24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • St
    "Undorító, gusztustalan visszataszító dolog...ha kell a pénz menjetek el vagont rakodni bazdmeg, ne kelljen már a köcsög kopogtatós reklámokat bámulni!!!!"

Ez a konstruktív hozzáállás 1 hét pihenőbant megér, nem?
  • FtranX
    azokon a helyeken nálam sem. ;)
  • tomsolo
    nálam nem :D
  • [Walaki]D`Lair
    Jaja...eddíg észre se vettem, hogy van ott reklám...de ez a hangos baszás ez télleg sok...
  • FtranX
    Szerintem az SG-n még ugyan csak tűrhető a reklámok mennyisége. Nézzétek meg az index-et, az origo-t vagy az rtlklub.hu-t! fürtökben lógnak a reklámok.
  • tomsolo
    ...szal akkor most arra buzdítasz hogy hekkeljek? :D
  • Mighty
    Ha nem szól egy árva kukkot sem a reklám, ha nem zavarja a normális használatot (nem nyúlik bele az olvasnivalóba), akkor nincs ellene kifogásom. Komplett szűrést is hirtelen felindulásból tettem. De, ahogy nézem ti is adverticumos hírdetéseket használtok, ezért ez még előfordulhat párszor.
  • St
    Az adblockerek kiirnak egy speciális http headert, amit látunk a webszerver logjában. A tűzfal nem ír ki ilyesmit. Könnyű megkülönböztetni. Aki vállalattól netezik, az nyilván nem tehet ez ellen.
  • tomsolo
    ...vagy ez ilyen home-made site? :D
  • tomsolo
    ...vazz most irjam le mégegyszer?

kizárt dolognak tartom hogy nálatok ne így lenne összerakva a belső háló - hacsak persze nincs ilyen...
  • Pyx #3639
    deviszooont, a reklámok legyenek kikapcsolhatoak VIP-ben...
  • St
    A hangos reklámot már kértem a hirdetőtől hogy vegye le, az meg fog szűnni. De full kikapcsolni a banner megjelenést elég bunkóság.
  • St
    Hú, de erkölcstelen, hogy reklámokból akarjuk fedezni egy internetes magazin működését. Szégyenlem magam!
  • tomsolo
    "Köszönöm értékes figyelmedet és válaszod!"

:Ccc
  • Mighty
    Ha nem lesznek ilyen agresszív reklámok, talán meggondolom, hogy leállítsam az SG reklámmentesítését. Mondom talán. Egyébként meg kiváncsi vagyok arra a modulra...

Ha agresszív reklámok vannak, elmennek innen az emberek. Akkor meg már nem lesz, aki nézze a sima reklámokat sem. Nuku bevétel.
    Szóval mi a jobbik? Átlagos reklám, sok felhasználó. Agresszív reklám, kevés felhasználó.
  • Balo
    Wáhh tiszta szar volt!!! Itthagytam a gépet. Majd lefeküdtem pihenni. (A gép mellett van az ágyam) Jóhiszeműen nem halkítottam le a hangfalat, ami elég hangos volt... Képzelhetitek hogy beszartam mikor elkezdett kopogni. Teljesen megrémültem, mert ilyen furcsa félálomba voltam. Azt hittem valaki jött.

suxx
  • [Walaki]D`Lair
    Undorító, gusztustalan visszataszító dolog...ha kell a pénz menjetek el vagont rakodni bazdmeg, ne kelljen már a köcsög kopogtatós reklámokat bámulni!!!!
  • Ams
    Undorító, gusztustalan visszataszító dolog...ha kell a pénz menjetek el vagont rakodni bazdmeg, ne kelljen már a köcsög kopogtatós reklámokat bámulni!!!!
  • [Walaki]D`Lair
    Na...no comment baz....
  • cSuwwi
    Egyszerű a megoldás. Az ados- siteokra, tiltani kell a flash megjelenését. Én se nem kopog, se nem jelenik meg. A több az menni fog, de legalább nem kopog...
  • Mike
    ok, ok :)
  • Galy
    :DDDDDD

tanulj már meg gépelni vazz
  • hen-tes
    Flame: Forumozók vs. SG :D
    lol
  • Mike
    én meg az internetjogsz ismerősömmel beszélem meg, meg az mebrjogiakkal
  • hen-tes
    de bazz
    hangos banner ?
    ez azé már száksz..
  • hen-tes
    nálam nem láccik az a benner csak kopog :DD
  • Galy
    ja, oké, sejtettem :)
  • Tuvok #3622
    Ha azt látod, kapcsolj hangfalat, és figyeld pár percig !
  • Galy
    izé..mi az, hogy "kopogós" banner?
  • tomsolo
    ...te mennyi esélyt látsz hogy ezt eltudom intézni egy bazi nagy irodaház rendszergazdájával?

szal nem rajtam múlik...mondhatnám hogy ne használjatok ad.ot és másképp intézzétek a reklámot DE persze ez sokkal nehezebb... ha így lesz vége a napközbeni sg-zésemnek akkor így... nem vagyok sem az oka sem a kiváltója... max áldozat...

• Tuvok #3619
    Tudod, kicsit ótvár dolog az olvasóra ráerőszakolni a reklámokat, nekem a "Lap nem jeleníthető meg" még mindig jobban tetszik, mint az ilyen tetű kopogós bannerek...
  • Mike
    ha nem nézem a reklámot az közvetlen károkozás????
    jóhogy nem perelsz be a kiesett bevétel miatt
    ha meg meg se nyitom az sg-s oldalt nap mint nap, még börtönbe is kerülhetek?
    nonszensz

tudod mi a károkozás? a kéretlen reklámok
  • Tuvok #3617
    VUHHAHHÁÁÁ !!!

• St
    Ezt jól teszed, mert amit alább írtam nem vicc.
  • tomsolo
    jó megbeszélem az iroda rendszergazdájával...
  • St
    Javaslom kapcsoljátok ki az adblockot, mivel hamarosan beépítésre kerül egy új modul, ami letiltja magát az sg-t is azoknak akiknél nem jelennek meg a reklámok.

Az a nagy helyzet, hogy mi ebből tartjuk fenn a szájtot, sajnos se a szerverfenntartás, se a rendszergazda, se a hírszerkesztők nem ingyen dolgoznak, tehát aki olyan "vagány" hogy letiltja, az magát az sg-t se fogja tudni olvansi, mert ez közvetetten károkozás.
  • Ottto
  • tomsolo
    tök jó ilyenek vannak ott fönt?.... de kár hogy ledobja a tűzfal...Cc.
  • cSuwwi
    jaja, nekem is az fut. semmi reklám :)
  • Mighty
    Mondtam, hogy nem veszik le puszira :)
    adblockra fel!!!