Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A terra prime. 😊 Az utcso inkabb idiota mint gagyi, eleg otletesen megoldottak.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

akyyy
😄DD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

nemmmmm

REAL MADRID

LOL 😄DDDDDD

REAL MADRID

mrzed001
Mámint melyik 😛

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Az nagyon gagyi volt. 😊)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

akyyy
ezek magyarok is?

Star.Trek.Fan.Collective.Borg.Disc1.NTSC.DVDR-MiND
Star.Trek.Fan.Collective.Borg.Disc2.NTSC.DVDR-MiND
Star.Trek.Fan.Collective.Borg.Disc3.NTSC.DVDR-MiND
Star.Trek.Fan.Collective.Borg.Disc4.NTSC.DVDR-MiND

ajánlom ezeket!

REAL MADRID

Punker
az se volt olyan nagy durranás.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mrzed001
Hát, a legeslegutolsó (These are the voyages) mondtam, hogy egy nagy rakás sz-------.
És elõtt lévõ kettõ Terra Prime-os hogy tetszett? Na az is nagyon Manny Coto-s volt 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

akyyy
voyager utsó 2 epizódja, végjáték 1-2 (endgame 1-2) néven

akyyy
zinkron

Punker
hát ez az uccsó rész gagyi volt, a 2 tükör részt meg rendes felirattal akarom nézzni .

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

sz4bolcs
Melyik az a rész, ami a legizgalmasabb, és sok borg van benne? A Zefran Kokrenesen kívül 😊)) Steppenwolf - Magic Carpet Ride rulz rock & roll

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Zsolo007
Minek ez az újítás mánia? Én egyszerûen nem értem az embereket... 😊

Ezekszerint én az átlaghoz képest fordítva mûködök, sokmindenbõl minél régebbit próbálok használni 😄

miért?

REAL MADRID

[NST]Cifu
Miután több modi is rendszeres látogató, és mivel nem pörög Warp10-el a topic, szigorúan szvsz felesleges házigazdi. Új logó mondjuk mindig jöhet, bár a BSG topicban is végülis le lett húzva (i2k miatt). 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

csak felhoztam 😛

kell a változás 😄

REAL MADRID

Zsolo007
MInek ez tök jó banner, az entrprise simán szétszedi a kocit 😄DD

nem gondolkodtatok még azon hogy legyen házigazda???

egy új design, új banner 😊

REAL MADRID

akyyy
semmi kül és veled?

hi mizu?

Official - Neelix - Expect What

semmi

faja

??

REAL MADRID

erre menyûnk rá?

http://startrek.scifi.hu/

vki tud róla vmit?

REAL MADRID

Hali!

Tudja valaki, honnan lehet letölteni TNG/DS9 Technical Manualt, Mr. Scott's Guide to the Enterprise-t, ilyesmiket?

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

mrzed001
Ehhez érteni kell nem kicsit a német humort (meg mondjuk érdemes németül nézni), meg talán érthetõbb ha ismeri a nézõ a fõszereplõk elõzõ alkotásait ...
Szóval nekem németül piszkosul tettszett 😄

akyyy
akkor meg kell várnia másikat

Punker
ez az ami nem müxik nekem, legalábbis név méret egyezik

akyyy
egyik féle tipus:

van egy másik is azt majd küldik😄

Punker
keresõ nem talált 4 évadhoz semmit 😞

Punker
ajánlom nekik hogy végre DS9 legyen 😊

[NST]Cifu
Ez is egy vélemény.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

akyyy
voyager lesz

Mike
nem tudjátok mi lesz most a Viasaton, hogy a Next Generationnak vége? ha megint elkezdik a Voyagert a DC9-t veszek egy kardot és beledõlök

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
A Zûrhajó (német) film kib*szott szar

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

akyyy
feliratok.hu

Punker
a 2 tükör részhez hol találok rendes feliratot? ami nem csúszik.

Punker
ez van nekem is 5 másodperccel kezdett, 17 perc után most 25-nél tartok.....

mrzed001
A jobb az, amikor csak ilyen gond van.
Már nemtom mit néztem (és valamiért feliratosan volt kedvem, errõl már rég leszoktam), szóval nem fix szám volt a csúszás, néha ugrott, néha exponenciális ... szóval 5 percenként kellett utána állítanom a vobsub-ban. Nemtom azóta néztem-e feliratosan (angol/német nyelvû) filmet (mert azért a japán/kínai-akhoz még kell a felirat 😛)

Punker
én is a PAL-ra tippeltem.

mrzed001
DirectVobSub-ban beállítható, hogy pölö 25000:297xxx (elfelejtettem 😛), így a felirat "PAL-osítható"
Meg az MPC is tud mindenféle utóigazítást, bár abban a hang csúszás javítása ami egyszerû és jó

nem egyenként kell tologatni az idõzítést, hanem egyszer kell átállítani az FPSt - ilyet a bs nemhiszem hogy tud.

Punker
bsplayer-rel lehet az idõzítést állítgatni de folyamatos a csúszás.

fpst kell állítani.

Punker
hát ez kész elindítom a filmet jó a felirat a vége felé meg már 4-5 percet késik korrigálni se lehet 😞