23609
-
Diopapa #475 Ez attól függ mit fognak jelenteni a kiegek, hány db lesz, tényleg tartalmi bővítést ad-e hozzá stb... Akkor ha jól értem júl 25-ig kell eldönteni? :) -
Ninju #474 Másról beszéltek. :) -
#473 Jó kérdés , most én is elgondolkoztam prémiumon mert ha a jövőbeni kiegészítők ingyen lesznek akkor hosszabb távon lehet ez az olcsóbb.
Ejj de viszket a tenyerem . :D -
Renegade #472 na most, nem értek veled egyet. :) -
Diopapa #471 Akkor szerintetek mi a megoldás ha valaki a legolcsóbban akarja megúszni az E:D vásárlást? Premium beta vásárlás vagy sima beta plusz venni valami season pass szerűt (ha lesz) ? -
#470 Az égvilágon semmit nem tudunk az esélyekről, kezdve azzal, hogy azt se igazán tudjuk meghatározni, hogy mi az az élet. Utána jön az, hogy nem tudjuk milyen környezet kell hozzá (azért, mert nekünk szükségünk volt folyékony vízre, szénre, stb. az nem feltétlen jelenti azt, hogy ez a szabály). Nem tudjuk, hogy milyen gyakoriak a bolygók, nem tudjuk, hogy mennyire szabályszerű az, hogy megfelelő környezetben kialakul valami, amit életnek lehet nevezni, és még lehetne sorolni, hogy az amúgy fantáziálásra használható Drake-egyenletből mennyi mindenről nincs még csak fogalmunk se.
A jelenlegi tudásunk még azt se tudja igazolni, hogy a Naprendszer egyetlen más égitestjén sincs semmi, amit életnek nevezhetnénk.
A továbbiakkal kapcsolatban van néhány téma a tudományos főcsoportban. -
Bhalage #469 1000bocs! -
Renegade #468 hááát, jelenlegi tudásunk szerint annak az esélye, hogy pár száz fényév távolságban közel hasonló szinten lévő faj csücsüljön egy bolygón, gyakorlatilag nulla.
Sajna majd minden scifi játék, film, könyv egy jópofa mese (az egyéb mondanivaló mellett), így belefér az is, hogy mi vagyunk meg a gonosz enemy, meg az is, hogy minden 10. naprendszerben űrutazó faj van. -
Ninju #467 Én küzdöttem itt a formázással, te meg belinkeled egybe az egészet? :D
Egyébként köszi. -
Bhalage #466 sztem a jatekon kivul jovobeni expansiokra nem jogosit, mert mintha a premiummal megszunne a +kieg a csamagokbol es kulon lehet venni
amugy newsletter
amugy ez a prem beta 2.02 nalam atomjo verzionak tunik -
#465 Zsír , azzal kapunk vmit ha megvesszük ( jövőbeni tartalom ) vagy csak annyi hogy tesztelhetünk pénzért ? :D -
Bhalage #464 na emberek, juli 29 E:D beta indul -
TokraFan #463 Realitásban igazad van...
A másik téma viszont ingoványos talaj, inkább ne menjünk bele mert még a végén egy vallás vs. science flame war lesz belőle. :-) -
Ninju #462 :)
Ez egy elég jó táptalaj egy jövőbeli kiegnek. -
#461 "kicsit unreal kizárólag emberi fajt látni" - egy hiperűr-hajtóművekkel, kvázi-légiharc-fizikával és "lassú" lézerekkel felszerelt világban valótlanságra hivatkozni... :)
Ha konzisztens a világ, akkor nincs vele gond. Miért ne lehetne elképzelni, hogy egyetlen (és nem túl jószándékú) idegen fajjal hozott csak össze ez a galaxis?
Tudományosan még semmiféle számítási lehetőség sincs arra, hogy az, amit mi életnek tartunk mennyire szabályszerű vagy kivételes dolog. -
TokraFan #460 Köszönöm az infót, kicsit tisztult a kép még akkor is ha nem veszem készpénznek.
Azt viszont sajnálom, ha a single nem lesz dinamikus, jobb szeretek magam játszani...
Fajokat valahogy úgy képzeltem, mint az X-ben, bár tény, hogy kizárólag emberekkel is meg lehet oldani a dolgot. Más kérdés, hogy egy ekkora univerzumban kicsit unreal kizárólag emberi fajt látni. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj, sokkal fontosabb a játékélmény!
Eléggé várós rászemről is, X-rebirth bukása után nem tudok mivel játszani, korábbi X-eket már unalomig toltam... -
Bhalage #459 szerintem ez meg nagy kerdojel, az emberek kolonizaltak kb 100.000 rendszert, rajtuk kivul a thargoidok akik tudnak urutazni, masrol nem tudok, de kerdeses, hogy nekik lesz-e teruletuk, vagy csak a witchspaceben pihennek
de amugy betehetnének egy két idegen kulturat, van hely ^^ -
#458 Nézd csak meg a klasszikus Elite-nél a rendszerek lakóit :)
emberek, békák, gyíkok, rágcsálók, rákok, macskák - procedurális volt az is :)
(nem csak a Thargoidok léteznek) -
BladeW #457 Nincsenek 100% értékű infók, szóval erősen pletyka szintjén kell kezelni amiket írok.
a különböző állomásokat és egyebeket -hajókat, stb.-, mi alapján generálja?
A játék elején lakott rendszerek kézzel lesznek beépítve a játékba, nem procedurálisan lesznek generálva. Az állomások szintén, gondolom lesz előre megtervezett x fajta típus, hajóknál ugyanez. A lakott rendszerek száma egyelőre kérdéses. (Valahol olvastam, hogy 100.000 körül lesz, akkor valószínű, hogy lesznek random generált, "independent" rendszerek is.)
Viszont. Folyamatosan terjeszkednek majd a birodalmak, az AI hajók, illetve a játékosok elindulhatnak felfedezni új, betelepítésre alkalmas területeket, találkozhatunk majd akár félkész, építés alatt lévő űrállomásokkal is. Az új felfedezések befolyásolhatják majd pl a helyi piacokat is.
Fontos, hogy ez a folyamat csak multiban lesz igazán érezhető, egy "globális" világ lesz mindenkinek, kicsit MMO szerűen. Játszhatsz majd single-t is természetesen, de akkor egy sokkal statikusabb világot kapsz.
Fajok alatt nem tudom mit értesz, az embereken kívül nem tudok másról -
TokraFan #456 Good! :-)
Az állomás egyik gyűrűje pont olyan, mint az Elysium című filmben...
Kérdés: Ugye több mint százmilló csillagrendszert generál a játék, az viszont nem világos, hogy a különböző állomásokat és egyebeket -hajókat, stb.-, mi alapján generálja? Véletlenszerűen pakolja oda? Pl,. adott fajt a galaxis egy konkrét szektorába tesz és a szektoron belül az összes csillagrendszer a faj területe, vagy össze-vissza generál és bárhová megyek, csak érkezéskor derül majd ki, hogy ki/mi van ott? -
BladeW #455 Ismerős dallamok
-
Bhalage #454 elso 2 komment a patchnotes oO -
Bhalage #453 akkor augusztus 1-15 korul kezdodik a rendes beta
még tobb fincsi ujonc <3 -
Bhalage #452 nem tudom mennyi kieget terveznek, de mar csak azert is megerte, nomeg eleg polished az egesz cucc, szal maximalisan megerte! -
Bhalage #451 jaja bigriszpekt -
Diopapa #450 Aha, köszi mindenkinek. Akkor ebbe a bétába már nem érdemes befizetni ahogy nézem. -
BladeW #449 Utána kezdődik a síma béta. Ez ha jól emlékszem ~60 font, de már nincs benne a lifetime access a kiegészítőkhöz.
Én a magam részéről megvárom a teljes játékot (35 font), és ahhoz fogok venni egy lifetime access-t (35 font). -
#448 A Prémium bétába már nem, közeledik a standard béta (harmadik kör). Ugyanígy nem lehet már kapni alfa változatot sem, hiszen annak vége.
További különbség, hogy a Prémium bétások automatikusan megkapják a leendő nagy bővítőcsomagokat (DLC), a standard bétások már nem. -
Diopapa #447 Utána már nem is lehet bejutni a bétába vagy mi? -
#446 Azért ezt emeljük ki külön belőle:
David Braben a Brit Birodalom Rendjének tiszti keresztjét (OBE) kapta meg a számítógépes játékok iparának tett szolgálataiért. -
BladeW #445 bocs júli 15 :) -
#444 Júni 24. van.. -
BladeW #443 [URL=http://us2.campaign-archive1.com/?u=dcbf6b86b4b0c7d1c21b73b1e&id=09a3391149&e=f9a9cf06d0]Newsletter #28[/URL]
Ami a legfontosabb talán, hogy jún 15-ig lehet már csak "megvenni" a premium bétát. -
#442 Na ,mi jön vele ? -
Bhalage #441 holnap premium beta2 jeeeee -
#440 Ok várjuk!!! -
#439 Még nem jelentettek be időpontot, de leghamarabb ősszel, inkább karácsony környékére lehet várni. -
#438 Mikkorra várható a megjelenés? -
Zero 7th #437 Nagyon remélem, hogy ezúttal ki lesznek balanszírozva a pénzkereseti lehetőségek azért...
Előző három részben azért minden klasszikussága ellenére tele volt a tököm azzal, hogy egy óra fejvadászkodással kerestem körülbelül kétszáz kreditet, kalózkodással talán ezret, kereskedelemmel meg félmilliót. Hiába voltak benne ezek, mint lehetőség, végtelenül felesleges volt csinálni őket.
-
#436 hát gyerekek én ezzel a vidivel nem tudok betelni ez valami akkorra jóság :)
(tudom régi)