24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Lteebee
    A kettőnégyeket szívesen eldobolom.
  • Laalee
    ja meg nagybögö is van... pont alattad :)
  • Efreet
    teljes dalárda lesz ebből... a Találkozón meg is ejthetnénk a próbákat... én spec nem erre gondoltam, de :))))
    Jasmin, Ipszilon és Freya fognak vokálozni, gitárosaink vannak... menni fog ez :))
  • Coine
    le a délelöttös műszakkal refrént ? höm ?
    FFWF
  • Efreet
    nagyon nem lenne jó nektek, ha én... :)))
  • St
    És ki énekli fel? :)
  • Efreet
    akkó ide is... St! Best Of SG Fórum CD igény lenne... megoldhatóság, ilyesmik?
  • Lteebee
    Azt te csak hiszed.
  • Laalee
    majd fogod banni...
  • Lteebee
    Nem is kell!
  • Laalee
    ha szépen megkérsz :)
  • Efreet
    pont te?
  • Lteebee
    Én kapok?
  • St
    Majd meggondolom :)
  • OliApa
    Az mi?
  • Coine
    Nah éljen, éljen, végre van a cuccos, thx, kellett sztem.
  • skorpio7
    Kössz ST !
    Gondoltam , hogy nem te voltál , talán Bradock ( bár lehet , hogy ő se ) , mivel ha jól tudom , akkor ő felel a hardver részlegért .
    Mindenesetre ez tetszik ! "...nekünk ők nem konkurencia, legfeljebb mi nekik..."
    Nem is hiába ez a kedvenc oldalam !
  • St
    Egyébként nyugodtan idézhetsz a HWSW-ről engem biztosan nem zavar, nekünk ők nem konkurencia, legfeljebb mi nekik
  • St
    Skorpió, inkább írj levelet a [email protected] -ra hogy megtudd mi a helyzet. Elképzelhető, hogy az a moderátor aki kitörölt nem is olvassa ezt a fórumot.
  • skorpio7
    Mindenestre elég vicces , talán ha a saját szavaimmal írom le ugyanazt , akkor nem törlik ki !?
    Akkor meg hírlopásért teszik ki a szűrömet innen vagy onnan .Tiszta hülyeség .Inkább így a tiszta , hogy pontosan meg van nevezve , hogy hol is olvasható a teljes cikk .Érdekes módon más topic is tele van linkekkel , talán az úgy jobb !?!?!?
  • Laalee
    hat erösen ugytünik, de teny hogy regen nemszerettek egymast.
  • skorpio7
    Na ne már ! Ugye viccelsz ?! :)
  • Laalee
    arrol van szo hogy hwsw és öket nem szeretjuk:)
  • skorpio7
    Ja igen !
    Ha valaki kérdezné , hogy mi ez , csak annyit , hogy a kedves moderátor úr úgyis tudni fogja miről van szó .
  • skorpio7
    Majd közölje már velem a kedves moderátor úr , hogy miért nem lehet idézni más oldalról !?!?!?!?!?!?!?!?!?

Estleg így jó lesz ?
    HWSW
    Ugyanis eddig is idéztem és nem volt probléma , még a másik oldalt is megneveztem , nehogy probléma legyen , hogy honnan is való .
  • Laalee
    nem is igaz a programok beszerzese/coolpet/kange topic mar vagy 1-2 hete ilyen.
  • Laalee
    nembaj a lenyeget kipucoltuk belöle :)
  • Efreet
    pont ezt mondtam. aki nyitotta, azé a topic, ott ő tart rendet, stb... ráadásul az első sorba oda van írva, állandóan elő lehet vele jönni. a hoszabb életű topicoknál már ki tudja ki indította... szerintem az elsődleges sirdogálási jog még belefér, az n. ugyanazt a topic nyitást meg a "közösség" úgyis lehurrogja... ha meg értelmes dolgok kerülnek bele, akkor is csak össze kell copyzni a két topicot, és mondjuk a régebbit megtartani. A saját topicban moderálás meg egy érdekes dolog, a TVnet fórumon megy, de az erősen más stílusu környék, itt nem szabad szerintem.
    (újabb összefüggéstelen betűhalom...)
  • St
    Jólvan
  • St
    Dikkma a moderálási jogoddal a nevedet is elvesztetted, Klikkre azt is bevontam
  • Bradock
  • mateos
    tök ász az enyém az első ilyen topic :-)
  • St
    Jöhet ilyen is, de az is benne van a pakliba, hogy jól összeszidjuk aki bénázik a topicnyitásnál (pl. ha a huszonharmadik CounterStrike topicot nyitja meg, stb...)
  • St
    A témanyitó megjelölése ma este 6 órától már megy. A gumiszobában ki van kapcsolva a feature.
  • Bradock
    St csak a moderált saját topic ötletét ellenzi.
  • mateos
    de ez attól is függ,hogy kit nézel hülyének
  • mateos
    ja ez igaz
  • Bradock
    Nincs szó saját topicról, arról van szó, hogy a topic indítójának a neve fel lesz tüntetve ugyan úgy mint a hozzászólások esetében.
  • Efreet
    1 kis vészmadarazás (részben tapasztalatból)
    az alapító odaírásával jönnek majd a "Ez az én topicom, az én szájízem szerint írjatok ide", a "Az én topicomat ne írkáljátok tele [akármi]-vel", és az "Az én topicom..." kezdetű mondatok garmada... a moderálási jog meg... nehéz ügy. a saját topicos ötlet nem rossz, talán úgy lehetne megoldani, hogy az alapító megjelölhet hozzászólásokat, ami a moderátoroknál jelez, hogy nézzenek rá, mert esetleg kell vele foglalkozni. tehát nem az alapító moderál, csak előjoga van a moderátorokat figyelmeztetni (akik szerintem kicsit kevesen vannak, de nem ez a téma)
    na most úgy hirtelen hullafáradtan ennyi, lehet hogy tele van magyartalansággal meg hülyeséggel, bocs.
  • Coine
    Még mindig asszondom, hogy legyen !