24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Mondjuk nem ártana a Megdugnád szót nem engedélyezni uj topic nyitásánál.
ha meg lehet oldani.
Most már tényleg unalmas... -
St !!!!!!
a gusztustalanságok topicot légyszi vagy a gumiszobába vagy az enyészetbe move-olni! -
486-os, 4 mega ram, megy rajta a debian, csak másik gépről kell vhogyan telepíteni, és full debian :) -
a flopis amit én láttam csak konzol volt... de net volt abban is -
latam olyan unix ot hogy 1 lemez rol bootolt grafikus felulet, brozer és modem tamogatás... -
nekem nem swappel semmi :)))
ConservativeSwapFileUsage = 1 rulz :) -
ME-t használok :)) Kicsit swappel, de megy :D
Majd visszakapom 64-emet, amit anno 23 bruttóért vettem, de már csak albérleti gépbe megy, akkor jobb lesz, megy fel win2k:)
-
szerintem 8 megával már simán bebootol, és 4-el is, ha kicsit meg van karcsúsítva... mint az 1 floppys linux :) -
ja a win95 1,0 az el de egy w98se? vagy egy ME kötve hiszem :) -
simán. 4-el is... :))) -
nem feltelek de 32 megal elindul a win98?:) -
Ez albérleti gép, amiből mellesleg kölcsön van adva 64 mega ram... nem kő azért engem sem félteni. -
Később, most más dolog készül :) -
ST egy normalis aprohirdetes reszt nem akartok csinalni veletlenul? ahogy latom ugy van tervezve a design hogy több temakörnek is van füle. ez a forumos aprohirdetes eleg szraty :) -
az mar döfi :)
500 ft+32 mega :)
2 sör -
Nekem meg 32 mega, egy 533-as Celben... :) -
nekem meg netezni 640 :))) -
akartam, de nem birtam... amugymeg mert csak olyan keves? nekem starcraftozni van 786 :) -
kellemes... akkor már kezdenek utolérni ;) -
ömm.. elmondjam?
Nem mondom... kérdezd St-t
De ha 17:35 és 17:51 közt akartál volna sg-re jönni, nem tudtál volna, mer a giga ramot megfejelték még egy felessel (nem kefa :)) -
mekkora? -
Xaero wi...
Ja, nem! Xeon wins!
:DD
Mekkora poén -
Asszem már megnéztem.
Ha nem, pótlom. -
viszont igy tokjo valszt irtam ra neked :) -
Mostmár senki se tudja, miért nyugtattam meg a másik Lbetűst. -
most lemaradok a versenyben :)
najo azert köszi -
Töröltem, mint állat, és bocs, hogy a tiéteket is, de így alig lehet észrevenni, hogy vmi történt. -
ST lenne egykis moderalnivalo a tuti modszerek csajozas-hoz topicban. szerintem... -
Hírlapsztori lennétek más nezes hírlapokon ;-))
-
majd meglássuk :-) -
mingya törölnek :) -
St:Ebben teljesen igazad van. -
Na itt vagyok
Politikai szavazás nem hiszem, hogy lesz, mivel a tartalomszolgáltatási koncepciónkhoz tartozik, hogy a "hivatalos" tartalmainktól távoltartsunk mindenféle politikát.
Itt lehet vitázni a fórumba, de ha kijönne szavazásnak, hogy 70% miép szavazó, akkor elmondanák az SG-t egy miépes lapnak :) -
én is sajnalom... -
Kár érte:) -
ja de amr eltunt :) -
Ezt a 339-re írtad? -
ahh nehogymar ez a topic is szar politika legyen
van hozza külön resz oda irogasatok. -
Ne mondd, hogy nem sejtetted!
Egyébként ilyeneket csak a du.-osok csinálnak.
Reggel még volt szerencsém olvasni pár dolgot a hétvégi arcoktól. -
aha
akor jo