24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
A PÉNZT -
persze hogy athlon :)
p4 et csaknem vesznek... -
Na má!
De 2 giga ram alatt ugye senki nem gondolkodik! -
Én is egy not found üzenetet kaptam egyik reggel.
St,mikor lesz szavazás: Athlon MP vagy P4 Xeon legyen az új szerver?
Vagy tutira duál P4 Xeon lesz? -
tetszett a töküres címoldal a kerettel :))) -
Nagyjából rendeszkedtem. Weiss száműzve, illetve néhány helyrehozhatatlan topic átment a gumiszobába. -
Jaja, törölni Weiss + Hazafi + Éljen .... beszólásait.
-
Bhunter #272 Lécci csináljatok rendet a politika/gazdaság részben mert ELEGEM VAN. +int a szokásos. Ja , és ne úgy csináljátok , hogy a téákat deportáljátok a gumiszobába, hanem lehetőleg az oda nem illő beszólásokat szedegessétek ki.
thx: ÉN -
Hát nemigazán, az csak hiba volt -
ez volt az átpakolás? namajd felrakom a screenshotokat a csontüres fórumról meg a főoldalról :))))))))))))))))) sirááááj volt -
azért hadd próbáljuk meg... vannak nekem programjaim :)))))) -
Ok, rájöttem. -
A Free Fórumnak, hogy lehet megváltoztatni a színbeállításait? Az a baj, hogy nem nagyon értek az ilyen kódokhoz. -
nemhinnem hogy latod ezt a gepet onnan... a proxynak elvileg ez is a lenyege nem? -
:(( kár... ha küldesz mailban gépnevet amin ülsz, vagy IP-t, akkor eljátszom én erről az oldalról :) -
nemlehet
nemengedi a szerver...
unable to resolve target system name www.supergamez.hu ...
eleg szigoru megkötesek vannak plö meg a http proxy azt ennyi mas portot nemis tudok hasznalni.
-
végjál már be egy traceroute-ot a www.supergamez.hu-ra :) kiváncsivagyok :) vagy legalább mailban küldd el -
de 14:00 ig tok fasza a net 200-300K val tolt usa bol :) csak utana felkelnek a jenkik es leterhelik a vonalamat :( -
naigen... a nagy cégek hátránya. -
hahh en 100megabiten ucsorgok most csak az a baj hogy a szerver usa ban van és a mgyar oldalakat nehezen eri el :)
nameg az se tul jo hogy legalabb 1000 gep van a halora kötve :) -
azt csinálom csiguci... :)))
"Életem a száguldás" - mondta a csiga, és bedőlt a kanyarban -
vagizzal csak vagizzal... -
köszi az infot St :)
én a 1.5 megabitemmel itt kullogok csak, de nem is nézeget többtízezer elhasználó naponta :) -
szomoru lennek ha ujra modemem lenne :) -
örülnél te ha ennyit tudna a modemed ;p -
az mar majdnem a modemem sebessége :) -
100 mbit belföld 36 mbit külföld -
azért az nem rossz. milyen dróton ültök, ha nem titok? mert pl letölteni igencsak jól lehet tőletek. -
Háát esténként igencsak az 100%-on megy a kihasználtsága, ami miatt igencsak leakad néha -
ennél is? megy ez jól... közel vagytok a tvnet hálóhoz :))) -
Remélhetőleg nem lesz leállítás, tehát észre se fogjátok venni a cserét (max annyiban, hogy gyorsabb lesz a pagez) -
na ez az... a leglényegesebb dolog... hogy leszünk meg 2000-re, ha itt leállítjátok nekünk a világot? nem láttatok, már remegett a kezem az elvonástól, színes foltokat láttam, fájtak a csontjaim... ilyet többet ne, plz :))) -
és a 2000 es topikrol nem is beszelve elvegre mar nagyon közel van a datum... -
köszi az infot
akkor megint le lesz pusztulva egy kicsit? :))) hát hogy fogunk mi itt mindent összefloodolni akkor??? :))))) -
Nem bírja már a terhelést és kicsit elment pihenni :)
De kitartás hamarosan vas csere! -
merre járt az SG ma reggel? -
Állat! -
össze is floodoltad... már 3-at beledumáltál -
énénén
-
nemtom, nem is érdekel, nem írok bele, az a délutános műszaké :)