24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#59 Na háj!És hová tüntél? -
#58 hihi... ennyi időre eltűntem és még mindig top4-es vagyok? ejha :) -
#57 HATÁROZATUL HOZUNK? -
#56 Ööö elrendelünk... -
#55 renderelünk? -
#54 Sokkal inkább lerendelünk:) -
#53 De mi nem befolyásolunk:) -
#52 "Még jó hogy mindenki mást akar :)"
Bízom benne, hogy el tudod dönteni, kinek a véleménye milyen súlyt képvisel.:)
-
Fabesz #50 Ez fordítva is igaz lehet, úgyhogy csak ésszel. -
#49 :)) -
Bhunter #48 Szavazzunk!!! -
Fabesz #46 ja lehet, hogy te is egy szerkesztő vagy:))) -
#44 Így van! -
#43 > Ti szerkesztok sose szoktatok a forumba irni ?
Szerintem az marhára nem használna a dolognak, ha mi is irogatnánk. Maradjon meg az olvasók fóruma, aki meg akar valamit úgyis ír levelet :) -
#42 Még jó hogy mindenki mást akar :)
Egyébként szerintem is, a politika topicok addig tartanak, amíg a lelkesedés tart. Mozi/Tv/Zene kategória már van egy, a Zene/MP3, max azt át kell nevezni és kész. -
Fabesz #40 Majd eldöntitek legyen e külön a sport és a politika,de akkor a filmes topicokat is külön kéne tenni.Például úgy lehetne ahogy egy másik fórumon is van:Mozi,TV,Zene egyben. -
#39 Sztem maradjon az egész így ahogy van, nincs olyan sok sport + politikai topic, hogy külön részleg kellene nekik...
-
#38 es igen :) a dobogos -
#37 pk szerintem is ugyis ki fog majd derulni , hogy melyik fog befutni -
#36 Félreértetted,legyen ,csak LTB hosszú távon nem lát létjogosultságot a pol.topicoknak.Gyorsan anyázásba fullad mind...
Tehát legyen Politika és Sport,ha lehet ilyet kérni. -
#35 OK, megbeszéltük
Akkor sport legyen, és politika ne? -
#34 szerintem maradjon igy -
#33 Szerintem, ha lesz külön politika topic, egy ideig sokat írnak majd bele a lelkesek, de a többség nem amiatt jár ide, így szép lassan kikopik.
Szerintem se legyen folyamatos listázás. -
#32 St:Köszesz a listát,megértem hogy attól félsz lesz egy két ''olimpikon''aki megpróbálja megdönteni a hozzászólás-csúcsot ,de szvsz ettől nem kell tartani...
Felőlem szavazhatunk is a további téma-bontások,racionalizálásokról!Bár ezzel csak neked csinálunk extra melót:) -
#31 Tudomásom szerint sehogy. Egy megoldás van, hohy St-nek írsz egy mail-t, amibe közlöd,hogy mit szeretnél módosítani,törölni. -
#30 remélem -
#29 nemtom, itt ez van :)
él a Fórum, nem kellenek a fejesek ide :)
csak vicc -
#28 de mér ? ez mindenhol igy van ? -
#27 nem szoktak, ők csak felügyelnek, nézegetik, nagyon ritkán írnak be, tapasztalatból mondom :)
-
#26 St!!
Ti szerkesztok sose szoktatok a forumba irni ? -
#25 azert az én problemam szemelyesebb -
#24 :-)) -
dickson #23 Talán ha azt mondaná meg valaki ami régóta problémám: Hogy a francaba lehet itt regisztrációt törölni, vagy e-mail címet törölni egy regisztrációból - előre is kösz! -
#22 St. nemazért , nemvagyok én sértodods tipus , de nem lehetne kitorolni a "Mateos az idegbeteg àlat" topicot ? hisz nemén nyitottam -
#21 Hmm, elnézve azt a pár órát ami eltelt a lista óta, télleg nem érdemes kitenni ezt a listát, mert jönne a sok értelmetlen cuccos...
-
#20 ja -
#19 sikerült ? :) -
#18 Ja, azóta rájöttem :-) -
#17 Bakker, én nem vagyok a listán???
Mit kell csinálni érte bazz??
:-))) -
#16 Jó lenne, mi?
Az örökben még én sem 5. vagyok, ne félj.. 4000-en felül vagyok... hrrr
Múúúú