24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#584 És te hogy érzed magad a bőrödben? -
#583 én nem tudom a hw-s fórumot kik moderálják de igencsak rövidfarkú patkányok lehetnek
szó nélkül törölnek mindent
-
ricky #582 megyek is oda!!! -
ricky #581 az jó oldal!!! -
#580 hmm... :) -
#579 pereld be :) -
#578 meg valami olyasmi is rémlik, hogy az általánosban vagy mindent, vagy semmit. ha itt szabad takarítgatni, akkor kérek én is moderálási jogot :D -
#577 Már meg is nyitottam -
#576 Ott OK -
#575 Naaa....nem fizetnek nekem, de sztem elég jó az a portál, megért volna egy topicot...majd a Saját Fórumban ! -
#574 Coine: moderálási alapszabály értelmében a szándékos reklámot töröljük. Sorry... -
#573 Már elnézést, de hova lett az általam nyitott "www.MELLESLEG.hu" topic ??? -
ricky #572 nehogymá!!! -
#571 Cső gecc, éreztem... -
#570 idaig is az volt
-
#569 Mi van ? Dikkmus moderátor lett ? -
#568 Lehet, hogy nem volt itt épp egy se.
-
#567 Hát ilyet, már a moderátorok sem engedelmeskednek nekem :)) -
#565 Szvsz ez itt az ÁLTALÁNOS ESZMECSRE, szóval lehet dehonesztálni(bizonyos keretek között).
-
#564 Moderátor úr kérem, a moderátorokat ért dehonesztáló megjegyzéseket törölje ki! :) -
#563 szeva Dikkma. rég jártál erre -
#561 Nem nyomulnak, hanem klikkre ki lett szabva shadow összes hozzászólása egy hétre visszamenőleg. Most megyek és a reagálásokat, visszaanyázásokat elsimítom. -
#560 a játékosok forumába a moderátprok nagyon nyomulnak...csak az a baj , hogy szétszerják a forúmot :-( -
#559 Aztat akarom mondani hogy ezentúl megint szét lesz rúgva annak a segge, aki beszól a Játékosok Fórumában.
Dikkma is back! -
#558 Ilyenkor írjál nekem :) -
ricky #557 van abban a topkiban más is -
Laci #555 Nagyon király minden, de az e-mail címemet azért jó lenne ha meg tudnám változtatni a "felhasználói infókban" merthogy az már rég megváltozott... Ilyenkor mit lehet ennek érdekében tenni? -
#554 Én elhiszem. -
#553 hidd el, hogy NAGYON rossz lenne nektek, ha én énekelnék... -
#552 Volt egy kis dolgom. -
#551 Írott CD-n postai úton! -
#549 Na mindjárt más 64 megával kár, hogy nem az én gépem. -
#548 Küldd el a dalaidat MP3-ban :) -
#547 Másoknál is bug-os az oldal, vagy besuxxolt ez a fosfelhő gép? -
#546 akkor térjünk vissza a cdre... lehet belőle valami, St? -
#545 Helyes...tűzszünet.... :)
-
#544 Részemről rendben.
Nem vettem kömölyan. -
#543 visszavonva...béke...legalábbis nállam.. -
#542 Tudod a címüket írjál nekik. Azért van a [email protected] email cím, hogy lehessen panaszkodni... -
#540 Akkor én leszek a prodjúször:)Ez jó meló mert zenélni nem kell(a gitárom eladtam 3 éve)és aztán csak dől a lé...