Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
::[Eh.. nem hinném hogy az itteni olyan nagy zavart keltet, amúgy a moderátorok sem kapnak hülyét némi melótól. Legalább tudják mire kell odafigyelni (kinek vicc, kinek nem..). Lbacni nem bactam L minden szobát, a top10 meg top10 logó volt, azért kerül fel a képem (az ottani szöveget nem ér raktam be, én csak a logómat meg később egy szöveget (a nagy szöveg Gumiszobába meg Saját topicban van, ott meg ki nem sz*rja le, azért vannak..). Ha akartam volna, akkor hülyébb dolgokat (nagyobbakat, rosszabbakat, stb..) rakhattam volna be, egy kis ökörködés legalább színt hozzott életetekbe ;). A Browser Killer-hez oda van írva hogy mire jó, szerintem ez is egy érdekes dolog, másnak gondolom ez nem tetszik, ez van. A z-index és egyéb style megoldások meg gondolom szabályozhatóak.]::
OFF: ST, nálam olyan probléma volt/van, amit leírtam alább. M$ termékekkel vacakol a matáv, nem tudom mi nem tetszik neki, talán vmi. titkosítás kellene neki, amiről én nem tudok.