24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
akkor mar nem is szolok miatta...
bar igy proxyn keresztul elg nagy a ping igy van idom gyorsan racsapni a Mehet re mielott kijelentkezne, de azert neha nekem is sikerul. -
Köszi. -
Igaz, majd rágyúrok :) -
Teljesen 1etértek, néha mellényomok és nagyon idegesítő :)
-
Akkor te is ilyen béna vagy? -
támogatom az ötletet... vagy legalább 1 popupot neki, ami rákérdez, hogy biztos-e... jó?
meg egy összesítést is ha lehet... -
pleasepleasepleasepleasepleasepleaseplease
Tegyétek a kijelentkezés gombot máshova, mert ma kétszer nyomtam már meg véletlenül.
Ehhh! -
Dikkma, támogatom az ötletet :)
majd küldöm a lóvét ;P -
Izé csináljunk egy topicot, ahová mindenkinek xzy szorozva klm pixeles SG-logókat lehet csinálni, és belinkelni! Lehetnek a háttérben darabokra robbanó UT-botok, fájdalomtól eltorult arcú Max Payne-k, kiabáló CS-emberek, mechek, repülők, Dikkmák, szóval MINDEN, AMI FONTOS AZ SG-NEK :))))))))))))))))
Merthát SuperGAMEZ és akkor lehetnének szép, játékokból csórt képekre rámontázsolt SG-feliratok.
Ajánlom a 124x100 pixeles jelenlegi értéknek a kb. 1.5szörösét.
Osztán sok képen legyen ám Dikkma a háttérben!
Mingyárt el is kezdek egy ilyen IZÉT! Úgyis enyém lesz a legjobb és a legszebb mert én rögtön 3 Dikkmát fogok a háttérbe rakni!
Ezzel aztán lefőzök mindenkit! Amíg ki nem jön a 4 Dikkmás modell, addig legalábbis 100%!
(St, akkor a megbeszélt juttatást a fórumozó közösséget hangyabolyként való megmozdításáért várom, a megbeszélt bankszámlára!) -
1etértek mind2 dologban, ok :-)
De azért néha kirakhatnád mondjuk ide, ahogy pár hónapja tetted, csak mert kíváncsi vagyok :)
-
Coine: inkább nem rontjuk el a mostanit :)
Beszolás számláló nem lesz, mert akkor hozzászólás-verseny lenne értelem nélkül, ezt korábban ledumáltuk itt -
St, akkor most lesz aktív beszólásszámláló ?
Csak kérdem, és mi van ezzel az új dizájnnal ? :)
-
Mit gondolsz, az asszociáció minek van?!
De akkor is! -
Jó a mostani dizájn, legjobb magyar " netes infó-újság " az SG és ez nem vicc, jók vagytok !!!
:)
-
Ha mar Sg logot csinaltok, akkor az valtozzon... ez jo otlet.
Ha nagyon kell TM-ben vallalok kiskepecskek-gyujtogetest :))) -
ahh csak a forumot ne barmoljatok el olyan szar designel mint pl a hc-gamer é amugy nekem semmi bajom evvel a kinezettel. és kell a cserelödö kiskep csinaljatok mondjuk 500 fele sg logos kiskepet :) azt azt lehet cserelgetni. -
Ne csináld már!
Meghal a topicom!
Ez nem vicc. -
Új dizájn valszeg lesz, de úgy tervezzük fix logó lesz fent a sarokban, valami SG logó, és nem cserélődnek a képecskék. -
mert? :) -
a kopy pészt meg kopy pészt :) -
ugye? :) -
Hiába, no!
A műveltség az műveltség. -
Inkább legyen
"Vadat és halat, s mi jó falat (új képek fentre)
szem szájnak ingere (de leginkább szemnek)
sürgő csoport, száz szolga hord (elég egy is, aki felcopyzza őket)
hogy nézni is tereh. (pörögne a mivanfenn topic...)"
-
Phatod! -
Beka! -
Na ne áltasd magad nagyeszűkém.
-
Az enyém viszont idézet volt. -
te is kiraly vagy szal ne kend ram az egeszet :) -
nem ideztem csak mondtam :) bar arra gondoltam de ha ideztem volna raktamn volna "" ket. -
Te tetted ezt KIRÁLY! -
Ha idézünk akkor pontosan:
''Vérszagra gyűlik az éji vad''
Bocs de az Arany balladák azon kevés versek közé tartoznak amit szeretek. -
Talán az eszünk fénye vonzotta őket mint lámpás az éji bogárkát:) -
vérszagra gyül a vad -
Én mindig csak azon röhögtem, hogy mennyire kevesen írnak oda.
De hogy leptek el bennünket egyik napról a másikra ezek a gyerekek? -
Igen,néha kíváncsi leszek van-e ott élet,most hogy ''száműztük''őket... -
te benezrtel oda?:) -
Na bekövetkezett amire gondoltam.A Politics fórum moderált lett!
Mondjuk ami ott zajlott(tisztelet a kivételnek)azért már az sg is megüthette volna a bokáját... -
Télleg?
Ez durva. -
St:MELEGed lesz:) -
vigyázz St, ha nem lesznek új képek tüntetést szervezünk az SG-palota elé... ne tudd meg milyen többezer(???? :) haragvó olvasó... :)))