24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Az ntfs fájlrendszer. Otthoni gépen csak gondot okoz ugylátom. -
mi volt a szar? -
De én nyertem :)) -
hmm XP :) -
Muerte vs. vindózikszpé
-
Akkor valamit felraktál amit nem lett volna szabad, de az is lehet, hogy megsérült a cookie adatbázis.
Töröld ki a c:\windows\cookies könyvtár tartalmát. -
Muerte, valszeg valami proggi átállította a böngésződ beállításait. Taposs rá a "Restore defaults" gombra.
Másik lehetséges: tűzfalat raktál fel amiről lepattannak a cookiek. -
sajna nem
a mondás szerint a lelki szegények a boldogok
irigyellek benneteket -
biztos jol, a butak mindig jolerzik magukat -
És te hogy érzed magad a bőrödben? -
én nem tudom a hw-s fórumot kik moderálják de igencsak rövidfarkú patkányok lehetnek
szó nélkül törölnek mindent
-
ricky #582 megyek is oda!!! -
ricky #581 az jó oldal!!! -
hmm... :) -
pereld be :) -
meg valami olyasmi is rémlik, hogy az általánosban vagy mindent, vagy semmit. ha itt szabad takarítgatni, akkor kérek én is moderálási jogot :D -
Már meg is nyitottam
-
Ott OK -
Naaa....nem fizetnek nekem, de sztem elég jó az a portál, megért volna egy topicot...majd a Saját Fórumban !
-
Coine: moderálási alapszabály értelmében a szándékos reklámot töröljük. Sorry...
-
Már elnézést, de hova lett az általam nyitott "www.MELLESLEG.hu" topic ??? -
ricky #572 nehogymá!!! -
Cső gecc, éreztem... 

-
idaig is az volt
-
Mi van ? Dikkmus moderátor lett ? -
Lehet, hogy nem volt itt épp egy se.
-
Hát ilyet, már a moderátorok sem engedelmeskednek nekem :)) -
Szvsz ez itt az ÁLTALÁNOS ESZMECSRE, szóval lehet dehonesztálni(bizonyos keretek között).
-
Moderátor úr kérem, a moderátorokat ért dehonesztáló megjegyzéseket törölje ki! :) -
szeva Dikkma. rég jártál erre -
Nem nyomulnak, hanem klikkre ki lett szabva shadow összes hozzászólása egy hétre visszamenőleg. Most megyek és a reagálásokat, visszaanyázásokat elsimítom. -
a játékosok forumába a moderátprok nagyon nyomulnak...csak az a baj , hogy szétszerják a forúmot :-( -
Aztat akarom mondani hogy ezentúl megint szét lesz rúgva annak a segge, aki beszól a Játékosok Fórumában. 
Dikkma is back!
-
Ilyenkor írjál nekem :) -
ricky #557 van abban a topkiban más is -
Laci #555 Nagyon király minden, de az e-mail címemet azért jó lenne ha meg tudnám változtatni a "felhasználói infókban" merthogy az már rég megváltozott... Ilyenkor mit lehet ennek érdekében tenni? -
Én elhiszem. -
hidd el, hogy NAGYON rossz lenne nektek, ha én énekelnék... -
Volt egy kis dolgom. -
Írott CD-n postai úton!