11588
-
#7580 Jaja, mivel ugye HCS-ből nem volt túl sok raktáron! :D -
#7579 Viszont ha van pajzs, akkor van létjogosultsága a borg kocka méretű hatalmas állomás/kaptár-hajóknak, hiszen telipakolod energia termelő generátorokkal, meg pajzs generátorokkal és haller. Pajzs bekapcs, lehet üdülni! -
#7578 "Az egy lövéssel átütöm a pajzsot dolog egy "kissé" .... szar."
leszámítva ha a technológiai fölényt akarja bemutatni, lásd Halálcsillag :) -
#7577 Mer ugye AKKOR MINEK A PAJZS? Nem lenne érdemes nagy, többszáz/ezer fős személyzettel böszmögő csatahajókat építeni, ha egyetlen jól irányzott lövéssel kilőhetőek lazán...
Arról nem beszélve, hogy pl. a fos Galaxy 15000 főt is el tud vinni vésztranszport esetén, naugye (nemkispályás)! -
#7576 Hát igen, vagy legyen valami reális mint a B5 és tényleg egy jó lövés egy hajó halál, vagy mint a régi ST (+jobb űrstratégia gamek) ahol böszmenagy pajzsokat kell előbb megfelelően fáradtságos módon lebontani ...
Az egy lövéssel átütöm a pajzsot dolog egy "kissé" .... szar.
-
#7575 Nekem ezt nem adják be. Reálisabbak a Star Trekre épülő taktikai és stratégia játákok, ahol bizony sokáig kell ám bíbelődni egy ekkor monstrummal, mire megfexik. Sőt a régi Star Trek filmek is ezt a képet mutatják (nagyon helyesen). -
#7574 Nyugika! :D -
#7573 jajj BSG-t ne keverjük bele a dologba én nagyon toleráns vagyok sok mindennel szemben, szinte minden sci-fi sorozatot megemésztek... kivéve a BSG-t, allergiás vagyok rá -
_Vegeta_ #7572 Nemerted a lenyeget. Amugymeg a Galaxy kozelsem olyan eros, csak egy kicsit felturboztak az Ambassardor classt. :)
Mit szolsz hozza hogy ezek a felrobbano galaxy-k eppen azt csinaltak, hogy magukravontak a tuzerot hogy a tobbi hajo addik tuzelhessen. Gondold vegig. Es tedd hozza a dramaisag erejet amit mondtam es tok logikus az egesz. ;) -
#7571 Nem jó példa, mert a 2.VH-s csatahajókon nem volt pajzs, ráadásképpen a légierő akkor kezdett abszolút ütőerővé és meghatározó fegyvernemmé válni, ami ellen nem volt még orvosság (nem mintha ma lenne).
Lásd a BSG-t, ott először is KÖZEL KELL JUTNI ÉLVE egy anyahajóhoz, hogy egyáltalán bármit is tudjál tenni ellene, annak ellenére, hogy azokon csak páncélzat van. Mesziről meg a félvak/félhülye windows alapú tűzvezérlő-komputer is kilövi a rakétákat... :D -
#7570 Ugyanakkor egy Galaxyn meg akkora böszme pajzs van, hogy a defiantot oda-vissza fel lehet rá kenni. ÉS akkor az atomdurva fegyverarzenálját nem is vettük számításba.
A Galaxy arra készült anno (meg később a Sovereign class is), hogy beküldik hót egymagában akár egy távoli határszektorba és EGYES-EGYEDÜL segítség és ellátmány nélkül fent tudja tartani a rendet több tucat rendszerben évekig, sőt ha kell bolygókat éget fel és kisebb háborúkat nyer meg (Kirk ezt anno szépen megfogalmazta, még az öreg Entinél). -
_Vegeta_ #7569 Errol mar beszeltem a b5topikban. :) Mikor jo egy urcsatajelenet? Ha dramai. Mitol lesz drama? Ha robbano hajokat mutatban benne. Miert olyan nehez elhinni hogy pont azokat a pillanatokat mutattak amikor a hajok a veguket jartak?
Az hogy a Defiant sertetlen maradt nemcsak a Ferengi kormanyosnak koszonheto, hanem mer kicsi es gyors hajo volt nehez befogni pl. -
Cat #7568 mondjuk ez a második világháborúban is igy volt... Midwaynél sokezres csatahajók és vagy három japán repülőgép hordozó veszett oda. -
#7567 Jaja, kedvencem, mikor a Galaxy osztályú csatahajók úgy hullanak, mint máshol a bolygóközi könnyű szállítóhajók. Pukk és máris oda párszáz jól képzett flottatiszt és tudós... Nevetséges.
Galaxy Class -
#7566 Szerintem a DS9 is a 3. évadtól kezd jó lenni, ahogy a TNG-nél is volt.
És itt is az utolsó évad a legjobb. -
#7565 ez dúrva rész volt.
ds9 a végefele volt jó, kihagytam belőle pár részt, sose szerettem siskot és társait. kb onnantól jó mikor kopasz lesz, illetve bejön a szürke egyenruha -
#7564 most nézem rendesen tv-ben mindig kimaradt 1-2 rész. -
#7563 most nézed a ds9-et elősször? -
#7562 Hát, a DS9 innen már csak rosszabb lesz .... ;)
Na jó, azért a végefelé már van jópár tartalmasabb rész is, sőt tényleges flottaösszevonást is csak a DS9-ban láthatunk (persze a hajók ilyen nagy csatáknál átmennek egylövésesbe, kivéve a Defiant :P). -
#7561 Star Trek enterprise 4x01 - Viharfront [DVDRip - Hun/Eng - CLT]
húúúúúúúúúúúúúúú -
#7560 na megnéztem a DS9 első évadot, hát még nem az igazi, B5-ből jobb az első évad, de azért jó lesz ez :) -
Nuki #7559 igen nekünk is az van :) -
Peld #7558 Egész sok helyen van fibernet előfizetési lehetőség, és ott van sci-fi. De szereintem más kábelszolgáltatókkal is lehet beszélni, h legyen... -
#7557 Nagyon jónak tűnik a Star Trek Enterprise negyedik évadának első része. Poén lelövése nélkül mondhatom ezt. Megnéztem délután és utána még este is. A szinkron maradt a régi minőségben. Nézzétek! -
#7556 és semmi rip nincs belőle:(:(:( -
Cat #7555 Sokat érünk vele, ha egész Magyarországon alig pártizezer ember látja. -
Peld #7554 Nyugodtan hihetsz a port.hu-nak. Rengeteg ST van, idő sincs nézni mindegyiket... -
Nuki #7553 wow tiszta nirváná az axn műsora, majdnem minden második műsor valamilyen Star Trek!! ^^
vagy TNG vagy Enterprise II. vagy III. évad :P (PORT.hu szerint) -
#7552 Amúgy Degra magyar hangját tök jól eltalálták, mintha az eredeti szinész beszélne magyarul:D -
#7551 negyedik éved első rész:D
ne spoilrezz itt nekem, meg senki se:D
nem nézem meg feliratosan, ha eddig kibirtam, remélem lesz ctl riliz belőle:D -
#7550 melyik részre gondolsz? -
#7549 uh de irigyellek:( nem láttam még sehol sem fent torrentoldalon a mai részt:( -
Nuki #7548 kispest(XIX.ker) és fibernet valami:P (ha jól emlékszem) -
Monoton #7547 sorozatosrol :) -
#7546 Sziasztok!Az ős Star Trek sorozatot(a legelsőt)honnan lehetne megszerezni illetve letölteni?Előre is köszi a segítséget!! -
#7545 hol lax és milyen csomagot fizetsz? -
Nuki #7544 hazajöttem hétvégi programomból és az fogad hogy van egy csomó új tévécsatornánk, ezek között AXN SCI-FI is!!!! úgyhogy bocsánat hogy itt kérdezem meg és nem tévéműsort nézem meg, de mikor is van ott Star Trek? :) -
#7543 Nah ledaráltam dvdripben a harmadik évadot, a vége most is uhh....:D:D:D
jólemlékeztem hogy náci zászló volt benne -
Monoton #7542 :DDDDDD
mer ebbe a topikba egy modi se jár :_D:SA?D
amugymeg menny vaterára -.- ott találsz sonysrác -
Peld #7541 Nálunk van axn sci-fi!