24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#539 A kettőnégyeket szívesen eldobolom. -
#538 ja meg nagybögö is van... pont alattad :) -
#537 teljes dalárda lesz ebből... a Találkozón meg is ejthetnénk a próbákat... én spec nem erre gondoltam, de :))))
Jasmin, Ipszilon és Freya fognak vokálozni, gitárosaink vannak... menni fog ez :)) -
#536 le a délelöttös műszakkal refrént ? höm ?
FFWF -
#534 nagyon nem lenne jó nektek, ha én... :))) -
#533 És ki énekli fel? :) -
#532 akkó ide is... St! Best Of SG Fórum CD igény lenne... megoldhatóság, ilyesmik? -
#531 Azt te csak hiszed. -
#530 majd fogod banni... -
#529 Nem is kell! -
#528 ha szépen megkérsz :) -
#527 pont te? -
#526 Én kapok? -
#525 Majd meggondolom :) -
#523 Az mi? -
#520 Nah éljen, éljen, végre van a cuccos, thx, kellett sztem. -
#519 Kössz ST !
Gondoltam , hogy nem te voltál , talán Bradock ( bár lehet , hogy ő se ) , mivel ha jól tudom , akkor ő felel a hardver részlegért .
Mindenesetre ez tetszik ! "...nekünk ők nem konkurencia, legfeljebb mi nekik..."
Nem is hiába ez a kedvenc oldalam ! -
#518 Egyébként nyugodtan idézhetsz a HWSW-ről engem biztosan nem zavar, nekünk ők nem konkurencia, legfeljebb mi nekik -
#517 Skorpió, inkább írj levelet a [email protected] -ra hogy megtudd mi a helyzet. Elképzelhető, hogy az a moderátor aki kitörölt nem is olvassa ezt a fórumot. -
#516 Mindenestre elég vicces , talán ha a saját szavaimmal írom le ugyanazt , akkor nem törlik ki !?
Akkor meg hírlopásért teszik ki a szűrömet innen vagy onnan .Tiszta hülyeség .Inkább így a tiszta , hogy pontosan meg van nevezve , hogy hol is olvasható a teljes cikk .Érdekes módon más topic is tele van linkekkel , talán az úgy jobb !?!?!?
-
#515 hat erösen ugytünik, de teny hogy regen nemszerettek egymast. -
#514 Na ne már ! Ugye viccelsz ?! :) -
#513 arrol van szo hogy hwsw és öket nem szeretjuk:) -
#512 Ja igen !
Ha valaki kérdezné , hogy mi ez , csak annyit , hogy a kedves moderátor úr úgyis tudni fogja miről van szó . -
#511 Majd közölje már velem a kedves moderátor úr , hogy miért nem lehet idézni más oldalról !?!?!?!?!?!?!?!?!?
Estleg így jó lesz ?
HWSW
Ugyanis eddig is idéztem és nem volt probléma , még a másik oldalt is megneveztem , nehogy probléma legyen , hogy honnan is való . -
#510 nem is igaz a programok beszerzese/coolpet/kange topic mar vagy 1-2 hete ilyen. -
#509 nembaj a lenyeget kipucoltuk belöle :) -
#508 pont ezt mondtam. aki nyitotta, azé a topic, ott ő tart rendet, stb... ráadásul az első sorba oda van írva, állandóan elő lehet vele jönni. a hoszabb életű topicoknál már ki tudja ki indította... szerintem az elsődleges sirdogálási jog még belefér, az n. ugyanazt a topic nyitást meg a "közösség" úgyis lehurrogja... ha meg értelmes dolgok kerülnek bele, akkor is csak össze kell copyzni a két topicot, és mondjuk a régebbit megtartani. A saját topicban moderálás meg egy érdekes dolog, a TVnet fórumon megy, de az erősen más stílusu környék, itt nem szabad szerintem.
(újabb összefüggéstelen betűhalom...) -
#507 Jólvan -
#502 Dikkma a moderálási jogoddal a nevedet is elvesztetted, Klikkre azt is bevontam -
#499 -
#498 tök ász az enyém az első ilyen topic :-) -
#497 Jöhet ilyen is, de az is benne van a pakliba, hogy jól összeszidjuk aki bénázik a topicnyitásnál (pl. ha a huszonharmadik CounterStrike topicot nyitja meg, stb...) -
#496 A témanyitó megjelölése ma este 6 órától már megy. A gumiszobában ki van kapcsolva a feature. -
#495 St csak a moderált saját topic ötletét ellenzi. -
#494 de ez attól is függ,hogy kit nézel hülyének -
#493 ja ez igaz -
#492 Nincs szó saját topicról, arról van szó, hogy a topic indítójának a neve fel lesz tüntetve ugyan úgy mint a hozzászólások esetében. -
#491 1 kis vészmadarazás (részben tapasztalatból)
az alapító odaírásával jönnek majd a "Ez az én topicom, az én szájízem szerint írjatok ide", a "Az én topicomat ne írkáljátok tele [akármi]-vel", és az "Az én topicom..." kezdetű mondatok garmada... a moderálási jog meg... nehéz ügy. a saját topicos ötlet nem rossz, talán úgy lehetne megoldani, hogy az alapító megjelölhet hozzászólásokat, ami a moderátoroknál jelez, hogy nézzenek rá, mert esetleg kell vele foglalkozni. tehát nem az alapító moderál, csak előjoga van a moderátorokat figyelmeztetni (akik szerintem kicsit kevesen vannak, de nem ez a téma)
na most úgy hirtelen hullafáradtan ennyi, lehet hogy tele van magyartalansággal meg hülyeséggel, bocs. -
#490 Még mindig asszondom, hogy legyen !