23609
-
Bhalage #435 ami a legzavarobb a SWben, hogy 4es raktere van ami lofaszocska :D amugy jo kis hajo az -
BladeW #434 Hát nem egy strapabíró jószág, az biztos, ellenben fegyvert se nagyon lehet rá rakni. -
#433 Nekem továbbra is az jut eszembe a Sidewinderről, hogy a sima Elite-ben egy Military Laserrel nem volt 1 másodperc... :) -
BladeW #432 Sidewinder Manual -
Bhalage #431 nem fogy az uzemanyag/nincs scoopingolas még ebben a verzioban -
#430 Napkoronából üzemanyagpótlás (fuel scoop) megy már? -
Bhalage #429 konkretan nem tudom, mert nem probaltam. nem tul kozel. az a helyzet, hogy a frameshiftdrive -amivel kurva gyorsan lehet menni egy csillagrendszeren belul- kikapcsol (mass lock) a nagy tomegu egitestek kozeleben (bolygok csillagok) a sima repcsizes meg lassu ahhoz hogy erdemben "nagyon" kozel lehessen menni..
igy is ha egy hiperugras utan kidob a rendszer csillagja elott -ilyenkor frameshifttel megy meg a repcsi- erdemes rogton elfordulni/hatat forditani a csillagtol, mert kurva gyors mass lockba lehet kerulni aztan kivag, aztan lehet simarepcsi modban kicsit messzebb huzodni, hogy ujra be lehessen kapcsolni a FS-t es elrepulj a rendszer bolygojaig. -
BladeW #428 Milyen közel lehet menni most egy bolygóhoz? -
Bhalage #427 radaron latod hol. van ha annyira kirepultel, hogy radar hatotavon kivul van, akkor nem tudom :D
egyebkent a bal oldali panelon is lehet jelolgetni celpontokat, de ehhez hatotavon belul kell lennie es ilyenkor a radaron is latod.
amugy egyszeruebb ha berepulsz az anaconda moge es azzal kezded... powert a fegyokra es megsutod
oldalrol felulrol ne probald az anacondat tamadni, mert rovid lesz a palyafutasod ; ) -
Bhalage #426 ezt a jatekot nem lehet warezolni, mivel a frontier server belepes utan lehet csak jatszani!
ez bug, es a frontier is tud rola -
TokraFan #425 Azt sem tartom kizártnak, hogy ez direkt van benne. Tán a warez ellen véd, elvégre ilyen hibával nem érdemes warezolni. Kétlem, hogy ekkora hibát véletlenül hagytak benne, még ha beta is. -
gabrielthorn #424 :) Elkezdtem a single player küldetéseket, de a Supply Strike nevűnél elakadtam. Az elején leszedem a fightereket amik kísérik az Anaconda hajót, de utána nem találom többé, és a két társam is csak forog egyhelyben. Sokszor újraindítottam a küldetést, és mindig eltűnt a célpont mire a kísérettel végeztem. Van valami módja, hogy megtaláljak egy hajót, ha szem elől vesztem? -
Bhalage #423 a beta egyebkent tokeletes, ha kijavitjak a frame shift-bol kilepest ami neha lassu, neha lefagy (de ugy hogy tobbet nem toltod be a jatekot es full ujat kell inditani 1000credit semmivel.. igy csak alkalmi jatekra alkalmas mert nem vagyok mazo)
+ ha picit tagitanak a jatekteren (hogy a kereskedelmet lehessen porgetni) ez egy iszonyu fullos beta, oldschool, hangulatos
mas nagyon sulyos problemaval nem talalkoztam aprosagok vannak, de a legtobb a known issuesban benne van -
#422 Mi a később vásárlók köszönjük a bétásoknak, hogy az ilyesmit jelentik és mi már remélhetőleg kevesebb, és kevésbé súlyos problémába fogunk belefutni :) -
Bhalage #421 én is premium betas vagyok, de amig nem csinalnak frame shift drive instancevaltassal valamit addig nem lepek vissza. 2szer elszallt mar a nehezen (de elvezettel) osszegyujtott money -.- -
Ninju #420 Szia!
Én úgy tudom innen még senki sem jelezte, hogy aktívan játszana. Amennyiben ez így van, akkor közülünk Te vagy az első. :)
Számíthatsz jó pár kérdésre. :)
Más:
Volt 2 hírlevél az utóbbi időben, de semmi extra infót nem tartalmazott. Főleg csak képeket és videókat. Azokat nem raktam be ha nem baj. -
#419 Azért ha a végén megcsillant volna a fény egy Thargoid hajón, akkor valami újat is látunk a trailerben - ez így szép iparosmunka, de semmi igazán új azoknak, akik figyelik a fejlesztést :) -
BladeW #418 -
gabrielthorn #417 Sziasztok! Tegnap beruháztam a játék bétájára, és vettem hozzá egy joysticket is. Nincs még tapasztalatom sem repülős, sem űrhajós játékokkal, de nagyon megteszett az Elite a videók alapján. Arra lennék kíváncsi, van-e valami tutorial a beépített egyszemélyes missziókon kívül, és mit tartalmaz pontosan a multiplayer rész? Esetleg van valami magyar közösség, akik együtt szoktak játszani? -
#416 -
#415 Az az X univerzum, ahol városnyi hajókkal lehet repkedni :) A dokkoláshoz van egy maximum méret, és ahogy látszik, már ez a lenti kukásautó is lekoccolta a kijáratot :)
Amúgy valahol volt pár mondat elejtve, hogy majd lehet találkozni az ősi Elite-ből kihagyott Generation Ship-ekkel is. -
BladeW #414 Baromira tetszik a hajók osztályozási rendszere, sajnálom, hogy valszeg csatacirkálót nem lehet majd venni.
Ships
Cruisers (Battle cruisers, Battleships, Interdictors): Long range, independent ships that are capable of controlling entire systems.
-
#413 A kukásautó kalandjai :)
És kontrasztnak egy kis csihipuhi
-
TokraFan #412 Szuper! -
#411 ütős:) -
#410 -
BladeW #409 Twitchen beindultak a béta streamek. -
TokraFan #408 Nincs ezzel gond. Ha nem kell várni 5-10másodperceket a betöltésre, akkor nincs gond. Nagyon ígéretesnek tűnik ez a game... -
#407 Szerintem akkor tölti be az űrállomás részletesebb modelljét, a belsejét, állítja utána a fizikát a közeli manőverezéshez (a sebességmérő pl. c helyett kilométerekben számol), stb. Az űrállomás (és valószínűleg nagyobb, részletesebb dolgok, mint pl. a bolygó gyűrűrendszere) körül van egy határ, ahol ez az áttöltés megesik. Ezért is tart néha 1-2, néha meg 4-5 másodpercig... attól is függ, hogy mennyi mindent kell betöltenie, amíg ide-oda ugrált 2 rendszer között, addig rövid rázkódás volt (nem néztem túl sokáig), aztán egyszer elment máshova, és ott sokkal több volt.
A sztori meg az, hogy a mass lock kicsit megrázza a gépet :) -
Diopapa #406 Ha meg tudják csinálni seamlessre, akkor nincs semmi jelentősége. -
BladeW #405 szerk: a coriolisból kidokkolva pl. nincs ilyen rázkódás effekt. -
BladeW #404 Annyit sikerült kihámoznom, hogy a jelenség a supercruise móddal van kapcsolatban, ha túl közel mész valamihez "mass lockot" kapsz, automatikusan kiránt belőle, hogy ne szakadj darabokra a gravitációtól. Persze lehet, hogy csak egy nagyon ügyes megmagyarázása a zónázásnak -
#403 Bizony szépen látszik, zónaváltáskor van ez a rázkódás, mikor pl. az űrállomás közelébe ér. (gondolom ugyanaz a "harcmentes zóna" határa, mint a klasszikus Elite-ben az "S" zóna volt, így nem akad keresztbe egy pofozkodás közben)
A reklámtáblák a bejáratnál viszont zseniálisak :) -
BladeW #402 http://www.twitch.tv/modonaut -
fb #401 uj progress diary -
Diopapa #400 Ha jól van megcsinálva, semmi gond vele. -
#399 Seamlesst elfelejtheted egy űrhajós játéknál.. -
#398 Így jár aki FAQ-t olvas :D
(amíg az alfában így van, az belefér, majd amikor az utolsó béta is ilyen, akkor lehet morogni) -
BladeW #397 Hát csak ugye rohadtul nem ezt ígérték. Meg lehet nézni az ED FAQ-ban hányszor hangzik el a "seamless" szó :) Ha ez Brabennek "seamless"... -
#396 Mondjuk abból a szempontból logikus, hogy nincs az a gép, ami távolról nézve a 400 millió csillagot, a bolygók körüli gyűrűt aszteroidánként, az űrállomás részletességét jó messziről nézve, stb. mindig kiszámolgassa, és valahogy meg kell oldani az átmenetet... ez a "szétesik körülöttem a világ" dolog nem szép hozzá, bár ez eltakarja a modellek cseréje körüli kavarást (textúrák betöltögetése, a fizika újraépítése és minden egyéb).