11588
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, mivel ugye HCS-ből nem volt túl sok raktáron! :D
  • Sir Quno Jedi
    Viszont ha van pajzs, akkor van létjogosultsága a borg kocka méretű hatalmas állomás/kaptár-hajóknak, hiszen telipakolod energia termelő generátorokkal, meg pajzs generátorokkal és haller. Pajzs bekapcs, lehet üdülni!
  • Punker
    "Az egy lövéssel átütöm a pajzsot dolog egy "kissé" .... szar."

leszámítva ha a technológiai fölényt akarja bemutatni, lásd Halálcsillag :)
  • Sir Quno Jedi
    Mer ugye AKKOR MINEK A PAJZS? Nem lenne érdemes nagy, többszáz/ezer fős személyzettel böszmögő csatahajókat építeni, ha egyetlen jól irányzott lövéssel kilőhetőek lazán...

Arról nem beszélve, hogy pl. a fos Galaxy 15000 főt is el tud vinni vésztranszport esetén, naugye (nemkispályás)!
  • mrzed001
    Hát igen, vagy legyen valami reális mint a B5 és tényleg egy jó lövés egy hajó halál, vagy mint a régi ST (+jobb űrstratégia gamek) ahol böszmenagy pajzsokat kell előbb megfelelően fáradtságos módon lebontani ...
    Az egy lövéssel átütöm a pajzsot dolog egy "kissé" .... szar.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem ezt nem adják be. Reálisabbak a Star Trekre épülő taktikai és stratégia játákok, ahol bizony sokáig kell ám bíbelődni egy ekkor monstrummal, mire megfexik. Sőt a régi Star Trek filmek is ezt a képet mutatják (nagyon helyesen).
  • Sir Quno Jedi
    Nyugika! :D
  • phalanx
    jajj BSG-t ne keverjük bele a dologba én nagyon toleráns vagyok sok mindennel szemben, szinte minden sci-fi sorozatot megemésztek... kivéve a BSG-t, allergiás vagyok rá
  • _Vegeta_
    Nemerted a lenyeget. Amugymeg a Galaxy kozelsem olyan eros, csak egy kicsit felturboztak az Ambassardor classt. :)

Mit szolsz hozza hogy ezek a felrobbano galaxy-k eppen azt csinaltak, hogy magukravontak a tuzerot hogy a tobbi hajo addik tuzelhessen. Gondold vegig. Es tedd hozza a dramaisag erejet amit mondtam es tok logikus az egesz. ;)
  • Sir Quno Jedi
    Nem jó példa, mert a 2.VH-s csatahajókon nem volt pajzs, ráadásképpen a légierő akkor kezdett abszolút ütőerővé és meghatározó fegyvernemmé válni, ami ellen nem volt még orvosság (nem mintha ma lenne).

Lásd a BSG-t, ott először is KÖZEL KELL JUTNI ÉLVE egy anyahajóhoz, hogy egyáltalán bármit is tudjál tenni ellene, annak ellenére, hogy azokon csak páncélzat van. Mesziről meg a félvak/félhülye windows alapú tűzvezérlő-komputer is kilövi a rakétákat... :D
  • Sir Quno Jedi
    Ugyanakkor egy Galaxyn meg akkora böszme pajzs van, hogy a defiantot oda-vissza fel lehet rá kenni. ÉS akkor az atomdurva fegyverarzenálját nem is vettük számításba.

A Galaxy arra készült anno (meg később a Sovereign class is), hogy beküldik hót egymagában akár egy távoli határszektorba és EGYES-EGYEDÜL segítség és ellátmány nélkül fent tudja tartani a rendet több tucat rendszerben évekig, sőt ha kell bolygókat éget fel és kisebb háborúkat nyer meg (Kirk ezt anno szépen megfogalmazta, még az öreg Entinél).
  • _Vegeta_
    Errol mar beszeltem a b5topikban. :) Mikor jo egy urcsatajelenet? Ha dramai. Mitol lesz drama? Ha robbano hajokat mutatban benne. Miert olyan nehez elhinni hogy pont azokat a pillanatokat mutattak amikor a hajok a veguket jartak?
    Az hogy a Defiant sertetlen maradt nemcsak a Ferengi kormanyosnak koszonheto, hanem mer kicsi es gyors hajo volt nehez befogni pl.
  • Cat #7568
    mondjuk ez a második világháborúban is igy volt... Midwaynél sokezres csatahajók és vagy három japán repülőgép hordozó veszett oda.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, kedvencem, mikor a Galaxy osztályú csatahajók úgy hullanak, mint máshol a bolygóközi könnyű szállítóhajók. Pukk és máris oda párszáz jól képzett flottatiszt és tudós... Nevetséges.

Galaxy Class
  • hzsolt
    Szerintem a DS9 is a 3. évadtól kezd jó lenni, ahogy a TNG-nél is volt.
    És itt is az utolsó évad a legjobb.
  • akyyy
    ez dúrva rész volt.
    ds9 a végefele volt jó, kihagytam belőle pár részt, sose szerettem siskot és társait. kb onnantól jó mikor kopasz lesz, illetve bejön a szürke egyenruha
  • Punker
    most nézem rendesen tv-ben mindig kimaradt 1-2 rész.
  • phalanx
    most nézed a ds9-et elősször?
  • mrzed001
    Hát, a DS9 innen már csak rosszabb lesz .... ;)
    Na jó, azért a végefelé már van jópár tartalmasabb rész is, sőt tényleges flottaösszevonást is csak a DS9-ban láthatunk (persze a hajók ilyen nagy csatáknál átmennek egylövésesbe, kivéve a Defiant :P).
  • akyyy
    Star Trek enterprise 4x01 - Viharfront [DVDRip - Hun/Eng - CLT]

húúúúúúúúúúúúúúú
  • Punker
    na megnéztem a DS9 első évadot, hát még nem az igazi, B5-ből jobb az első évad, de azért jó lesz ez :)
  • Nuki
    igen nekünk is az van :)
  • Peld
    Egész sok helyen van fibernet előfizetési lehetőség, és ott van sci-fi. De szereintem más kábelszolgáltatókkal is lehet beszélni, h legyen...
  • Trucker39
    Nagyon jónak tűnik a Star Trek Enterprise negyedik évadának első része. Poén lelövése nélkül mondhatom ezt. Megnéztem délután és utána még este is. A szinkron maradt a régi minőségben. Nézzétek!
  • akyyy
    és semmi rip nincs belőle:(:(:(
  • Cat #7555
    Sokat érünk vele, ha egész Magyarországon alig pártizezer ember látja.
  • Peld
    Nyugodtan hihetsz a port.hu-nak. Rengeteg ST van, idő sincs nézni mindegyiket...
  • Nuki
    wow tiszta nirváná az axn műsora, majdnem minden második műsor valamilyen Star Trek!! ^^
    vagy TNG vagy Enterprise II. vagy III. évad :P (PORT.hu szerint)
  • akyyy
    Amúgy Degra magyar hangját tök jól eltalálták, mintha az eredeti szinész beszélne magyarul:D
  • akyyy
    negyedik éved első rész:D
    ne spoilrezz itt nekem, meg senki se:D

nem nézem meg feliratosan, ha eddig kibirtam, remélem lesz ctl riliz belőle:D
  • phalanx
    melyik részre gondolsz?
  • akyyy
    uh de irigyellek:( nem láttam még sehol sem fent torrentoldalon a mai részt:(
  • Nuki
    kispest(XIX.ker) és fibernet valami:P (ha jól emlékszem)
  • Monoton
    sorozatosrol :)
  • Szaszura
    Sziasztok!Az ős Star Trek sorozatot(a legelsőt)honnan lehetne megszerezni illetve letölteni?Előre is köszi a segítséget!!
  • phalanx
    hol lax és milyen csomagot fizetsz?
  • Nuki
    hazajöttem hétvégi programomból és az fogad hogy van egy csomó új tévécsatornánk, ezek között AXN SCI-FI is!!!! úgyhogy bocsánat hogy itt kérdezem meg és nem tévéműsort nézem meg, de mikor is van ott Star Trek? :)
  • akyyy
    Nah ledaráltam dvdripben a harmadik évadot, a vége most is uhh....:D:D:D
    jólemlékeztem hogy náci zászló volt benne
  • Monoton
    :DDDDDD

mer ebbe a topikba egy modi se jár :_D:SA?D

amugymeg menny vaterára -.- ott találsz sonysrác
  • Peld
    Nálunk van axn sci-fi!