11588
-
Petko #7419 az ENT-re érti -
Nuki #7418 csak lehet én vagyok a buta, de mit értesz ötödik sorozat alatt? melyiket? -
#7417 Egyébként jók a képek. -
#7416 Ugye most csak vcceltek.
És én még vártam a 11. filmet. Lehet, h most le fogtok szúrni, de szerintem az 5. sorozat primitív. főleg a 3. és a 4. után!wilting] -
_Vegeta_ #7415 Mi ingyen dolgoznak? Ez am nem semmi, ritka hogy szinesz ingyen dolgozzon. Latom Walter Koenig is áá kivi vagyok ra. :) -
Inquisitor #7414 "Nincs tervben véletlenül új SOROZAT???"
Elvileg nincs, de a Tuvokot játszó arc, meg pár szinész öszedobott egy 3 rézes Websorozatot (értsd ingyen tölthető lesz valamikor 2007 közepén?), ami még a Federáció kezdetén játszódik ...
(Mond az valamit, hogy az epizodok 17:01-kor lesznek kiarkva?)
http://www.startrekofgodsandmen.com/ -
#7413 Egyébként nem tud valaki valami Star Trekes FTP-t, ahol fent vannak a sorozatok? :) -
#7412 Ha ezt nem írod eszembe sem jutott volna. De most hogy írod... :)
Nembaj, mire odajutunk addigra simán elfelejtem :) -
_Vegeta_ #7411 Felvilagosult scifi fanatikusok nem versenyeznek ilyesmivel. :) -
Peld #7410 Szerintem verseny lessz, h kié legyen a 8472-es hozzászólás...:D -
Peld #7409 Ti szakértők vagytok! Nincs tervben véletlenül új SOROZAT???
És a 8472-es faj tényleg nagyon brutál... -
#7408 J.J. Abrams és William Shatner nemrég nyilatkozott a még előkészületi fázisban lévő új Star Trek film kapcsán.
A 11. Star Trek már nem folytatás lesz, mint az eddig részek, hanem az egész sorozat előzményének készül. Az interjú alanyok elmondták, hogy a forgatókönyv elkészült és a tervek szerint már semmi sem állhat a 2008-as bemutató elé. A rendező külön kiemelte, hogy aki nincs képben a Star Trek univerzummal kapcsolatban, az is élvezni fogja a filmet. Ahogy azt már pletykákból tudhattuk, a film az ifjú James T. Kirk és Spock még a Csillagflotta Akadémián történt találkozását dolgozza fel, azaz a két nagyszerű karakter első kalandjait. A rendező Shatnert is szeretné szerepeltetni a filmben, várhatóan találnak majd neki valamilyen szerepet.
forrás: gamestar -
#7407 Hát ami azt illeti, a felújított SW is sokat dobott. Kezdve a IV. rész űrcsatáitól az V. rész feljavított Cloud City-jén át a VI. rész felújítot Jabba-zenei jelenetéig jól sikerült minden... -
_Vegeta_ #7406 Nem ertessz egyet hogy a felujitott televan nem odaillo idiotasagokkal? :) -
#7405 -
_Vegeta_ #7404 Szerintem remekul megoldottak a dolgot, nem ugy mint lucas a starwarssal. :) -
#7403 Nocsak, meglepően jóak. Mondjuk ezzel az erővel akár egy új sorozatot is csinálhattak volna, ami munka ebben a felújításban lehet... :) -
_Vegeta_ #7402 nagy nevek. :) -
Cat #7401 OFF: Megnéztem a nauszika és a szél harcosai c. miyazaki animet.
Az angol szinkronhangok: Patrick Stewart, Edward James Olmos és Mark Hamill :D -
#7400 Kijavítanám magam. 3. évad vége, 4. évad eleje :) -
#7399 bár nem rég volt egy rész az ENTben, mikro a doki van a hajón, bedilizik és egy rovalat lát közeledni, az is jól megvan csinálna:) -
Nuki #7398 huh miről maradtam le...
itthon vajon lehet kapni a dévédéket? (nem feltétlen magyar szinkronnal:)
úgyértem bármelyik sorozatét...? -
#7397 Voyager, valahol 4.-5. évad környéke, Borgot rohanják le, Janewayék pont arra járnak és mivel egyébként is át kell menni borg területen hát lepaktálnak, együttműködnek, és "visszaverik" őket. Ha ők nincsenek a borg elpusztul :). Mellesleg itt csatlakozik hetes a csapathoz... -
#7396 nem azok ütötték a borgot :) -
Nuki #7395 ez a 8472-es faj nagyon kimaradt az életemből, sehol se láttam őket :(
(vagy legalábbis nem emlékszem rájuk) -
#7394 én a magyarhoz szoktma hozzá és először a borg hangját az elite forcban halottam... bár nem votl rossz, de vhol a voyban jobban "féltem" a borgoktól:)
viszont 8472-es faj ahogy feltünik néhol, ahh.... kurvajó:D -
#7393 Ma valamiért eszembe jutott a következő szöveg:
Watashi-tachi wa Borugu da! Kousen wa mueki da! (私たちはボルグだ!抗戦は無益だ!)
Háááát... Nem tudom, megiednék-e, vagy két röhögés között véletlenül rávágnék a "Pajzs Kikapcsol" gombra :D
Ja, meg gondoltam, megnézem a DVD-ripemen, hogy hogy is vannak ezek a különböző nyelveken.
Az angol oks, végül is az az eredeti. A német meglepő, de jó volt, majdnem, mint az eredeti. Aztán jött a cseh, bár ott a borgot valami vérszegény öreg róka alakította. Utána 4.-nek a magyar! Már csak azért is, mert az egyik űrhajó belepofázott a borg szövegébe, meg egy kissé bespeedelt arc mondta a szöveget. De a legutolsó a lengyel volt. ALÁMONDÁS miden szöveg! -
_Vegeta_ #7392 Direkt azert csinaljak hogy a kovetkezo HD DVD kiadasra legyen anyaguk ;) -
Petko #7391 belenéztem a remastered részekbe, észrevehető az új grafika, de sajnos az a gond hogy ezt valami lokál kis csatornán nyomatják (hogy miért, azt nemtudom) és ezért csak sima NTSC be analog rippelték... szóval HDTV-n vagy DVDRIP-en milliószor jobban látszana az újítás rajta... előbb utóbb ugyis lesz -
_Vegeta_ #7390 hzsolt: hajaj. Nagyon szepek lettek a szinek is. ;)
Szervusz kollega gyere es viazzunk a trekrol, ugyis elegge leult mostanaban a topik. Nincs elet. :) -
Peld #7389 Sziasztok StarTrek fanok!
Új fórumos vagyok. Nagyon teccik a fórum, megpróbálok én is hozzájárulni alakulásához... Szép napot nektek! -
#7388 Ezek nagyon szép képek! Úgy látszik jó munkát végeznek a fiúk! -
_Vegeta_ #7387 Szedjuk mi is, eddig csak az elso felujitott volt meg. :)
Remek lesz. -
Petko #7386
-
Petko #7385 azért nyomatok néhány összehasonlító képet is:
-
Petko #7384 akit érdekel belekostolhat a remastered verzióba:
http://www.btmon.com/Video/Unsorted/Star_Trek_-_Star_Trek_Remastered_Enhanced_10_Pack_FIXED_-_Demonoid_com_-_82352_9408.torrent.html
nekem még nem jött le de ahogy a képeket láttam belőle nagyon jó cucc -
#7383 A voyageres holodoki volt ma az rtlen :D -
#7382 Érdekes karácsonyfadíszek :D
http://cgi.ebay.com/1995-HALLMARK-KEEPSAKE-STAR-TREK-CAPTAIN-KIRK-ORNAMENT_W0QQitemZ200058136686QQihZ010QQcategoryZ41143QQtcZphotoQQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.com/1994-HALLMARK-STAR-TREK-KLINGON-BIRD-OF-PREY-ORNAMENT_W0QQitemZ200058140958QQihZ010QQcategoryZ41143QQtcZphotoQQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.com/Hallmark-1995-Star-Trek-Romulan-Warbird-Ornament_W0QQitemZ200058137808QQihZ010QQcategoryZ39610QQtcZphotoQQcmdZViewItem
-
#7381 Valahogy így ? -
Nuki #7380 fú arra biztos tapadnak a mittudoménmilyen bolygói csajok :D