24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3649 "Undorító, gusztustalan visszataszító dolog...ha kell a pénz menjetek el vagont rakodni bazdmeg, ne kelljen már a köcsög kopogtatós reklámokat bámulni!!!!"
Ez a konstruktív hozzáállás 1 hét pihenőbant megér, nem? -
#3648 azokon a helyeken nálam sem. ;) -
#3647 nálam nem :D -
[Walaki]D`Lair #3646 Jaja...eddíg észre se vettem, hogy van ott reklám...de ez a hangos baszás ez télleg sok... -
#3645 Szerintem az SG-n még ugyan csak tűrhető a reklámok mennyisége. Nézzétek meg az index-et, az origo-t vagy az rtlklub.hu-t! fürtökben lógnak a reklámok. -
#3644 ...szal akkor most arra buzdítasz hogy hekkeljek? :D -
#3643 Ha nem szól egy árva kukkot sem a reklám, ha nem zavarja a normális használatot (nem nyúlik bele az olvasnivalóba), akkor nincs ellene kifogásom. Komplett szűrést is hirtelen felindulásból tettem. De, ahogy nézem ti is adverticumos hírdetéseket használtok, ezért ez még előfordulhat párszor. -
#3642 Az adblockerek kiirnak egy speciális http headert, amit látunk a webszerver logjában. A tűzfal nem ír ki ilyesmit. Könnyű megkülönböztetni. Aki vállalattól netezik, az nyilván nem tehet ez ellen. -
#3641 ...vagy ez ilyen home-made site? :D -
#3640 ...vazz most irjam le mégegyszer?
kizárt dolognak tartom hogy nálatok ne így lenne összerakva a belső háló - hacsak persze nincs ilyen... -
#3639 deviszooont, a reklámok legyenek kikapcsolhatoak VIP-ben... -
#3638 A hangos reklámot már kértem a hirdetőtől hogy vegye le, az meg fog szűnni. De full kikapcsolni a banner megjelenést elég bunkóság. -
#3637 Hú, de erkölcstelen, hogy reklámokból akarjuk fedezni egy internetes magazin működését. Szégyenlem magam! -
#3636 "Köszönöm értékes figyelmedet és válaszod!"
:Ccc -
#3635 Ha nem lesznek ilyen agresszív reklámok, talán meggondolom, hogy leállítsam az SG reklámmentesítését. Mondom talán. Egyébként meg kiváncsi vagyok arra a modulra...
Ha agresszív reklámok vannak, elmennek innen az emberek. Akkor meg már nem lesz, aki nézze a sima reklámokat sem. Nuku bevétel.
Szóval mi a jobbik? Átlagos reklám, sok felhasználó. Agresszív reklám, kevés felhasználó. -
#3634 Wáhh tiszta szar volt!!! Itthagytam a gépet. Majd lefeküdtem pihenni. (A gép mellett van az ágyam) Jóhiszeműen nem halkítottam le a hangfalat, ami elég hangos volt... Képzelhetitek hogy beszartam mikor elkezdett kopogni. Teljesen megrémültem, mert ilyen furcsa félálomba voltam. Azt hittem valaki jött.
suxx -
[Walaki]D`Lair #3633 Undorító, gusztustalan visszataszító dolog...ha kell a pénz menjetek el vagont rakodni bazdmeg, ne kelljen már a köcsög kopogtatós reklámokat bámulni!!!! -
#3632 Undorító, gusztustalan visszataszító dolog...ha kell a pénz menjetek el vagont rakodni bazdmeg, ne kelljen már a köcsög kopogtatós reklámokat bámulni!!!! -
[Walaki]D`Lair #3631 Na...no comment baz.... -
#3630 Egyszerű a megoldás. Az ados- siteokra, tiltani kell a flash megjelenését. Én se nem kopog, se nem jelenik meg. A több az menni fog, de legalább nem kopog... -
#3629 ok, ok :) -
#3628 :DDDDDD
tanulj már meg gépelni vazz
-
#3627 Flame: Forumozók vs. SG :D
lol -
#3626 én meg az internetjogsz ismerősömmel beszélem meg, meg az mebrjogiakkal
-
#3625 de bazz
hangos banner ?
ez azé már száksz.. -
#3624 nálam nem láccik az a benner csak kopog :DD -
#3623 ja, oké, sejtettem :)
-
#3622 #3609
Ha azt látod, kapcsolj hangfalat, és figyeld pár percig ! -
#3621 izé..mi az, hogy "kopogós" banner?
-
#3620 ...te mennyi esélyt látsz hogy ezt eltudom intézni egy bazi nagy irodaház rendszergazdájával?
szal nem rajtam múlik...mondhatnám hogy ne használjatok ad.ot és másképp intézzétek a reklámot DE persze ez sokkal nehezebb... ha így lesz vége a napközbeni sg-zésemnek akkor így... nem vagyok sem az oka sem a kiváltója... max áldozat...
-
#3619 Tudod, kicsit ótvár dolog az olvasóra ráerőszakolni a reklámokat, nekem a "Lap nem jeleníthető meg" még mindig jobban tetszik, mint az ilyen tetű kopogós bannerek... -
#3618 ha nem nézem a reklámot az közvetlen károkozás????
jóhogy nem perelsz be a kiesett bevétel miatt
ha meg meg se nyitom az sg-s oldalt nap mint nap, még börtönbe is kerülhetek?
nonszensz
tudod mi a károkozás? a kéretlen reklámok -
#3617 VUHHAHHÁÁÁ !!!
-
#3616 Ezt jól teszed, mert amit alább írtam nem vicc. -
#3615 jó megbeszélem az iroda rendszergazdájával... -
#3614 Javaslom kapcsoljátok ki az adblockot, mivel hamarosan beépítésre kerül egy új modul, ami letiltja magát az sg-t is azoknak akiknél nem jelennek meg a reklámok.
Az a nagy helyzet, hogy mi ebből tartjuk fenn a szájtot, sajnos se a szerverfenntartás, se a rendszergazda, se a hírszerkesztők nem ingyen dolgoznak, tehát aki olyan "vagány" hogy letiltja, az magát az sg-t se fogja tudni olvansi, mert ez közvetetten károkozás. -
#3613 -
#3612 tök jó ilyenek vannak ott fönt?.... de kár hogy ledobja a tűzfal...Cc. -
#3611 jaja, nekem is az fut. semmi reklám :) -
#3610 Mondtam, hogy nem veszik le puszira :)
adblockra fel!!!