11588
  • Nuki
    Ezri szokatlan volt, de aranyosabb mint 'elődje' ^^
  • _Vegeta_
    Igen, de attol hogy lelkiismeretfurdalasa van meg ugyanaz a szemelyiseg aki volt csak kapott egy uj erzest, tapasztalatot.

Cifu: De Ezrinel nem szemelyiseg valtozas volt a bibi, hanem nem tudta befogadni feldolgozni a sok uj erzest.
  • PLaci #7337
    Nem az volt a gond, hogy beültették, hanem az, hogy Ezri nem volt felkészülve egy szimbiótára, mivel S.O.S. kellett beültetni.
  • [NST]Cifu
    Ez alapból hibádzik, csak gondolj bele Ezri Dax vívódásába, miután a Dax szimbiótát beültették.
  • Punker
    jaja a személyiséget a tapasztalatok alakítják így folyamatosan változhatott a karakter :)
  • Cat #7334
    Egy ember személyiségét és cselekedeteit alapvetően befolyásolják az emlékek, pl. gyilkosság elkövetése -> bűntudat, lelkiismeretfurdalás.
  • Monoton
    :DDDDDDDDDDD
  • _Vegeta_
    Igen de te te maradsz csak kiegeszulsz. Magyarul nem valtozol. Olyan mint amikor frissitessz egy programot. ;)
  • Sir Quno Jedi
    Nemegészen. A szimbióta is egy személyiség, meg te is egy szmélyiség vagy és összeolvadtok egyfajta közös tudattá, aztán ha meghalsz, szimbióta megy tovább másik testbe+elméhez. Tehát nem csupán emlékeket kapsz, hanem érzelmeket, gondolkodásmódot, erkölcsi és morális kódexet, bölcsességet és tudást is! Tú in ván!
  • _Vegeta_
    Klasszikus darab, nem tucc valami letoltheto verziot?

Elo is veszem egyik tng dvd-met. A megunhatatlan! ^^
  • _Vegeta_
    Nemhinnem hogy a szemelyisegem valtozna, foleg mivel a szimbiota csak az emlekeket adja tovabb. ;)
  • Sir Quno Jedi
    Rötyögnivaló, régi de jó.
  • Sir Quno Jedi
    Te sem lennél "normális", ha lenne 7 előző életed, férfiaké és nőké vegyesen, különböző fajokból ráadásul.
  • Sir Quno Jedi
    Jóak!
  • _Vegeta_
    Jol nez ki de nem volt egeszen normalis. :D
  • Punker
    a legjobb volt, még hetest is ütötte pedig azokat a melleket nem egyszerű :)
  • _Vegeta_
    Jadzia kicsit flugos volt. :D
  • akyyy
    nem baj betetme mer elfejeltettem volna a cimet=)
  • Sir Quno Jedi
    még nem available
  • akyyy
    :DDDDDD
  • akyyy
    enterprise harmadik évad.
    minjdárt felteszem youtubra.
  • Nuki
    hol?
  • akyyy
    huh nagoyn dúrvák ezek a bakik
  • Nuki
    a vénember hogy szerethetett bele worfba?! :o
  • _Vegeta_
    Semmi baj nem volt a karakterrel, kellett egy eros no is. Bar Worf vegul jobb lett a helyen. :)
  • Monoton
    ::SADSADDDSAAAAAADAADAS:A

AL BUNDYT A STAR TREKBE :D
  • Sir Quno Jedi
    Naés, nekem bejött! Szeretem az atomfeminista nőket, olyan jól lehet őket porig alázni, aztán pedig megtanítani nekik, hogy hol a helyük! Persze úgy, hogy ezt még meg is köszönjék! :DDD Egyszóval van bennük kihívás...
  • Punker
    és Marcy volt a példaképe az AL Bundy-ból :)
  • Monoton
    <egyetért>
  • Cat #7310
    Szerintem ő a '80-as évek végi feminista hullámot jelképezte. Tényleg atomgáz volt.
  • Sir Quno Jedi
    Én byrtam Yar hadnagyot!
  • Monoton
    .SDDDDDDDAAAAAAAAAAAADDDAa
  • Punker
    tényleg a másik TNG-s antinő, annyira gáz volt hogy még a bezakkant legénységből is csak a robot mert hozzá nyúlni, az ő helyére került Worf de a dicső klingon gyengébb mint ez a "csaj" volt :)
  • PLaci #7306
    Vele volt afférja, amikor egy antidepresszánsként működő vírus támadta meg a hajót:

Natasha (Tasha) Yar
  • Nuki
    meg egy másik lánnyal(nővel) is a hajóról :D
  • Sir Quno Jedi
    Minden idők legandroidkedvelőbb cicusa Spot:
  • Sir Quno Jedi
    Éééés Data igazi Don Juan is (itt éppen a Borg Királynővel vált szenvedélyes csókot)! :D
  • Sir Quno Jedi
    Pedig az eredeti az igazi. Fenomenálisan alakít, ő minden idők és filmek abszolút androidja (főleg a macskájával Spot-tal)!
  • Nuki
    mázlista!! :D
  • Nuki
    hihetetlen tényleg úgy játszik mintha android lenne :) (a szinkronja is jól el van találva bár eredetit nem nagyon hallottam)