télapó :DD

mrzed001
Örült Stone, egyik nagy kedvenc.

A másik felérõl meg eszembejutott egy pacifista háborúellenes amcsi tüntetésen hippi lányka kezében látott plakát szövege: Fighting for peace is like fucking for virginity (Harcolni a békéért olyan, mint baszni a szüzességért)

Mivel én annyira nem vagyok békepárti .... jöhetnek a nagy pukik :DD

#6283: Huamindenit. Nem gondoltam volna ilyen sok "bizbasz" van a shuttle farán. :) Igy valoban konnyebb elkepzelnem a dolgot. :)

#6285: :D

Sir Quno Jedi
Az nekem túl bolygó/állomásszerû. Legyen inkább executor class csillagrombi formája, az tutkó!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Akkor már minek komp, avagy szonda. Intelligens robotrepülögépek mintájára kéne intelligens torpikat gyártani (lásd. Voyager "Warhead"), azt szórni fruti helyett. Alapban jönnek a hajó mellett/körül álcázva, ha gond van ráugranak a célra, ha kell, velünk ugranak, vagy besugaraznak a raktérbe pihenni/tankolni. Nem kell azoknak nagyobb IQ, mint egy jobb hologramnak. Így egy simán védtelen hajónak látszol, pedig egy flottányi prédára éhes róbbanófejMI vigyázza álmodat...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pedig az csak a halálcsillag :D

"egy komp méretû hajó képes lenne minden további nélkül elvinni 2-4 torpedót, ami pedig legalábbis a sorozatokban/filmekben látható harcokban már elég komoly tûzerõ"

Akkor meg már miért komp, miért nem egy nagyobb, 3mas osztályu szonda - és megérkeztünk az UAV-hez :D

Sir Quno Jedi
"Kib@szott nagy fegyverek kellenek!" :DDD

Szal. ha én volnék kapitány, a hajómat jól megpakolnám nagyhatótávolságú nagyágyúkkal. Csakmerhogy a békét legjobban tudjuk mivel lehet fenntartani! Így mindjárt sokkal jobban hajlik mindenki a tárgyalásra/diplomáciára. Fõleg mikor kilépsz fölöttük a szubtérbõl és azt hiszik egy bolygó árnyékába kerültek! :DDDDDD

mrzed001
Hat nemtom, nem vagyok észlény fizikabol szoval igazat kell adnom neked hogy ez igy valoban mukodne. De azert nehez elkepzelni, hogy iranyvaltoztatashoz eleg egy légypiszoknyi hajtomu
Pedig 2 szódásszifonnal még egy rombolót is meg tudsz forgatni :D

akkor az abba az iranyba fog elindulni
Bizony, ki is mondta, hogy adjatok egy fix pontot, és kifordítom a földet a tengelyébõl

mrzed001
A DS9 vége éppenhogy arról szólt, hogy már nem volt elég nekik a védekezés, hanem be is támadtak keményen (közösen a klingonokkal)

[NST]Cifu
Hat nemtom, nem vagyok észlény fizikabol szoval igazat kell adnom neked hogy ez igy valoban mukodne. De azert nehez elkepzelni, hogy iranyvaltoztatashoz eleg egy légypiszoknyi hajtomu. :)

Nézd meg a Szojuzokon vagy az Ûrsiklón milyen apró kis hajtómûvek felelnek a kormányzásért...

Magyarázat:

SSME - az ûrsikló fõ hajtómûve, 3db van belõle, ezek juttatják az ûrbe az ûrsiklót, csak a felszálláskor mûködnek
OMS - az ûrsikló orbitális hajtómûve, 2db van belõle, ezekkel módosítja a pályáját a világûrben, illetve fékezi le magát a visszatéréskor
RCS - az ûrsikló pizicionáló hajtómûvei, ezek forgatják az adott irányba az ûrhajót, illetve végzik el a finom manõvereket pl. dokkolásnál, összesen 44db található az ûrsiklón, a farkán illetve az orrán.

Az ûrsikló farka, megjelölve a különféle hajtómûveket

A Discovery, látható a három SSME, a két piros védõsapkával védett OMS hajtómû, és az aranyfóliával lefedett kis kerek RCS hajtómûvek

Egy RCS mûködés közben (STS-6)

2XP
Súly tényleg nincs, de tömeg igen :) Szóval azért több energia kell ahhoz, hogy megmozdítsd :D