24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#270 ez volt az átpakolás? namajd felrakom a screenshotokat a csontüres fórumról meg a főoldalról :))))))))))))))))) sirááááj volt -
#269 azért hadd próbáljuk meg... vannak nekem programjaim :)))))) -
#268 Ok, rájöttem. -
#267 A Free Fórumnak, hogy lehet megváltoztatni a színbeállításait? Az a baj, hogy nem nagyon értek az ilyen kódokhoz. -
#266 nemhinnem hogy latod ezt a gepet onnan... a proxynak elvileg ez is a lenyege nem? -
#265 :(( kár... ha küldesz mailban gépnevet amin ülsz, vagy IP-t, akkor eljátszom én erről az oldalról :) -
#264 nemlehet
nemengedi a szerver...
unable to resolve target system name www.supergamez.hu ...
eleg szigoru megkötesek vannak plö meg a http proxy azt ennyi mas portot nemis tudok hasznalni.
-
#263 végjál már be egy traceroute-ot a www.supergamez.hu-ra :) kiváncsivagyok :) vagy legalább mailban küldd el -
#262 de 14:00 ig tok fasza a net 200-300K val tolt usa bol :) csak utana felkelnek a jenkik es leterhelik a vonalamat :( -
#261 naigen... a nagy cégek hátránya. -
#260 hahh en 100megabiten ucsorgok most csak az a baj hogy a szerver usa ban van és a mgyar oldalakat nehezen eri el :)
nameg az se tul jo hogy legalabb 1000 gep van a halora kötve :) -
#259 azt csinálom csiguci... :)))
"Életem a száguldás" - mondta a csiga, és bedőlt a kanyarban -
#258 vagizzal csak vagizzal... -
#257 köszi az infot St :)
én a 1.5 megabitemmel itt kullogok csak, de nem is nézeget többtízezer elhasználó naponta :) -
#256 szomoru lennek ha ujra modemem lenne :) -
#255 örülnél te ha ennyit tudna a modemed ;p -
#254 az mar majdnem a modemem sebessége :) -
#253 100 mbit belföld 36 mbit külföld -
#252 azért az nem rossz. milyen dróton ültök, ha nem titok? mert pl letölteni igencsak jól lehet tőletek. -
#251 Háát esténként igencsak az 100%-on megy a kihasználtsága, ami miatt igencsak leakad néha -
#250 ennél is? megy ez jól... közel vagytok a tvnet hálóhoz :))) -
#249 Remélhetőleg nem lesz leállítás, tehát észre se fogjátok venni a cserét (max annyiban, hogy gyorsabb lesz a pagez) -
#248 na ez az... a leglényegesebb dolog... hogy leszünk meg 2000-re, ha itt leállítjátok nekünk a világot? nem láttatok, már remegett a kezem az elvonástól, színes foltokat láttam, fájtak a csontjaim... ilyet többet ne, plz :))) -
#247 és a 2000 es topikrol nem is beszelve elvegre mar nagyon közel van a datum... -
#246 köszi az infot
akkor megint le lesz pusztulva egy kicsit? :))) hát hogy fogunk mi itt mindent összefloodolni akkor??? :))))) -
#245 Nem bírja már a terhelést és kicsit elment pihenni :)
De kitartás hamarosan vas csere! -
#244 merre járt az SG ma reggel? -
#243 Állat! -
#242 össze is floodoltad... már 3-at beledumáltál -
#241 énénén
-
#240 nemtom, nem is érdekel, nem írok bele, az a délutános műszaké :) -
#239 Miért ki csinálta azt a topicot? -
#238 aha... most pl. jól jönne, mert ki kellene takarítani a délutáni műszakék topicját... önmoderálási jogot se lehet kapni? úgy szégyellem magam, hogy összeirogattam... St pleez takarítsd ki! -
#237 mé? szerintem tok mokas lenne. -
#236 viszont válaszolt is rá... spec jobban tetszett volna valami pozitívabb válasz, de valahogy megértem, hogy nem ad láncfűrészt epilepsziás őrültek kezébe :))))))) -
#235 ja szerintem is kiraly dolog volt -
#234 ne szóld le, bejött, és megnézte. -
#233 Egyben elég átláccó is. -
#232 laza figyelemfelkeltés... :) -
#231 :)