11588
  • Petko
    az ENT-re érti
  • Nuki
    csak lehet én vagyok a buta, de mit értesz ötödik sorozat alatt? melyiket?
  • BElana
    Egyébként jók a képek.
  • BElana
    Ugye most csak vcceltek.
    És én még vártam a 11. filmet. Lehet, h most le fogtok szúrni, de szerintem az 5. sorozat primitív. főleg a 3. és a 4. után!wilting]
  • _Vegeta_
    Mi ingyen dolgoznak? Ez am nem semmi, ritka hogy szinesz ingyen dolgozzon. Latom Walter Koenig is áá kivi vagyok ra. :)
  • Inquisitor
    "Nincs tervben véletlenül új SOROZAT???"

Elvileg nincs, de a Tuvokot játszó arc, meg pár szinész öszedobott egy 3 rézes Websorozatot (értsd ingyen tölthető lesz valamikor 2007 közepén?), ami még a Federáció kezdetén játszódik ...
    (Mond az valamit, hogy az epizodok 17:01-kor lesznek kiarkva?)
    http://www.startrekofgodsandmen.com/
  • Zsolo007
    Egyébként nem tud valaki valami Star Trekes FTP-t, ahol fent vannak a sorozatok? :)
  • Zsolo007
    Ha ezt nem írod eszembe sem jutott volna. De most hogy írod... :)

Nembaj, mire odajutunk addigra simán elfelejtem :)
  • _Vegeta_
    Felvilagosult scifi fanatikusok nem versenyeznek ilyesmivel. :)
  • Peld
    Szerintem verseny lessz, h kié legyen a 8472-es hozzászólás...:D
  • Peld
    Ti szakértők vagytok! Nincs tervben véletlenül új SOROZAT???
    És a 8472-es faj tényleg nagyon brutál...
  • akyyy
    J.J. Abrams és William Shatner nemrég nyilatkozott a még előkészületi fázisban lévő új Star Trek film kapcsán.

A 11. Star Trek már nem folytatás lesz, mint az eddig részek, hanem az egész sorozat előzményének készül. Az interjú alanyok elmondták, hogy a forgatókönyv elkészült és a tervek szerint már semmi sem állhat a 2008-as bemutató elé. A rendező külön kiemelte, hogy aki nincs képben a Star Trek univerzummal kapcsolatban, az is élvezni fogja a filmet. Ahogy azt már pletykákból tudhattuk, a film az ifjú James T. Kirk és Spock még a Csillagflotta Akadémián történt találkozását dolgozza fel, azaz a két nagyszerű karakter első kalandjait. A rendező Shatnert is szeretné szerepeltetni a filmben, várhatóan találnak majd neki valamilyen szerepet.
    forrás: gamestar
  • [NST]Cifu
    Hát ami azt illeti, a felújított SW is sokat dobott. Kezdve a IV. rész űrcsatáitól az V. rész feljavított Cloud City-jén át a VI. rész felújítot Jabba-zenei jelenetéig jól sikerült minden...
  • _Vegeta_
    Nem ertessz egyet hogy a felujitott televan nem odaillo idiotasagokkal? :)
  • Punker
  • _Vegeta_
    Szerintem remekul megoldottak a dolgot, nem ugy mint lucas a starwarssal. :)
  • [NST]Cifu
    Nocsak, meglepően jóak. Mondjuk ezzel az erővel akár egy új sorozatot is csinálhattak volna, ami munka ebben a felújításban lehet... :)
  • _Vegeta_
    nagy nevek. :)
  • Cat #7401
    OFF: Megnéztem a nauszika és a szél harcosai c. miyazaki animet.
    Az angol szinkronhangok: Patrick Stewart, Edward James Olmos és Mark Hamill :D
  • Zsolo007
    Kijavítanám magam. 3. évad vége, 4. évad eleje :)
  • akyyy
    bár nem rég volt egy rész az ENTben, mikro a doki van a hajón, bedilizik és egy rovalat lát közeledni, az is jól megvan csinálna:)
  • Nuki
    huh miről maradtam le...
    itthon vajon lehet kapni a dévédéket? (nem feltétlen magyar szinkronnal:)
    úgyértem bármelyik sorozatét...?
  • Zsolo007
    Voyager, valahol 4.-5. évad környéke, Borgot rohanják le, Janewayék pont arra járnak és mivel egyébként is át kell menni borg területen hát lepaktálnak, együttműködnek, és "visszaverik" őket. Ha ők nincsenek a borg elpusztul :). Mellesleg itt csatlakozik hetes a csapathoz...
  • Punker
    nem azok ütötték a borgot :)
  • Nuki
    ez a 8472-es faj nagyon kimaradt az életemből, sehol se láttam őket :(
    (vagy legalábbis nem emlékszem rájuk)
  • akyyy
    én a magyarhoz szoktma hozzá és először a borg hangját az elite forcban halottam... bár nem votl rossz, de vhol a voyban jobban "féltem" a borgoktól:)

viszont 8472-es faj ahogy feltünik néhol, ahh.... kurvajó:D
  • RelakS
    Ma valamiért eszembe jutott a következő szöveg:

Watashi-tachi wa Borugu da! Kousen wa mueki da! (私たちはボルグだ!抗戦は無益だ!)

Háááát... Nem tudom, megiednék-e, vagy két röhögés között véletlenül rávágnék a "Pajzs Kikapcsol" gombra :D

Ja, meg gondoltam, megnézem a DVD-ripemen, hogy hogy is vannak ezek a különböző nyelveken.
    Az angol oks, végül is az az eredeti. A német meglepő, de jó volt, majdnem, mint az eredeti. Aztán jött a cseh, bár ott a borgot valami vérszegény öreg róka alakította. Utána 4.-nek a magyar! Már csak azért is, mert az egyik űrhajó belepofázott a borg szövegébe, meg egy kissé bespeedelt arc mondta a szöveget. De a legutolsó a lengyel volt. ALÁMONDÁS miden szöveg!
  • _Vegeta_
    Direkt azert csinaljak hogy a kovetkezo HD DVD kiadasra legyen anyaguk ;)
  • Petko
    belenéztem a remastered részekbe, észrevehető az új grafika, de sajnos az a gond hogy ezt valami lokál kis csatornán nyomatják (hogy miért, azt nemtudom) és ezért csak sima NTSC be analog rippelték... szóval HDTV-n vagy DVDRIP-en milliószor jobban látszana az újítás rajta... előbb utóbb ugyis lesz
  • _Vegeta_
    hzsolt: hajaj. Nagyon szepek lettek a szinek is. ;)

Szervusz kollega gyere es viazzunk a trekrol, ugyis elegge leult mostanaban a topik. Nincs elet. :)
  • Peld
    Sziasztok StarTrek fanok!
    Új fórumos vagyok. Nagyon teccik a fórum, megpróbálok én is hozzájárulni alakulásához... Szép napot nektek!
  • hzsolt
    Ezek nagyon szép képek! Úgy látszik jó munkát végeznek a fiúk!
  • _Vegeta_
    Szedjuk mi is, eddig csak az elso felujitott volt meg. :)
    Remek lesz.
  • Petko

• Petko
    azért nyomatok néhány összehasonlító képet is:

• Petko
    akit érdekel belekostolhat a remastered verzióba:
    http://www.btmon.com/Video/Unsorted/Star_Trek_-_Star_Trek_Remastered_Enhanced_10_Pack_FIXED_-_Demonoid_com_-_82352_9408.torrent.html
    nekem még nem jött le de ahogy a képeket láttam belőle nagyon jó cucc
  • akyyy
    A voyageres holodoki volt ma az rtlen :D
  • Aramir
    Érdekes karácsonyfadíszek :D

http://cgi.ebay.com/1995-HALLMARK-KEEPSAKE-STAR-TREK-CAPTAIN-KIRK-ORNAMENT_W0QQitemZ200058136686QQihZ010QQcategoryZ41143QQtcZphotoQQcmdZViewItem
    http://cgi.ebay.com/1994-HALLMARK-STAR-TREK-KLINGON-BIRD-OF-PREY-ORNAMENT_W0QQitemZ200058140958QQihZ010QQcategoryZ41143QQtcZphotoQQcmdZViewItem
    http://cgi.ebay.com/Hallmark-1995-Star-Trek-Romulan-Warbird-Ornament_W0QQitemZ200058137808QQihZ010QQcategoryZ39610QQtcZphotoQQcmdZViewItem
  • BElana
    Valahogy így ?
  • Nuki
    fú arra biztos tapadnak a mittudoménmilyen bolygói csajok :D